O komsu benim :(

Cocuklar kucuk, uyanir uyanmaz ilk yaptiklari bizi cagirmak ya da aglamak. Duymuyorlar yani.

konunun tamamını okumadım ama sadece bu kısmına birşey yazmak istiyorum. ben çocukken gece uyandığımda bizimkileri duyardım. bir süre sonra babam anneme birşey yapıyor sanıp çağırırdım ya da ağlardım. bazen korkudan ses çıkaramazdım. dolayısıyla emin olmayın duymuyorlar diye.

İşin kötüsü büyüyünce ciddi travmalara sebep oluyor. Ergenliğimin büyük bir kısmı annemden nefret ederek geçti. Psikiyatristim ona bağlamıştı. Evliliğimin ilk dönemleri de yine aynı korku vajinismusa sebep oldu... Çocuklarınızı biraz daha önemseyin...

Bide diyelim ki onun çocuğu duymuyor ya benim alt katta ki çocuklarım?

Be sahsima cok rahatsiz olurum .Esimle tv izlerken bir kadinin inlemesinin evi doldurmasi hic te hos degil.Hepimiz insaniz deli gibi bagirinca artmiyordur zevk .Makul sekilde inleyin .Burasi benim evim özgürüm diyerek birinin utanmasina veya o an sizi dinlemesine gerek yok.Tatil de yasadim bemzer bir durum . Yan odada babam vardi .Uyanikti hepimiz .Cocuklari almaya gidemedim bir an duyunca .Etik degil.

Ben olsam vileda sopası ile alttan bir kaç kez vururdum tavanaSize ders olsun bir daha sessiz sevişin diye

ağzınıza sağlık. tam da aklımdan geçenler bunlar.

Sanıyorum ben de onlardan biriydim, eşimin evde olmadığı bir gece yan komşunun öksürük sesi bize gelince anaaa :O oldum, adam kocamın karısı da benim iş arkadaşımdı. Şimdiki evimiz zaten 70 yıllık falan olduğundan nefes almaya korkuyorum.

Ya taktiniz cocuk da cocuk.
2 yasinda daha diyorum duymuyor diyorum herhalde kendi cocugumu sizden cok dusunuyorum emin olabilirsiniz.
Alt komsunun da cocugu yok
Hepsini gectim zaten duyduklarini bilsem daha da sessiz olmaya calisirdim. Sanki bile isteye duvarlari yumrukluyoruz.

Bide diyelim ki onun çocuğu duymuyor ya benim alt katta ki çocuklarım?

böyle konulara yapılan yorumlar kapısına not yaz, duvara vur, sende bağır şeklinde oluyodu. bu konudaki minnoş yorumlar beni benden aldı bu nasıl bi çifte standart
bundan sonra biraz daha dikkatli olursun artık
Cok soylediniz geldiler iste
Keske istedigim yorumlar gelince hemen kapattirsaydim konuyu

Benim en cok korktugum sey bu.
Acaba ses gidiyormudur?

Alt komsuyada sorulmaz ki?

Sey biz biraz seviştiydik de ses gelmismiydi yaw? Denmiyoda .

Komşu limon varmıydı der gibi.

Eğer duyuluyorsa utanç.
Aynen ben de korkuyordum korktugum basima geldi. Ama sukur ki anlayisli bi komsu bizi utandirmadan uyarmis oldu.
Bundan sonra ultra dikkatli olacagim zaten.
Benim evim benim ozgurlugum diye bi dusuncem yok. Evimin disina ulastigini bilsem dikkat ederdim.

Binaların genel problemi ses yalıtımı sanırım, bizim kirişler, duvarlar hayvan gibi kalın, yine de alt katların sesi olduğu gibi havalandırmadan gelir, sevişme sesi değil de hani deliren anne sesleri, kuduran çocuk sesleri, bazı bazı sifon vb. sesler.
Bağırarak sebişmeyi seviyorsanız, yalıtım yaptıracaksınız yani Şişmaniye, ne diyem, böyle olmaz ki. Ses gitmez bizim eminim ama yine de nolur nolmaz yastık ısırıyorum, tavsiye ederim. Biraz nefessiz kalıyorsun ama onun kafası da güzel oluyo

Kendinde sorun görmüyorsan niye buraya yazıyorsun ? Benimde 2 yaşında çocuğum var algısı gayet açık. Çocukta çocuk bizim için önemli çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…