- 23 Ağustos 2012
- 51.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.271
- 898
- Konu Sahibi HanaSuzuki
-
Isyerinde iyi bir seyler yok mu
Suzuki ?yoksa motorcu musunuz?
Hepsi kadin desem ? :))
Yalnizligi da o kadar seviyorum ki sosyallesmek bana göre değil :/ biraz sosyalleşmek lazım . Kafeye kitapçık gitsem belki tanisirim birileri ile ama nerdee?
Sizin görüştüğünüz biri var mı ? Ya da nasıl tanıştınız erkek arkadasinizla veya eski erkek arkadasinizla?
ıyıde hayatınızda bırı olmak zorunda degılkı
bu bır standart da degıl nıye sevgılım yok demeye utanıyorsunuz
kaygısız basınız var ne guzel ıste
Niye utanıyosunuz ki? Bu da bir tercihtir. Kimse evlenip bu gereksiz yere çocuk getirmesine ihtiyacı yoktur. Arkadaşlarınızın samimi olduğuna inanmıyorum. Bu laflar cahil kadınların hemcinsleriyle rekabet etme lafları başka birşey değil. Sakın birileri dedi diye onlara göre yaşamayın. Ama birisini arıyorsanız insanlara önyargılı davranmayın. Bu erkek pislik birine benziyor diye düşünerek mesafe koymayın. "ya kötü çıksa naparım?" derseniz cevabı şudur:"bunu da gördüm" diyip o kişiyi hayatından çıkarmak. Eğer hiçbir erkek sizinle tanışmak istemiyorsa soğuk izlenimi kırın,siz de beğendiğiniz kişiye tanışmak istediğinizi söylemekten çekinmeyinDerdin bu mu diyeceksiniz ama uzun süredir beni yiyip bitiriyor.
23 yaşındayım . Şu ana kadar erkek arkadaşım olmadı . Sebebi ise şu ; erkeklerle arama mesafe koymam . Hayatımda şu ana kadar gördüğüm erkeklerin hiçbiri düzgün değildi . Üstüne para sıkıntımız ve türlü türlü sıkıntılar. Kendimi sadece ders calismaya verdim . İyi bir okula gittim , dil öğrendim hala da gelistiyorum . Mezun oldum is buldum vs. Ama son zamanlarda şunu fark ettim . Hep bir yanim eksik.
Arkadaşlarımın erkek arkadaşlari var , bana da ne zaman olacak diyorlar sevgilin. Yok demeye utanıyorum inanin . Ayrıca; bana yardımcı olacak ve boş zamanlarımı gecirebilecegim birini istiyorum . Öte yandan da, çok mükemmeliyetçiyim, birini beğenebilir miyim bilmiyorum .
Çekingen bir insan olarak sorum şu : Nasıl ve nerede biriyle tanisabilirim, hatta ilk adımı nasıl atabilirim ?
Bu bir neden olmamalıAyrıca; bana yardımcı olacak ve boş zamanlarımı gecirebilecegim birini istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?