o kızdan nefret ediyorum

Bu insanlar boşuna mı konuşuyor burda ya? Hala kızı arıyorsun, "hesabını verecek" falan diyorsun. :44:
Bu kadar dik kafalı olma, yazık edersin kendine.

konu sahibi arkadaş,bu insandan kurtul bi an önce kendine yeni bi sayfa aç
kurtulmazsan,senin o şerefsiz insandan ve o utanmaz kızdan ne farkın kalıcak.

ya aslında bi de çocuğu dinlesek ya da diğer kızı
öyle bi şans olsa keşke
adam gitmek istiyor ama konu sahibi bırakmıyor
adam çok mu suçlu
belki de kız ayrılsın diye
cidden yakın arkadaşıyla planladı bu durumu

aradım kendime inanmıyorum ama aradım bu şekilde olmayacaktı
niye öyle mesajlar attın dedim
cevap vermedi
çok adisin dedim
cevap vermedi
konuşsana diye bağırdım
yanlış sorular yanlış cevaplar dedi...seni sevmediği halde seninleyse bu çok önemli dedi...ya gideceksin ya susacaksın dedi...bana senden hep olumlu bahsetti dedi. hep övdü ona olan bağından sadakatinden...onu bırakmayışını ne olursa olsun çok önemsiyor ve bunu vicdan yapıyor dedi.giderse eğer seni üzeceği için kalıyor dedi.yani senin mutsuzluğun için kendi mutluluğundan vazgeçiyor dedi.

Anladığım kadarıyla kız gayet rahat olgun ve aşmış vaziyette kendini sana göstererek herşeyi eğer dürüstse açıklamış sevgilinin sana söylemediklerini söylemiş. Sevgilinin sana vicdan borcu varmış gibi anlatmış ve bu kız dürüstse sevgilin seninle mutsuz:50:
üzgünüm ama bu çocuk anladığım kadarıyla 2 kişilik yaşıyor yani sende aradağı özelliklerin yarısını ondada diğer yarısını buluyor aslında iki kişinin yanındada % 100 mutlu değil belki sen ayrılsan onunlada çok mutlu olmaz hani elde edene kadar imkansız çok özel tatlı gelir ama ulaşınca sihir kaybolur ya ama geleceğini düşün bu çaba bu yorgunluk, mücadele seni ömrünün sonuna kadar taşımaz.

Anladığım kadarıyla kız gayet rahat olgun ve aşmış vaziyette kendini sana göstererek herşeyi eğer dürüstse açıklamış sevgilinin sana söylemediklerini söylemiş. Sevgilinin sana vicdan borcu varmış gibi anlatmış ve bu kız dürüstse sevgilin seninle mutsuz:50:
üzgünüm ama bu çocuk anladığım kadarıyla 2 kişilik yaşıyor yani sende aradağı özelliklerin yarısını ondada diğer yarısını buluyor aslında iki kişinin yanındada % 100 mutlu değil belki sen ayrılsan onunlada çok mutlu olmaz hani elde edene kadar imkansız çok özel tatlı gelir ama ulaşınca sihir kaybolur ya ama geleceğini düşün bu çaba bu yorgunluk, mücadele seni ömrünün sonuna kadar taşımaz.

çocuk bu kıza çok açık ama her şeyini paylaşıyo belli ki
kız bencede kaçmamış medeni cesaret doğrusu
ama bu çocuğun psikolojik sorunları olabilir
tatminsiz bu

gereken yakınlığı bulmuş ki yazmış. kuralların olmalı ilişkide.bu kadar fedakar olma lütfen. bazen insan arkasına bakmadan dönüp gitmeli.

yine ve yine. tek suçlanan hemcinsimiz.
hırsızın hiç suçu yok.
yine diyorum. yaşasın erkek olmak.
erkek ol,hiç suçlanma. her haltı ye. ama suçlanan yediğin kadın olsun.
kebap ya.:ssz:

Ne demişler bilirsin dostum, dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek pesinden gitmez. Tabii ki kadın suçlu olacak... Sevdiğimiz insanı suçlamak onu beynimizde kirletmek cok zor. Basit olan, tanımadığımıza mana bulmak...

seviyorum ve kendime söz geçiremiyorum.aslında defalarca ayrılmak istedi.ama birgün eğer evlenmeye karar verirsem seninle evlenirim diyor

