- 4 Kasım 2019
- 153
- 201
- 18
- Konu Sahibi Herhangi bir bayan
-
E biz seni otur sıfır diye çağırabiliriz. Senin adın buBen alintilacaktim fakat mutfaga salatalık almaya gidip donunce konu ucmustu. Ayrılma buyusu, baglama buyusu vs vs.
Bunu ancak ve ancak ben diyebilirim.
Sen benim profilimden gördünHiç anlaşamazsın.... Hmm kocamla da pek anlaşamam. Başaksındır sen.
Sen benim profilimden gördüneşim yay
Mutfağa neden salatalık almaya gittin kiBen alintilacaktim fakat mutfaga salatalık almaya gidip donunce konu ucmustu. Ayrılma buyusu, baglama buyusu vs vs.
Bunu ancak ve ancak ben diyebilirim.
Sen beni cagirmiyorsun ki. Kendi kendine okuyorsun. Zorlama istersen.E biz seni otur sıfır diye çağırabiliriz. Senin adın bu
Doğru. Ben Başak burcuyumDoğru mu tahmin ettim?
Profilinden görmedim.
Niye kızdın kiSen beni cagirmiyorsun ki. Kendi kendine okuyorsun. Zorlama istersen.
Doğru. Ben Başak burcuyumdemek anlaşamazsn. Ama ne hikmetse sevdim ben seni. İyi birisin
Bir insan bu kadar uyuz olamazSenin yerinde ben olsam, ben de beni severdim; ben gibi tatlı bir insan hiç sevilmez mi?
Aciktim. Konuyu silecegini bilseydim gitmezdim.Mutfağa neden salatalık almaya gittin ki
Kızmadım da, konunun icerigi gibi bunu da yanlis yorumluyorsun.Niye kızdın kiadını okumak suç mu sen yazmışsın
Bir insan bu kadar uyuz olamazşaka yapıyorum cnm. Ben mesaj atayım da cidden silsinler şu hesabı artık.
Kızlar ben çıkıyorum. Talebimi de gönderdim. Sizinle konuşmak çok güzeldiAciktim. Konuyu silecegini bilseydim gitmezdim.
Kızmadım da, konunun icerigi gibi bunu da yanlis yorumluyorsun.
Senden ayrılasım da gelmiyor amaUyuzluğum ayrı bir tatlılık katıyor ama hadi itiraf et. akhdajdha
Ah uykusuzluk bak, bunlar hep uykusuzluktan, uyumak lazım.
Başka hesapla gelirsin sildir de madem. Burası güzel şeyler öğretiyor insana, bence çabuk gitme.
Senden ayrılasım da gelmiyor amagidiyorum
AhahahBüyük aşklar kavgayla başlarmış, beni hep içinde, kalbinin en gizli yerinde taşıyacaksın, biliyorum aaksdjha.
Sağlıcakla
Beni de durduk yere banlattın yaa.
Öf.
Neyse büyü müyü onları şey etme bundan sonra bak, banlandığıma değsin bari.
Ahahahaman boşver banı. Git kocana sarıl uyu şu soğuk havalarda ne iyi olur. Keşke benim eşim de yanımda olsa sarılsam ona. 2 aydır görmüyorum. Valla ban man dinlemezdim
Döğüşmen guzummmKonu şu. Night bey benim eşarbımı bozdu bende onun silgisini yere attım
Kova burcu olduğun o kadar belli ki :) seviyorum burcumu ya zekalıyız çok şükürCıks. Kova.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?