Aynen ben de bilmiyorum su an biri 2 yasinda digerinin de anlayisi 2 yas.ya haklısın da çocuktan nasıl kaçacağız
odalar dip dibe hatta bizim yatağın başı onun duvarına dayalı
bu aşamada biraz daha küçük ama 3-5 yıl sonrayı düşünemiyorum
ya da örneğin üst komşumun lisede kızı orta sonda oğlu var
ben alt katta onların seviştiğini biliyorum bu çocuklarla bu işler nasıl oluyor belenler beni de aydınlatsın
bu arada çığlık vs sesi gelmese de gecenin sessizliğinde anlaşılıyor hiç ses olmasa banyo sesi geliyor
Hee iyi mademSupurge sesi kadar degil yahu
Hahah agzima mi yapistiriyim bir de ses yerden gidiyor tavandan degil ki yerlerde yumurta kolisi dusunemedim simdiBenim kızın bateri kursunda ki stüdyo öyleydi yumurta kolilerini yapıştırmışlar üstünü birde boyamışlar
Çok hoş olmuştu.
Eve olmaz diyosan kendine yapıştır
Büyüyünce işler daha zorlaşıyor
Uyarayım
Gece yatmak bilmez.Gözüne bakarsın kalksın uyusun diye ı ıh
Peki anne ve babasını o şekilde gördüğünü ve baban napıyordu x dediğimizde gördüğü şeyi yapmaya çalışıyordu desem.Bir de o cocuk medyadan da etkilenmis olabilir. Su an butun cizgi filmlerde ask evlilik sevgililik falan var. Aksamlari izlenen dizilerde cinsellik var. Cocuklarin onunde izleniyor. Sadece sizin teoriniz sebebiyle olmayabilir yani. Gecmiste insanlar tek goz odada 5 cocuk buyutuyordu. Cocuklar odalarinda yalniz kaldigi halde cinsellige daha cok maruz durumdalar bu devirde.
Uyarayım
Hahah agzima mi yapistiriyim bir de ses yerden gidiyor tavandan degil ki yerlerde yumurta kolisi dusunemedim simdi
Uyarayım
Bir de o cocuk medyadan da etkilenmis olabilir. Su an butun cizgi filmlerde ask evlilik sevgililik falan var. Aksamlari izlenen dizilerde cinsellik var. Cocuklarin onunde izleniyor. Sadece sizin teoriniz sebebiyle olmayabilir yani. Gecmiste insanlar tek goz odada 5 cocuk buyutuyordu. Cocuklar odalarinda yalniz kaldigi halde cinsellige daha cok maruz durumdalar bu devirde.
Yav yatsa keşke kalkması şurda kalsınhadi yattı diyelim ya kalkarsa
yani küçük olduğunda uyansa da hadi bir karambol olur da ergen uyanınca çakar diyorum ben
Aynenİşte bu yüzden biz asla ses çıkaramıyoruz öyle bir lüksümüz yok artık. Lüksümüz diyorum çünkü gık sesi bile o esnada bana lüks gibi geliyor. 14 yaşında kızım var her şeyi anlayabilecek yaşta bu yüzden aşırı dikkatliyiz.
İşte bu yüzden biz asla ses çıkaramıyoruz öyle bir lüksümüz yok artık. Lüksümüz diyorum çünkü gık sesi bile o esnada bana lüks gibi geliyor. 14 yaşında kızım var her şeyi anlayabilecek yaşta bu yüzden aşırı dikkatliyiz.
Yaaa nedenEn iyi komşu benim herhalde. . Ayrı odalarda yatıyoruz ve çıtımız çıkmıyor.
Tamam ama ayni odada olduklarindan bahsediyor. Ve ses yan odaya gecmiyor diyorum hala beni ikna etmeye calisiyor.O arkadaşın dediği şey doğru ama, benim de başıma geldi, ben çocukken bizimle oynayan bi kız vardı, bizden küçüktü (4-6 yaş arası bişeydi) ve bize anlatıyordu. Meğer anne ve babasıyla aynı odada yatıyormuş ve her şeyi görüp duyuyormuş, bize gelip neler yaptıklarını anlatıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?