Kızı ve mesajları boşver, senin ilişkin her yönden sakat...
Adam seni sevmiyor, dahası var mı?
Sevmediği gibi zerre değer vermiyor -ki başka kızla sarılıp uyumaktan bahsediyorlar...
Hem gururunu hiçe sayıyorsun hemde kekleniyorsun....

cevap vermedi
çok adisin dedim
cevap vermedi
konuşsana diye bağırdım
yanlış sorular yanlış cevaplar dedi...seni sevmediği halde seninleyse bu çok önemli dedi...ya gideceksin ya susacaksın dedi...bana senden hep olumlu bahsetti dedi. hep övdü ona olan bağından sadakatinden...onu bırakmayışını ne olursa olsun çok önemsiyor ve bunu vicdan yapıyor dedi.giderse eğer seni üzeceği için kalıyor dedi.yani senin mutsuzluğun için kendi mutluluğundan vazgeçiyor dedi.

tercümanlık yapayım hemen;

seni sevmediği halde seninleyse hala
kullanılmaya müsayitsin...kızım işine gelirse, ya sus
ya da terk et
kimse kımseyı zorlanmıyor bilmem anlatabildim mi?...bana senın ne kadar laftan anlamaz biri olduğunu söyledı
ve ne kadar çok saf olduğundan dolayı kendıyle gurur duyduğunu söyledı, ne yaparsa yapsın
onu bırakmayacagından emin, ne isterse sana yaptırabilirmiş.ona hala tekme basmadığına anlam veremıyor
ve senın ona delı gıbı aşık olduğunun farkında ve bu durumu kullanıyormuş. sana acıdığı için bu ilişki devam edıyormuş.
sen mutsuz ol dıye de
elinden gelenı yapıyor aslında. anlaman için benden gelen msjları bıle sılmıyor ama anlamıyorsun sen hala.

arif olan anlar.

Kızı ve mesajları boşver, senin ilişkin her yönden sakat...
Adam seni sevmiyor, dahası var mı?
Sevmediği gibi zerre değer vermiyor -ki başka kızla sarılıp uyumaktan bahsediyorlar...
Hem gururunu hiçe sayıyorsun hemde kekleniyorsun....

sevmiyorum diyorsa gitsin o zaman
ben bekledim onu diğer ayrılıklarda. dönmeseydi madem

uzun süreli gitgelli arada sırada ayrılmalı bir ilişkim var.aslında erkek arkadaşımın beni sevmediğini biliyorum.yani sevdiğini hiç söylemedi.ama değer veriyor bana biliyorum.bunun bir kaç yıl önce bi arkadaşı vardı normal sosyal arkadaşı.çok sık görüşüyorlardı onu çok seviyordu ondan çok iyi bahsediyodu.çok akıllı çok sağlam kız diye.neyse geçenlerde sevgilimin telefonunda bu kızdan gelen mesajları gördüm.bildiğin özlem kokan mesajlar.sevgilime sordum yok öyle bişey dedi.inanmadım.şakalaşıyorduk diyor bide dalga geçer gibi.çok müstehcen şakalar dedim.ağladım kıza küfrettim.hala kıza toz kondurmuyor.ayrılmayacağımda.ne yapacağım ben.seviyorumda.

Salak yerine konmak hoşuna gidiyorsa ayrılma tabi :34:

sevmiyorum diyorsa gitsin o zaman
ben bekledim onu diğer ayrılıklarda. dönmeseydi madem

Alıntı kimsebilmez0 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

uzun süreli gitgelli arada sırada ayrılmalı bir ilişkim var.aslında erkek arkadaşımın beni sevmediğini biliyorum.yani sevdiğini hiç söylemedi.ama değer veriyor bana biliyorum.bunun bir kaç yıl önce bi arkadaşı vardı normal sosyal arkadaşı.çok sık görüşüyorlardı onu çok seviyordu ondan çok iyi bahsediyodu.çok akıllı çok sağlam kız diye.neyse geçenlerde sevgilimin telefonunda bu kızdan gelen mesajları gördüm.bildiğin özlem kokan mesajlar.sevgilime sordum yok öyle bişey dedi.inanmadım.şakalaşıyorduk diyor bide dalga geçer gibi.çok müstehcen şakalar dedim.ağladım kıza küfrettim.hala kıza toz kondurmuyor.ayrılmayacağımda.ne yapacağım ben.seviyorumda.

Arkadaşım kırmızı ile işaretli olan cümleler şahsına ait: beni sevmediğini biliyorum, sevdiğini hiç söylemedi, sevmiyorum diyorsa gitsin ozaman.

