o kızdan nefret ediyorum

benim annemin bizr sözü vardır
sevdiğinle değil seni sevenle evleneceksin
ancak o kıymet bilir
şimdi yaşın gerçekten evlenilecek yaşta
yani yargılamak için demiyorum ama çalışmıyormuşsun da neyi ve kimi bekliyorsun
bu adam eşek kadar zaten evlense çoktan evlenirdi
uzun yıllar diyorsun ya
o yıllar içinde sanmam ki sadece sen olasın
sadece bu kız da yoktur belli ki
diğer kız küçükmüşte
umarım onun hayatını da mahvetmez
belli ki yolu kariyeri açık biri
umarım o senden akıllıdır.

konuyu etraflıca konuştum erkek arkadaşımla,kızla konuşmasını görüşmesini yasakladım.bunun dışında face msn şu bu gibi şeyleri de yasakladım.

konuyu etraflıca konuştum erkek arkadaşımla,kızla konuşmasını görüşmesini yasakladım.bunun dışında face msn şu bu gibi şeyleri de yasakladım.

Sadece ilk mesajı ve bu mesajı okuyarak yorum yapıyorum. Zaten gelgitli bir ilişkiymiş, sizin yasak koymanız sadece sizi düşürür. Yapacak adam gizlice de yapar ki yasak olunca daha da yapar bana göre. Kendi isteği ile yapmaması lazım size değer veriyor ise, yasakla ilişki yürümez.

Sadece ilk mesajı ve bu mesajı okuyarak yorum yapıyorum. Zaten gelgitli bir ilişkiymiş, sizin yasak koymanız sadece sizi düşürür. Yapacak adam gizlice de yapar ki yasak olunca daha da yapar bana göre. Kendi isteği ile yapmaması lazım size değer veriyor ise, yasakla ilişki yürümez.

yani çok yoğun çalıştığı için gözümün önünde tutamıyorum evlerimizde birbirine çok uzak.yapmaz görüşmez umarım

yani çok yoğun çalıştığı için gözümün önünde tutamıyorum evlerimizde birbirine çok uzak.yapmaz görüşmez umarım
Kendi açınızdan haklı gerekçeleriniz olabilir tabi, ama onun gözünden bakınca sanki daha da ters teper gibi düşünüyorum. Umarım dediğiniz gibi olur da görüşmez.

Belki çoğunluğa ters gelebilir ama sevdiğiniz adam için mücadeleniz beni etkiledi. Ben de dahil olmak üzere çoğu kadın, o mesajları görür görmez bir daha yüzüne bakmazdı o adamın. Gurur yapardım ben, beni istemeyeni hiç istemem şeklinde. Sizinki karşılıksız, yani karşılık beklemeden, koşul beklemeden hissedilen bir sevgi gibi. Belki daha güzel belki daha saf, belki de daha gurursuz. Ama etkiledi beni. Adama karşı olumlu bakamasam da, sevginize olumlu baktım.

Kendi açınızdan haklı gerekçeleriniz olabilir tabi, ama onun gözünden bakınca sanki daha da ters teper gibi düşünüyorum. Umarım dediğiniz gibi olur da görüşmez.

Belki çoğunluğa ters gelebilir ama sevdiğiniz adam için mücadeleniz beni etkiledi. Ben de dahil olmak üzere çoğu kadın, o mesajları görür görmez bir daha yüzüne bakmazdı o adamın. Gurur yapardım ben, beni istemeyeni hiç istemem şeklinde. Sizinki karşılıksız, yani karşılık beklemeden, koşul beklemeden hissedilen bir sevgi gibi. Belki daha güzel belki daha saf, belki de daha gurursuz. Ama etkiledi beni. Adama karşı olumlu bakamasam da, sevginize olumlu baktım.

çok teşekkür ederim yani çok tepki aldığım için çok bahsedemiyorum.yani aslında bende adım gibi biliyorum ogün konuşurken her ne kadar hiç bi şey yok onunla aramızda dese de bal gibi içten içe seviyor gibi.yani evet belki bi şey yokturr aralarında ama içten içe bişeyler var gibi...yani çok açık konuştuk ogün onunla hatta ben şey dedim artık gider onunla evlenirsin bana onunla asla evlenmeyeceğini çünkü aile yapılarının farklı olduğunu mezhep farkının olduğunu kızın erkek arkadaşımdan daha eğitimli olması yani o bi kaç yıl sonra alır başını gider kariyerinde ben yerimde sayarım dedi.yani açık açık konuştuk her şeyi...

