O komsu benim :(

Bundan sonra boyle yaparim zaten
Adam bogazliyolar diye polisi falan aramasalar bari

Nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz acaba?

Benim bebeğim iki aylık daha ama böyle konularda o kadar hassasim ki, bebegim büyümüş ve etkilenebilir gibi hareket ediyorum. Çocuğum iki yaşında olsa, değil bağırmak fisiltimi bile duymasını istemem açıkçası. Evde çocuklar varken içinizden nasıl geliyor bağırmak hayret ki hayret!

Çok kötü ya...

Müstakil evde oturamıyorsan, yalıtım yaptıramıyorsan, duvarların kalınlığını sorgulamamışsan toplu oturulan konutlarda herkes dikkat etmek zorunda.
Ha çok çok inceyse duvarlar parmak ucunda yaşayamayacağınıza göre her şey normal düzeyde bile olsa ses gidecek mecbur.
Yastık falan artık en oluru gibi.
22 yıllık bir binadayız bizim duvarlar iyi sanırım, patırtı kütürtü, bağrış(genelde banyo kısmından) dışında pek bir ses duymadım :)

Nasil sevisecegimizi sizden mi ogrenecegiz. Sesimin kimse tarafindan duyulmadigina emin olursam ister ses telimi catlatana kadar bagiririm. Neyin yetip yetmeyecegine karar verme hakkini kim verdi size?

Cocugunuz yokken de fisilti haric bir ses cikardiginizi sanmiyorum.
Duymuyorlar dedik yetmedi. Bi dahakine desibel olcer getirip oyle yapalim bari. Emin oluruz.
Cocuklarimla ilgili bir sey sormadigim halde uzatildi da uzatildi.
Cocuk benim zevk benim :)

Adamın o sesleri kastettiğini nerden anladınız konu sahibi?

"Seni gidi kötü komşu" demiş sadece.

Bir komşum bana böyle dese, arayıp sormuyorsun, görüşemiyoruz anlamında diyor diye düşünürdüm.

Çok mu safım?

Edepli olun! Cigliklarimdan komşular rahatsız oluyor diyen ben değil sizsiniz. Yapılan yorumlara da saygı duymak zorundasınız. Ne bu saldırganlık?? Çocuklarınız için daha dikkatli olmak zorundasınız. Duyup duymadiklarini siz bilemezsiniz.

Komşumuz uyarmasaydi, çocuklar kaç yaşına gelene kadar boyle devam edecektiniz kim bilir? Duymuyorlar ya.

Açtığınız konulara şöyle bir baktım da... Bağır gülüm bağır. Başka türlü çıkmaz olanların acısı, haklısın.

Bize sevişme sesi gelse vallahi razıyım. Tepemizdekilerin terlikleri tuğladan sanki. Gümbür gümbür patır patır sesler geliyor. 4 çocukları varmış hepsi aynı anda koşuyo atlıyo zıplıyo bağrışıyolar bazen çıldıracak gibi oluyorum. Sevişsinler razıyım

Kötü komşu ne yahu..!!
Sanki gidip başka kadınlarla yapıyor tövbe tövbe..
Canım orası sizin eviniz.. hergün kavga etseniz kimse gelip kocası uyarmaz kadına el kalkmaz kavga etmeyin diyemez ama söz konusu seks olunca hemen atlıyorlar... boşver bence o anın tadını çıkar...

Komşuya gıdecek kadar nasıl ses cıkıyor onu anlamadım ben
Baya bı yuksek sesle cıglıklar atmak lazım

ya işte bina yalıtımı önemli.

Önceki evimde, ki havuzlu lüks siteydi yerseniz, alt kattaki komşunun horlama sesi geliyordu, hem de o kadar net ki, kafayı takan biri olsam tüm gece uyumam mümkün değildi yani.

ya işte bina yalıtımı önemli.

Önceki evimde, ki havuzlu lüks siteydi yerseniz, alt kattaki komşunun horlama sesi geliyordu, hem de o kadar net ki, kafayı takan biri olsam tüm gece uyumam mümkün değildi yani.

bizim de öyle, horlama, hapşırma vs hepsi geliyor,
ben ani seslerden çok irkilirim, bazen evde yalnızken biri hapşırıyor aklım çıkıyor.
bırakın sevişmelerini normal tonda konuşurlarsa bütün yatak odası sohbetlerini duyuyoruz apartmandakilerin, ne yapalım villa alacak para yok katlanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…