- Konu Sahibi TersAlfabe
-
konu geyiğe döncek ama birşey anlatayım
:- Birgün bizimkiyle oturuyorum evde salon hol birşelikşikti ama holde kare yani tüm oda kapıları bir neyse. soba yanıyor ozamanlar ,
hol dediğim yerde tv var koltukalar sobanın oldugu yerde salon ordada var koltuk felan neysse bizimki kapını çaprazında tekli koltukta
oturuyor bende kedi gibi sürekli sobanın yanındayımay yazamıyorum bile çok komıktı neysse
Ben ısındım ayndım hatta tam gitcem tv karşına geçicek bzimkini tam önundeyım allah ben bir pırta değil zorrrtt yaptım aman alalhım 1-2 saniye durakaldım sanki hiç biş, olmamış gibi tşortumun koluyla oynaya oynaya geçtim önünden ama bir kahkaha bastı duydumm duydummm diyoo benimki aman alalhım sonra bende koptummm 1 saat güldük ama birde o sese hiçç bişi olmamış gibi geçmem yardı iyicene bizi60: [/ kızlar okurken dayanamıyorum, yanımda olsanız ne yaparım
Cidden gülme kirizine girer ve gülmekten sizleri rezil ederdim.
Ben ve eşim yağmurdan kaçıp bir yere sığındık. Köşe başı. Benim Gazman başladı birt, birta!
Bende ya utanmıyorsun, hadi köşeden biri çıksaydı diye. Bu ne yapayım ya diyor, birden köşeden iki kadın cikdi, Buda o an yine bur borttttt yaptı! Benim gözler böyleOnunkide
bana bir kaç saniye sonra bir gülme kirizi geldiki
buda, ya yağmurdan duymamişlardir dedi, ama aramızda bir adım bile yokdu ve ben öyle güldüm, öyle güldumki, artık anlamişlardir! Gök gürültüsü sanmadılar herhalde demiştim
Artık dışarıda iken, benden uzaklaşıyor! Arkama bakar ve popsunu birini havaya dikmiş halde yakalayince tekrar gülmeye başlıyorumzavallı acıdan kıvraniyor
yillarca biz sevgili iken yanımda, Zadece herzaman karnım ağrıyor derdide, ben hiç anlamazdim,
köprüyü geçer geçmez bombaları burakdi
Off ya! Beni cok güldürdün onca insanın icinde:) şimdi bu kız delimi diyecekler:)
utanmani cok iyi anlıyorum, bense eşimin yüzünden utanıyorum! Rahatsızmi ne, ikide birde pirt, Pirtt,pirt, pirta'da pirt! Rezil diyorum ona, gazman diyorum nafile! Bu adam bizim filort dönemlerimizde nasıl tutmuş, şaşkınım!
Böyle devam ederse acile götüreceğim:d
sen en azsindan istemeden yapmışsın, bir kerecikse af ederler
canım biliyor musun bu gaz çıkarma hadisesi artık medeniyetin bir simgesi kabul ediliyor.biz henüz bu kadar medenileşemesek de Avrupalılar başkasının yanında zart zurt salarak bu özgürlüğü doyasıya yaşıyorlar.
artık doktorlarımız bile insan içinde gaz çıkarmayı engellemek bir suç olmalıdır kimse kimseyi gaz sancısı çekmeye mahkum bırakamaz diyorlar.
umarım bu batılılaşma akımı hızla yayılır da patronlarımızın ,eşlerimizin ,sevgililerimizin yanında bol bol salıp bir de üstüne medeniyet primi alırız.
İns. Medenilesiriz. Ayni apartmanda oturdugum cok kibar bir arkadasim balayindan geldi. 15 dk. Snr bize geldi direk. Ya senin ne isin var dememe kalmadi. Kuzum tuvalete girmem lazim dedi. Balayinda ses cikacak, kokacak diye 4 gün tutmus 1 gunde otelin lobideki tuvaletine girmis. Hayatim karardi diyordu:)))
canım biliyor musun bu gaz çıkarma hadisesi artık medeniyetin bir simgesi kabul ediliyor.biz henüz bu kadar medenileşemesek de Avrupalılar başkasının yanında zart zurt salarak bu özgürlüğü doyasıya yaşıyorlar.
artık doktorlarımız bile insan içinde gaz çıkarmayı engellemek bir suç olmalıdır kimse kimseyi gaz sancısı çekmeye mahkum bırakamaz diyorlar.
umarım bu batılılaşma akımı hızla yayılır da patronlarımızın ,eşlerimizin ,sevgililerimizin yanında bol bol salıp bir de üstüne medeniyet primi alırız.