Sevdiğinide sevmediğinide söylemedi sevmediğini biliyorum amma illa yüzüme bağıra bağıra senden nefret ediyorum derse ipini salarım diyorsun anladığım kadarıyla

Son düzenleme:
Ne demişler bilirsin dostum, dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek pesinden gitmez. Tabii ki kadın suçlu olacak... Sevdiğimiz insanı suçlamak onu beynimizde kirletmek cok zor. Basit olan, tanımadığımıza mana bulmak...

bu sözleriniz kinaye deil mi?algılayamadım da birden.

cevap vermedi
çok adisin dedim
cevap vermedi
konuşsana diye bağırdım

bunlari duyduktan sonra bile ayrilmam diyorsan,biz burda ne desek bos :ssz:

Seni sevmeyen seni insan yerine koymayan sana hakkettiğin değeri vermeyen birine gereğinden fazla değer verip etrafında dolaşmak hem zaman kaybıdır hem de sinirlerine ruhuna benliğine yazık edersin. Yapma, etme, eyleme bunu kendine.... Engel ol buna konu sahibi....Kendine sahip çık... Sana şuan öyle geliyo onsuz yapamam diye düşünüyorsun ama inan ki öyle değil bunların bu düşüncelerinin hepsi bir ilizyon, bir aldatmaca... Gözlerini açtığında ''o sis perdesini kaldırdığında'' herşeyi daha net bir biçimde anlayacaksın. Ve bana göre herkesin burda seni dürtüklemeye çalışması da boş çünkü senin aşktan gözlerin kör kulakların da sağır olduğu için bunların hepsi sana boş gelicek hiçbirini tınlamayacaksın tınlamak istemeyeceksin inkar edeceksin ve yine ona karşı ümit beslemeye devam edeceksin... Durumun zor cidden o zihnindeki sisleri dağıtmak tamamen senin elinde umarım bir çıkış yolunu bulursun. Allah'a dua et bol bol.

Benim de bu duruma benzer bir geçmişim oldu o yüzden konu sahibini çok iyi anlıyorum ve empati kurabiliyorum. Bu tip durumlara karşı çok hassasım hiç kimsenin zira düşmanımın bile başına böyle birşey gelmesini kesinlikle istemem.

Umarım konu sahibi arkadaşımız aşktan sevgiden tutkudan kör olmuş o gözlerini açar, kendi kadınlık gururuna sahip çıkar, sevdiği adama olan saplantılığından kurtulur, o adam denecek şahsiyete (bizim buralarda onun gibilere başka bişey deniliyo ama neyse) de tekmeyi basar ve ruhen özgür olarak yoluna devam eder.

gençlik ateşi değil o 30 lu yaşlarda ben 28 yaşındayım

yaşımı yukarda yazdım. ailem geleneksel bir yapıda lise mezunuyum ve çalışmıyorum
bütün gece kendimi o kızla kıyasladım zaten
hata biliyorum ama
iyi bi işi var
eğitimi iyi
ciddi araştırmlar felan yapan biri
toplumda duruşuyla felan önde olan biri
bu yüzden hayran ona zaten
hep bunları anlatıp dururdu...
senin gözler tamamen kapalı benim bi şeyler yazmam için pek bir isteğim kalmadı, azıcık başka bir ışık görsem döşerdim paragrafları ama..

o kız da normal değil, burada konu açsa kaç yıldır o kızla beraber ama mutsuz kıza bile söyledim bunu filan dese açardık ağzımızı ama şimdi konu sahibi de yapması gerekeni yapmayınca kız normal gibi oldu birden. vay babağın kemüğüne. o ne laflar ya kızdaki : çek git, vicdan yapıyor filan. bir erkek kolay kolay vicdan yapmaz ayrılmak için. arada kalmış, seni de evlenmeye uygun sadakat timsali görüyor ,onu beğeniyor, seni zaten elinde tutuyor, kızı da onu aslında sevmiyorum diyerek elinde tutuyor ikinizde cepte ohh.

elinde ne yoksa ona bakar bu adamlar, çok okumuş bulur fazla biliyor her şeyi der, ev kızı bulur tahsillisinden etkilenir.

kendini kurtar. bu bi savaş değil, adam ganimet değil. bırak gitsin. böyle bi adamdan ona da hayır gelmeyecek zaten.

Son düzenleme:
Bile bile lades ha!
Bu saatten sonra sana soylesek bos, tin, viz gelir.
20 yasinda olsan, daha yasi kucuk, anlayamaz belki falan derdim ama 28i gordum ya, pes!

Back
X