- 4 Kasım 2016
- 250
- 112
- 103
- 37
Cocuklar kucuk, uyanir uyanmaz ilk yaptiklari bizi cagirmak ya da aglamak. Duymuyorlar yani.
Bide diyelim ki onun çocuğu duymuyor ya benim alt katta ki çocuklarım?konunun tamamını okumadım ama sadece bu kısmına birşey yazmak istiyorum. ben çocukken gece uyandığımda bizimkileri duyardım. bir süre sonra babam anneme birşey yapıyor sanıp çağırırdım ya da ağlardım. bazen korkudan ses çıkaramazdım. dolayısıyla emin olmayın duymuyorlar diye.
İşin kötüsü büyüyünce ciddi travmalara sebep oluyor. Ergenliğimin büyük bir kısmı annemden nefret ederek geçti. Psikiyatristim ona bağlamıştı. Evliliğimin ilk dönemleri de yine aynı korku vajinismusa sebep oldu... Çocuklarınızı biraz daha önemseyin...
Bide diyelim ki onun çocuğu duymuyor ya benim alt katta ki çocuklarım?
Başlığı okuyunca sizi muz isteyen komşu sandım :)
Ben bu sesleri normal karsilayanlari cok anormal buluyorum. Evet ev benim yatak odasi benim. Benim ozelim kimseyi ilgilendirmez diye dusunuyorsunuz. Ama kusura bakmayin da baskasinin ozgurlugunun basladigi yerde senin ozgurlugun biter. Hickimse senin yatak odani dinlemek zorunda degil. Kendine hakim olamiyorsan mustakil eve cikabilirsin. Ve yahut yatak odana ses sutudyolarinda oldugu gibi ses yalitimi yaptirabilirsin. Bazi kadinlar bu durumu o kadar olagan karsiliyor ki sanarsin sesi komsuya gittikce daha cok tahrik oluyor. Sizin konunuza gelecek olursam sizin adiniza gercekten cok uzuldum. Bence de utanilacak bir durum. Ben olsam ben de adamin yuzune bakamazdim. Ama sanslisiniz adam tatli bir dille uyarmis. Gercekten bunu duyan bir cocuk da olabilirdi ve gercekten tramva yaratabilecek bir durum. İnsallah kendinizle basacikabilirsiniz :))
konunun tamamını okumadım ama sadece bu kısmına birşey yazmak istiyorum. ben çocukken gece uyandığımda bizimkileri duyardım. bir süre sonra babam anneme birşey yapıyor sanıp çağırırdım ya da ağlardım. bazen korkudan ses çıkaramazdım. dolayısıyla emin olmayın duymuyorlar diye.
İşin kötüsü büyüyünce ciddi travmalara sebep oluyor. Ergenliğimin büyük bir kısmı annemden nefret ederek geçti. Psikiyatristim ona bağlamıştı. Evliliğimin ilk dönemleri de yine aynı korku vajinismusa sebep oldu... Çocuklarınızı biraz daha önemseyin...
Bide diyelim ki onun çocuğu duymuyor ya benim alt katta ki çocuklarım?
Cidden anlatayim mi yani bunu buradaNiye o kadar bağırıyorsunuz anlatsaniza biraz. Sebebi neydi ki.
Cok soylediniz geldiler isteböyle konulara yapılan yorumlar kapısına not yaz, duvara vur, sende bağır şeklinde oluyodu. bu konudaki minnoş yorumlar beni benden aldıbu nasıl bi çifte standart
bundan sonra biraz daha dikkatli olursun artık
Aynen ben de korkuyordum korktugum basima geldi. Ama sukur ki anlayisli bi komsu bizi utandirmadan uyarmis oldu.Benim en cok korktugum sey bu.
Acaba ses gidiyormudur?
Alt komsuyada sorulmaz ki?
Sey biz biraz seviştiydik de ses gelmismiydi yaw? Denmiyoda .
Komşu limon varmıydı der gibi.
Eğer duyuluyorsa utanç.
Kendinde sorun görmüyorsan niye buraya yazıyorsun ? Benimde 2 yaşında çocuğum var algısı gayet açık. Çocukta çocuk bizim için önemli çünküYa taktiniz cocuk da cocuk.
2 yasinda daha diyorum duymuyor diyorum herhalde kendi cocugumu sizden cok dusunuyorum emin olabilirsiniz.
Alt komsunun da cocugu yok
Hepsini gectim zaten duyduklarini bilsem daha da sessiz olmaya calisirdim. Sanki bile isteye duvarlari yumrukluyoruz.
Hadi canim baska konuyaKendinde sorun görmüyorsan niye buraya yazıyorsun ? Benimde 2 yaşında çocuğum var algısı gayet açık. Çocukta çocuk bizim için önemli çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?