- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi Herhangi bir bayan
-
Ya aldatma filan olamaz hayatım. Çünkü Suriye de ateş altında çocuk. Arkadaşları iki gün önce şehit oldu. Buna imkan yok. Belki de sıkıntı da ondan böyle oluyor.
Türkçe ‘ yi bu kadar seviyorsan ve Türk Vatandaşı ysan neden yabancılara özenip de adını öyle yazdın? Sen önce Türk olmayı öğren sonra bana laf et
Bence siz ! İnsanlarla alay etmeyi bırakın ve yorum yapıyorsanız sorunumla ilgilenin. Haşa ne Azrail olmak Allah katında benim gibi bir kula mahsustur ne de tayin etmek bu ülke de bana kalmıştır. Ancak siz de benim Türkçe me laf edemezsiniz. Bu da sizin haddinize değildir!Aha işte sebebi bu.
Can derdindeyken, stres altındayken insanların stres-öfke kontrolü bozulabiliyor. Buna "Büyü" değil "Psikoloji bilimi" deniyor.
Türklükölçerlik yeteneği de var demek.
Hangisi hobiniz hangisi esas uzmanlığınız? Azrail taklidi yapmak mı, Türklük tayin etmek mi?
Neyse gülmemi sildim. Komik değil biraz acıma haline girdim çünkü.
Sana şunu söyleyeyim. Çok saçma bir siteymiş zaten. Ben siliyorum üyeliğimiEşinin tarafina duzenbaz yazip hırsızlıkla suçladığın için sogumus olabilir. Amca para almadı diyorsun ama muhtemelen buyuyu bozdurmak için gittiginde para isteyecektir.
Konuyu sildiğin için banlanirsin. Buyulu konu oldugu icin konun kapanir.
Bu kadar zeki birinin bu sayfa da çürümesi vicdan azabı kadar kötüAha işte sebebi bu.
Can derdindeyken, stres altındayken insanların stres-öfke kontrolü bozulabiliyor. Buna "Büyü" değil "Psikoloji bilimi" deniyor.
Türklükölçerlik yeteneği de var demek.
Hangisi hobiniz hangisi esas uzmanlığınız? Azrail taklidi yapmak mı, Türklük tayin etmek mi?
Neyse gülmemi sildim. Komik değil biraz acıma haline girdim çünkü.
Bence siz ! İnsanlarla alay etmeyi bırakın ve yorum yapıyorsanız sorunumla ilgilenin. Haşa ne Azrail olmak Allah katında benim gibi bir kula mahsustur ne de tayin etmek bu ülke de bana kalmıştır. Ancak siz de benim Türkçe me laf edemezsiniz. Bu da sizin haddinize değildir!
Bu kadar zeki birinin bu sayfa da çürümesi vicdan azabı kadar kötü
Karşılık vermek art niyet sayılmamalı bence. Siz neden sen bilirsin demek yerine uzatıp duruyorsanız ben de o sebeple size bunları yazdım. Sonuç olarak ne ekerseniz onu biçersinizAma siz bana, size karşı hiçbir kişisel bir şey söylememişken ölüm tehdidi savurabilirsiniz değil mi?
Sadece yazınızdaki hataları söylediğimde "Düzelttiğin için teşekkürler, dikkat ederim güzel Türkçem için" demek yerine Türklüğümü sorgularken de çok hadliydiniz?
Karşılık vermek art niyet sayılmamalı bence. Siz neden sen bilirsin demek yerine uzatıp duruyorsanız ben de o sebeple size bunları yazdım. Sonuç olarak ne ekerseniz onu biçersiniz
Benim kadar cahil mi? Yoksa sizin kadar kendini akıllı zanneden ukala biriyle mi?Siz kadar cahil biriyle muhatap olmaktan daha kötü değil.
Benim kadar cahil mi? Yoksa sizin kadar kendini akıllı zanneden ukala biriyle mi?
Hala saçma sapan konuşuyorsunuz.Ben size bir şey ekemem, siz oldukça verimsiz bir topraksınız.
Hala saçma sapan konuşuyorsunuz.
Bu bir seçenekli şıklı soru değildi. Cahil olduğunuzu belli ettiğiniz için teşekkürlerSizin kadar cahil.
Aaa. Bende sizin için böyle düşünerek yazıyordumSizinle sohbet etmek için beynimi çok da kullanmam gerekmediğini fark ettim. Evet.
Bu bir seçenekli şıklı soru değildi. Cahil olduğunuzu belli ettiğiniz için teşekkürler
Aaa. Bende sizin için böyle düşünerek yazıyordum
Sonuç ne olursa olsun her zaman sulhtan yanayım. Bence abartmayalım
Sonuç ne olursa olsun her zaman sulhtan yanayım. Bence abartmayalım
Şimdi yardım eder misiniz?
Şimdi bana yardım eder misiniz? Hesabı nasıl kapatabilirimHaklısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?