çok teşekkür ederim yani çok tepki aldığım için çok bahsedemiyorum.yani aslında bende adım gibi biliyorum ogün konuşurken her ne kadar hiç bi şey yok onunla aramızda dese de bal gibi içten içe seviyor gibi.yani evet belki bi şey yokturr aralarında ama içten içe bişeyler var gibi...yani çok açık konuştuk ogün onunla hatta ben şey dedim artık gider onunla evlenirsin bana onunla asla evlenmeyeceğini çünkü aile yapılarının farklı olduğunu mezhep farkının olduğunu kızın erkek arkadaşımdan daha eğitimli olması yani o bi kaç yıl sonra alır başını gider kariyerinde ben yerimde sayarım dedi.yani açık açık konuştuk her şeyi...

Tepki alabilirsiniz herkesin düşüncesi farklı. Ama ben bu açıdan yaklaşmak istedim dediğim gibi siz saf bir şekilde seviyorsunuz, mücadele ediyorsunuz, bu da bir bakıma güzel bir şey. En azından açıkça konuşabiliyor o kız hakkında. Sizin hakkınızda da bu kadar açık konuşabilir sanırım o zaman. Konuyu bu tarafa getirmeye çalışın bakalım bu konuda ne düşünüyor daha ayrıntılı öğrenin. Belki güzel bir şansınız olabilir. Yani neler görüyoruz, genelde erkek kıza aşık oluyor, kız istemiyor ama erkek ısrar edince devam ediyorlar ve her şey güzel gidiyor. Sizinki de bunun tam tersi işte, düşük bir ihtimal olsa da niye olmasın? Olabilir, en azından aranızda bu kadar açık konuşma fırsatı var iken deneyin.

aradım kendime inanmıyorum ama aradım bu şekilde olmayacaktı
niye öyle mesajlar attın dedim
cevap vermedi
çok adisin dedim
cevap vermedi
konuşsana diye bağırdım
yanlış sorular yanlış cevaplar dedi...seni sevmediği halde seninleyse bu çok önemli dedi...ya gideceksin ya susacaksın dedi...bana senden hep olumlu bahsetti dedi. hep övdü ona olan bağından sadakatinden...onu bırakmayışını ne olursa olsun çok önemsiyor ve bunu vicdan yapıyor dedi.giderse eğer seni üzeceği için kalıyor dedi.yani senin mutsuzluğun için kendi mutluluğundan vazgeçiyor dedi.

:53::53::53::53::53:

konu sahıbı sıze gercekten ınanamıyorum .kızı aramanızı

gectım ,kızın size soyledıklerının farkında mısınız sız ?

şu durum karsısında yenı actıgınız konuyla bagdastırarak

sız hala neyin kimin mücadelesını verıyor sunuz ?

yaa lutfen ask bu degıl ,lutfen askında bı onuru gururu var

bu nedır allah askına yaa ! sizinki ne ask ne sevgı hıc bırsey degıl

sadece muhtac hıssetmıssınız kendınızı bu adama baska da bırsey degıl .

dıger yorumlarınızda da "gıdersem bu kıza gıdecek ,o kız sonradan geldı

gıden nye ben oluyorum o gitsin "demıssınız .bu neyin hırsı bu neyın savası

cıdden merak ettım .kızın sıze soyledıklerıne bak ,sevgılınle neredeyse

aynı cumlelerı kurmus .sevgılınızın sızı sevmedıgı kesin ve net .ustune

kızın sıze kurdugu cumleler durum gercekten cok kotu .

kız bıle sıze o kadar acımıs kı gayet ılımlı konusmus "sen kımsın de bana

hesap soruyorsun "dememıs bıle .o bıle sızın halınıze acımıs yaa .

kendınızı neden bu kadar kucuk dusuruyorsunuz ? nıye sıze acımalarına ızın

verıyorsunuz ? ask bu degıl kusura bakmayın .2.kadın olmayı tercıh etmek

ask degıldır .ask bu kadar basıt bır duygu degıl .lutfen sılkelenın kendınıze

gelın .onlarda ne yaparsa yapsın .

Son düzenleme:
o kadar ağlıyorum ki resmen dilim dolandı konuşamadım
utanmıyor musun dedim
inşallah hiç mutlu olmazsın daha beter olursun dedim
sen mutlu musun dedi?yüzsüz

yüzsüz mu :53::53::53:

kızın sordugu soru o kadar normal kı

bunun yüzsüzlukle ne alakası var.

mutlu olsaydın ararmıydın onu ? hayır !

işin kötüsü kıza o kadar beddua edıyorsunuz

kız sızınle oldukca ılımlı konusuyor .

kız bıle sıze acıyor yaaa:(

offf cıdden durum o kadar acı ki...

soylenılecek söz bulamıyorum :((

Son düzenleme:
aldatılmanın sokuyla yasadıgınız bı tavır bu sanıyorum, Yanı adamın ruhu yanında degılken Bedenı senle olsa ne olur! Gurur cok onemlı bı ılıskıde kendınıze bunu yapmayın ve lutfen bı an once kendınıze gelın..

Back
X