Bundan sonra boyle yaparim zatenBinaların genel problemi ses yalıtımı sanırım, bizim kirişler, duvarlar hayvan gibi kalın, yine de alt katların sesi olduğu gibi havalandırmadan gelir, sevişme sesi değil de hani deliren anne sesleri, kuduran çocuk sesleri, bazı bazı sifon vb. sesler.
Bağırarak sebişmeyi seviyorsanız, yalıtım yaptıracaksınız yani Şişmaniye, ne diyem, böyle olmaz ki. Ses gitmez bizim eminim ama yine de nolur nolmaz yastık ısırıyorum, tavsiye ederim. Biraz nefessiz kalıyorsun ama onun kafası da güzel oluyo
O arkadaşın dediği şey doğru ama, benim de başıma geldi, ben çocukken bizimle oynayan bi kız vardı, bizden küçüktü (4-6 yaş arası bişeydi) ve bize anlatıyordu. Meğer anne ve babasıyla aynı odada yatıyormuş ve her şeyi görüp duyuyormuş, bize gelip neler yaptıklarını anlatıyordu.
Nasil sevisecegimizi sizden mi ogrenecegiz. Sesimin kimse tarafindan duyulmadigina emin olursam ister ses telimi catlatana kadar bagiririm. Neyin yetip yetmeyecegine karar verme hakkini kim verdi size?Ben de bağırmaları anlamıyorum. İnsan isterse çok sessiz de olabiliyor. E sessiz olabiliyorsam avaz avaz niye bağırayım? Kocaya "sen muhteşemsin" demenin bir yolu falan mı acaba?
Ses tellerinizi çalıştırmayın artık bence. Nefes sesiniz yeter.
Cocugunuz yokken de fisilti haric bir ses cikardiginizi sanmiyorum.Nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz acaba?
Benim bebeğim iki aylık daha ama böyle konularda o kadar hassasim ki, bebegim büyümüş ve etkilenebilir gibi hareket ediyorum. Çocuğum iki yaşında olsa, değil bağırmak fisiltimi bile duymasını istemem açıkçası. Evde çocuklar varken içinizden nasıl geliyor bağırmak hayret ki hayret!
Cocugunuz yokken de fisilti haric bir ses cikardiginizi sanmiyorum.
Duymuyorlar dedik yetmedi. Bi dahakine desibel olcer getirip oyle yapalim bari. Emin oluruz.
Cocuklarimla ilgili bir sey sormadigim halde uzatildi da uzatildi.
Cocuk benim zevk benim :)
Kötü komşu ne yahu..!!Selam kizlar.
Su an utanc icinde yaziyorum. Biraz rahatlamaya ihtiyacim var.
Malum her hafta bi yatak odasi sesi konusu aciliyor.
Meger ben o konulardaki failmisim
Gecen hareketli gecen gecenin sabahinda esim alt komsuyla karsilasmis. (Orta yasli ,avrupali, bir cift oturuyor altimizda ) Adam parmagini kaldirmis seni gidi kotu komsu seni demis kahkaha atmis.
Esim bana bunu soylemedi. Dun gece yine ben biraz sesimi yukseltince esim agzimi kapatti sonrasinda da olayi anlatti.
Oyle utandim ki, su an adamla yuzyuze geliriz diye korkuyorum resmen
Adam gulumsese baska seye yorucam.
Rezil bi durumdayim anlayacaginiz. Buraya yazip yazmama konusunda da kararsiz kaldim. Biliyorum gelebilecek yorumlari. Ama icim icimi yiyor cidden. Ben asagidan hic ses gelmeyince bizden de oraya gitmiyor saniyordum
hepimiz o komsularız :):)
Komşuya gıdecek kadar nasıl ses cıkıyor onu anlamadım ben
Baya bı yuksek sesle cıglıklar atmak lazım
ya işte bina yalıtımı önemli.
Önceki evimde, ki havuzlu lüks siteydi yerseniz, alt kattaki komşunun horlama sesi geliyordu, hem de o kadar net ki, kafayı takan biri olsam tüm gece uyumam mümkün değildi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?