- 2 Eylül 2016
- 190
- 216
- 103
- 29
- Konu Sahibi HanaSuzuki
-
Onların evli versiyonları da evlenmek isteyen bekarlara "Evlenip n'apıcan" diyor.Sen ne yaptıysan onu yapıcaklar.Kız çalışmış didinmiş bir de sevgilisi olsun istiyor , olucak tabii.Olmalı.İnşallah da olur gönlüne göre biri.Sevgili yeri gelir arkadaş yeri gelir dert ortağıdır.Konu sahibi özellikle okuduğunu meslek sahibi olduğunu belirttiği halde,gelmez inşallah "tek derdin sevgili/koca" diyecek ezberciler,hayatın erkeklerden ibaret olmadığını anlatan filozoflar...
Konu sahibi özellikle okuduğunu meslek sahibi olduğunu belirttiği halde,gelmez inşallah "tek derdin sevgili/koca" diyecek ezberciler,hayatın erkeklerden ibaret olmadığını anlatan filozoflar...
Onların evli versiyonları da evlenmek isteyen bekarlara "Evlenip n'apıcan" diyor.Sen ne yaptıysan onu yapıcaklar.Kız çalışmış didinmiş bir de sevgilisi olsun istiyor , olucak tabii.Olmalı.İnşallah da olur gönlüne göre biri.Sevgili yeri gelir arkadaş yeri gelir dert ortağıdır.
+++Konu sahibi özellikle okuduğunu meslek sahibi olduğunu belirttiği halde,gelmez inşallah "tek derdin sevgili/koca" diyecek ezberciler,hayatın erkeklerden ibaret olmadığını anlatan filozoflar...
Sirf sevgili yapmak icin sevgili olmayin lutfen asik olursaniz sevgili olun.o kisiyide aramaniza gerek yok birgun karsiniza cikacakDerdin bu mu diyeceksiniz ama uzun süredir beni yiyip bitiriyor.
23 yaşındayım . Şu ana kadar erkek arkadaşım olmadı . Sebebi ise şu ; erkeklerle arama mesafe koymam . Hayatımda şu ana kadar gördüğüm erkeklerin hiçbiri düzgün değildi . Üstüne para sıkıntımız ve türlü türlü sıkıntılar. Kendimi sadece ders calismaya verdim . İyi bir okula gittim , dil öğrendim hala da gelistiyorum . Mezun oldum is buldum vs. Ama son zamanlarda şunu fark ettim . Hep bir yanim eksik.
Arkadaşlarımın erkek arkadaşlari var , bana da ne zaman olacak diyorlar sevgilin. Yok demeye utanıyorum inanin . Ayrıca; bana yardımcı olacak ve boş zamanlarımı gecirebilecegim birini istiyorum . Öte yandan da, çok mükemmeliyetçiyim, birini beğenebilir miyim bilmiyorum .
Çekingen bir insan olarak sorum şu : Nasıl ve nerede biriyle tanisabilirim, hatta ilk adımı nasıl atabilirim ?
yani bunun bir taktiği yolu yordamı yokkiOnların evli versiyonları da evlenmek isteyen bekarlara "Evlenip n'apıcan" diyor.Sen ne yaptıysan onu yapıcaklar.Kız çalışmış didinmiş bir de sevgilisi olsun istiyor , olucak tabii.Olmalı.İnşallah da olur gönlüne göre biri.Sevgili yeri gelir arkadaş yeri gelir dert ortağıdır.
bence insan hayatında birinin olmasını istedikçe karşısına saçma sapan kişiler çıkıyor ama sorun kendinden zannediyorsun ben sessizim çekingenim ondan ilerlemiyor olmuyor gibi. kendim için söyleyim benim öyle olmuştu sonra artık bu konuyu takmadığım bir zamanda tanıştım şuanda güzel giden bir ilişkim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?