DURUN size daha fecisini anlatcamKadinin birinin kizini istemeye gelmisler kadin yazik dünürlerin yaninda tam koltuga oturacekken zorttt 60:
Allahimmmm sen göstermee:)
bunu okurken koptum ya...gozumden yas geldi gulerken...Allah razi olsun beni guldurdun yaakonu geyiğe döncek ama birşey anlatayım
:- Birgün bizimkiyle oturuyorum evde salon hol birşelikşikti ama holde kare yani tüm oda kapıları bir neyse. soba yanıyor ozamanlar ,
hol dediğim yerde tv var koltukalar sobanın oldugu yerde salon ordada var koltuk felan neysse bizimki kapını çaprazında tekli koltukta
oturuyor bende kedi gibi sürekli sobanın yanındayımay yazamıyorum bile çok komıktı neysse
Ben ısındım ayndım hatta tam gitcem tv karşına geçicek bzimkini tam önundeyım allah ben bir pırta değil zorrrtt yaptım aman alalhım 1-2 saniye durakaldım sanki hiç biş, olmamış gibi tşortumun koluyla oynaya oynaya geçtim önünden ama bir kahkaha bastı duydumm duydummm diyoo benimki aman alalhım sonra bende koptummm 1 saat güldük ama birde o sese hiçç bişi olmamış gibi geçmem yardı iyicene bizi60: [/ kızlar okurken dayanamıyorum, yanımda olsanız ne yaparım
Cidden gülme kirizine girer ve gülmekten sizleri rezil ederdim.
Ben ve eşim yağmurdan kaçıp bir yere sığındık. Köşe başı. Benim Gazman başladı birt, birta!
Bende ya utanmıyorsun, hadi köşeden biri çıksaydı diye. Bu ne yapayım ya diyor, birden köşeden iki kadın cikdi, Buda o an yine bur borttttt yaptı! Benim gözler böyleOnunkide
bana bir kaç saniye sonra bir gülme kirizi geldiki
buda, ya yağmurdan duymamişlardir dedi, ama aramızda bir adım bile yokdu ve ben öyle güldüm, öyle güldumki, artık anlamişlardir! Gök gürültüsü sanmadılar herhalde demiştim
Artık dışarıda iken, benden uzaklaşıyor! Arkama bakar ve popsunu birini havaya dikmiş halde yakalayince tekrar gülmeye başlıyorumzavallı acıdan kıvraniyor
yillarca biz sevgili iken yanımda, Zadece herzaman karnım ağrıyor derdide, ben hiç anlamazdim,
köprüyü geçer geçmez bombaları burakdi
Vallah tatlim ben o konuda pek emin değilim.çooook güldüm yaaaaa:)))....... valla benım de evlendiğimde en çok korktugm sey eşimin tam biz gazman olması..........devamlı osuran:))) bi erkege tahammül edemem tiksinirim.................ok insanlık hali arada sırada olailir ama bazıları hakkaten tam bi gazman oluyor...su içse gaz çıkaran tipler var yaaaa öggggggggghhh:).........nasıl oluyor anlamıyorum ki bu nasıl iş
Offf hemde minübusdeBenim bi kiz ark minübüse binmis tabi dolu minübüs diyoki bir koku desildi ama ne koku arkasindaki adama bakmis adam yapmis ama hic orali dgl..söföre durdur incem demis inmis..
Adam halen bakiyomus camdan kiz ark nasil sinirlendiysem artik diyo adama bagirmis ne bakiyon sen O...DUN sennn
Offf hemde minübusde
ben kokuya hiç gelemem yahu:d
Gecen otobüsü beklerken, oğlanın biri önümde ve dolu, dolu bir tükürüyorduki, bakmak istemiyor ama gözüm kayıyordu :26:
Hiç dayanamam, özellikle önümde burnunu/ sümügunu fışkıranlara. Bu konularda cok hasasim ve hemen kusarım
Zaten şimdiye kadar, hiç bir bayanın yaptığını görmedim!aynen bende çok tiksiniyorum ve dik dik bakarım adama, en çokta erkekler yapıyor nedense
Zaten şimdiye kadar, hiç bir bayanın yaptığını görmedim!
Ne pis bir şey varsa, bu erkeklerde var
ya varya hiç üşenmedim 10 sayfayı da tek tek okudum yani allahım bu nasıl gülmek
hele de o yağmur da köşe başında zorrrrrrtlayan adamda sonuna gelemedim gözlerimden deli gibi yaş geldi
ama benim de çok feci bi anım var
2012 ramazanda eşimin çalıştığı otelin restaurantına iftara gittik
eşimin iş arkadaşı ve karısı da var
bir arkadaşın dediği gibi benim de bağırsaklarım yabancıların yanında atağa geçio gıcık oluyorum
yemek bitti muhabbet ederken bende bir pırt sesiallahım 1 kazan kaynar su başımdan döküldü
hemde muhabbette herkesin sustuğu an vardır ya o anda
hemen bi konu açtım o şaşkınlıkla konuştuk ettik ama benim aklım pırtta
hala görüşürüşüz onlarla ve her seferinde aklıma gelir yani offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?