O minik pirt sesi..

ay benimde gaz problemim çok fazla ya özellikle misafirlikteysem sanki organlarım biliyorr biyere gittiği mi bana inat hareket ediyorlar ya.....

neyse bende geğirme ile ilgili bişeey anlatayım....

annemlere gitmiştim balkondan dışarı bakıyorum....yolda da baktım kadının biri elinde market poşetleri ile geliyor.içimden dedim vay be ne bakımlı kadın falan demeye kalmadı kadın iğrenç bir şekilde garrrrrrrkkkkkkkkkkk gorkkkkkkkkkkk ve daha ifade edemediğim iğrençlikte geğirdi.....bir de etrafına bakıyor..yukardan ne bakıyon etrafına teyze dicektim...o sesi içerde otursam duyardım dicektim

Son düzenleyen: Moderatör:
doğanınkanunu arkadaşım herkezde olan şey bu utanmana gerek yokki herkez kaçırır kaçırmadım diyen yalan söyler hehe

çooook güldüm yaaaaa:)))....... valla benım de evlendiğimde en çok korktugm sey eşimin tam biz gazman olması..........devamlı osuran:))) bi erkege tahammül edemem tiksinirim.................ok insanlık hali arada sırada olailir ama bazıları hakkaten tam bi gazman oluyor...su içse gaz çıkaran tipler var yaaaa öggggggggghhh:).........nasıl oluyor anlamıyorum ki bu nasıl iş

canım biliyor musun bu gaz çıkarma hadisesi artık medeniyetin bir simgesi kabul ediliyor.biz henüz bu kadar medenileşemesek de Avrupalılar başkasının yanında zart zurt salarak bu özgürlüğü doyasıya yaşıyorlar.

artık doktorlarımız bile insan içinde gaz çıkarmayı engellemek bir suç olmalıdır kimse kimseyi gaz sancısı çekmeye mahkum bırakamaz diyorlar.

umarım bu batılılaşma akımı hızla yayılır da patronlarımızın ,eşlerimizin ,sevgililerimizin yanında bol bol salıp bir de üstüne medeniyet primi alırız.

İns. Medenilesiriz. Ayni apartmanda oturdugum cok kibar bir arkadasim balayindan geldi. 15 dk. Snr bize geldi direk. Ya senin ne isin var dememe kalmadi. Kuzum tuvalete girmem lazim dedi. Balayinda ses cikacak, kokacak diye 4 gün tutmus 1 gunde otelin lobideki tuvaletine girmis. Hayatim karardi diyordu:)))

merak etmesin arkadasin:) aradan zaman gecsin azicik öyle bir derdi kalmiycak

AYY sorma burda (almanya) gecen önümde kadinin biri yürüyo baktim zart zurt atiyo ben tabi $OK:) o beni farketti istifini hic bozmadi aynen devam etti

DURUN size daha fecisini anlatcam Kadinin birinin kizini istemeye gelmisler kadin yazik dünürlerin yaninda tam koltuga oturacekken zorttt60:

Allahimmmm sen göstermee:)

ya gaz çıkarsın insanlarda bazen toplu taşımada bir fıslıyolar.artık zehirleniyoruz ya..
kaçıcak yerde yok vesaitte..selpakla ağzımı kapatıyorum artık..
zaten en kötüsü fıss olanıymış iiyyy...açık havada yapanlara hiç bi şey demem çünkü açık hava...
ama kapalı ortamda facia ötesi ....

Benim bi kiz ark minübüse binmis tabi dolu minübüs diyoki bir koku desildi ama ne koku arkasindaki adama bakmis adam yapmis ama hic orali dgl..söföre durdur incem demis inmis..

Adam halen bakiyomus camdan kiz ark nasil sinirlendiysem artik diyo adama bagirmis ne bakiyon sen O...DUN sennn

Vallah tatlim ben o konuda pek emin değilim.
ben yanımda (evlenmeden önce) biri istemeden kaçırdığında, morelim cok bozulur ve tiksindirdim, resmen sinirim bozulurdu yani, wc diye bir şey var değilmi diye derdim herzaman

Evlendikden sonra, 4 ay icinde edebim bozuldu galiba

askoem ilk yaptığında, anlıyorum, sorun yok, aman rahat ol dedim ve o gündür bügündür bir gülme kirize girdim!
sanki benim bebeyim ( bazen utansamda)

ama 2 gündür bir sorunu var sanki, hiç yapmıyor, acaba rahatsizmi diye endişelenmeye başlıyorum
Yada burdaki yorumlarımı okudu

Offf hemde minübusde
ben kokuya hiç gelemem yahu:d
Gecen otobüsü beklerken, oğlanın biri önümde ve dolu, dolu bir tükürüyorduki, bakmak istemiyor ama gözüm kayıyordu :26:
Hiç dayanamam, özellikle önümde burnunu/ sümügunu fışkıranlara. Bu konularda cok hasasim ve hemen kusarım

aynen bende çok tiksiniyorum ve dik dik bakarım adama, en çokta erkekler yapıyor nedense

ya varya hiç üşenmedim 10 sayfayı da tek tek okudum yani allahım bu nasıl gülmek
hele de o yağmur da köşe başında zorrrrrrtlayan adamda sonuna gelemedim gözlerimden deli gibi yaş geldi
ama benim de çok feci bi anım var
2012 ramazanda eşimin çalıştığı otelin restaurantına iftara gittik
eşimin iş arkadaşı ve karısı da var
bir arkadaşın dediği gibi benim de bağırsaklarım yabancıların yanında atağa geçio gıcık oluyorum
yemek bitti muhabbet ederken bende bir pırt sesi allahım 1 kazan kaynar su başımdan döküldü
hemde muhabbette herkesin sustuğu an vardır ya o anda
hemen bi konu açtım o şaşkınlıkla konuştuk ettik ama benim aklım pırtta
hala görüşürüşüz onlarla ve her seferinde aklıma gelir yani offf offf

coktan unutmuslardir,merak etme..insanlik hali cnm sonucta bu.bilerek yapmadin ya...ben de dusunuyordum burdakileri okumaya basladihimdan beri benim basima geldi mi diye,hatirlamya calisiyordum.lise1 deyim.bir dersimiz bos.herkes konusuyor yani.bende de bir gaz var Allahìm nasil feci bisey ama...dayanamadim kacti gitti.refleksle arkama baktim ve bir arkadasla goz goze geldik.oda sok olmus gibi bakinca anladim duydugunu,rezil oldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…