O ne oyle memur gibiBizim ust komsuda vardi bu durum hani sabah sabah uykumdan kaldiracak derecede yani benim evim istedigim.gibi tepinirim diyemiyorsak bu konuda da dikkatli olmak lazim ufak tefek seyleri zaten duymazdan geliyor insan ama cok fazla ses gidiyorsa biraz daha volume kismak lazim demekki:) yani ben ust kattakileri seks saatlerini ezberlemistim sabah 8 de aksam ustu 5 de
Amma da sığ bakış açısı.. Bu dünya da 3 milyar kadın var, 3 milyar farklı cinsel yaşam var ve siz diyosunuz ki o öyle olamaz, yapmacık vs. Ben de orgazm olurken asla sessiz olamayanlardanım ama çift yastığa gömüyorum kafamı. Sizin tepkileriniz başka, benimki başka, xinki daha da başka. İnsanları böyle yargılamayın. Ayrıca inanın sadece filmlerde olmuyo..Ben oyle seslere inanmiyorum. Hafif inleme seklinde olsa tamamda. Bu ses konusunu arastirmislar orgazm sirasindaki ses inleme seklinde olurmus. O abarti sesler sadece filmlerde olur.:)))) Oyle baskasinin duyacagi sekilde sesler cikarmak sirf kocaya numara yapmak gibi geliyor bana. Boyle sesler cikaranlarada guluyorum. Sirf kendilerini kandiriyorlar.
Cocuklar icin sorun yok. Diger odalara ses gitmiyor. Kapiyi kapatinca onlari duymadigimiz icin kapi acik uyuyoruz. Malum durumlarda kapilari kapatiyoruz ses gitmedigine eminim.
Yan odada annem babam varken bile o kadar sessiz yapamam. Ve supheye duserim duydular mi diye.sessiz olmayı denemekte fayda var. ben sessiz sakin nerelerde, yan odada akrabalar varken seviştiğimi bilirim. sessizlik iyidir
kapi kapaliyken esimi bagira bagira cagirsam bile duymuyor.Üst kata giden ses aynı evin içinde öteki odaya nasıl gitmez? Beton blok ve sıvanın engelleyemediği sesi bir tahta kapı mı engelliyor?Bence dikkat edin..
Yan odada annem babam varken bile o kadar sessiz yapamam. Ve supheye duserim duydular mi diye.
kapi kapaliyken esimi bagira bagira cagirsam bile duymuyor.
ya haklısın da çocuktan nasıl kaçacağız
odalar dip dibe hatta bizim yatağın başı onun duvarına dayalı
bu aşamada biraz daha küçük ama 3-5 yıl sonrayı düşünemiyorum
ya da örneğin üst komşumun lisede kızı orta sonda oğlu var
ben alt katta onların seviştiğini biliyorum bu çocuklarla bu işler nasıl oluyor belenler beni de aydınlatsın
bu arada çığlık vs sesi gelmese de gecenin sessizliğinde anlaşılıyor hiç ses olmasa banyo sesi geliyor
Müstakil ev bulacaksınızTamam ses gitmesi çok kötü bir durum ama insan dikkatli olacağım diye de anlamaz bişey...Sonra ateşsiz sevişmeler...Sonra yapmak istememeler...Yani cinsellik evliliğin temel taşlarından. Bilemedim.
İyi de niye bu kadar kızdınız ki ben de dikkat etsen ayrı etmesen ayrı bilemedim dedim zaten. Bir de çocuğu uykudan uyaracak kadar ses yapan varsa onlarınki aşmış artık.="DRNNFRYSMN, post: 53325374, member: 513957"]Müstakil ev bulacaksınız
Toplu yaşam kuralı var
Çocuğum o sesten uyanırsa
Başlarım onun ateşine tüm binayı ayağa kaldırırım
İyi de niye bu kadar kızdınız ki ben de dikkat etsen ayrı etmesen ayrı bilemedim dedim zaten. Bir de çocuğu uykudan uyaracak kadar ses yapan varsa onlarınki aşmış artık. Hem tüm binayı ayağa kaldırmayın. Sizin çocuğunuz uyandı diye tüm binadaki çocukları uyandırmak zorunda değilsiniz. Toplu yaşama kuralı diye bişey var.="DRNNFRYSMN, post: 53325374, member: 513957"]Müstakil ev bulacaksınız
Toplu yaşam kuralı var
Çocuğum o sesten uyanırsa
Başlarım onun ateşine tüm binayı ayağa kaldırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?