Seks başına vurmuş, bi de arabasızlık
O art niyetli, sende fesatlık yok.
Görmediğim tanımadığım değil bu adam okul arkadaşımdı aynı sınıftaydık18-20 yaşında olsanız bu şekilde bir ilişkiye başlamayı ve yürütmeyi anlarım da 40'lı yaşlarda insanlar olarak hiç görmediğiniz (25 sene önceyi saymıyorum) bir adamla ilişkiye başlamanız ve bunu ilerletmeniz saçma değil mi?
Geri kalan ayrıntılar zaten tuhaf da hepsi görmediğiniz ve tanımadığınız bir adamla telefon üzerinden ilişki kurmanıza dayanıyor zaten.
Görmediğim tanımadığım değil bu adam okul arkadaşımdı aynı sınıftaydık
İlişkiye başlamadım zaten, tanımaya çalışıyorum ama ilişki moduna giren o, benim de şikayet ettiğim durum bu zaten, tanımaya çalışmak gayet normal, benim açımdan ortada bir ilişki yok ama adam eşimsin diyerek birkaç level atladı beni rahatsız eden de bu25 sene önce...
25 senede insanlar aynı kalmıyor biliyorsunuz değil mi? 25 sene önce 15 yaşındayken gördüğünüz bir adamı tanıyamazsınız ve tanımadığınız bir insanla hiç görüşmeden ilişkiye başlamak normal değil.
Tanımaya çalıştım ve evet çok sıkıcı üstelik sürekli mesajlaşalım istiyor çok bunalıyorum kendisine de söyledim böyle yarım saatte mesajlaşmaktan hoşlanmadığımıSıkılmıyor musun bu yazışmalardan mesela?
Hani teee çocukluğunda görmüşsün,şimdi yanına gelse için almayacak belki de kokusudur,sesidir,saçıdır.
Şimdi ne olduğunu bilemediğin adamla konuşmak bana sıkıcı gelirdi.
Ben de böyle düşündüm ama emin olamadım yorumunuz haklı olduğumu anlamamı sağladıAdam uyanığın teki çıktı Rıza Baba!Yanlış anlamayın ama bence, kendini “güzel bi yere kapak atıyorum” gibi görüyor sanırım.
Bence tanışmadan böyle havalara girmesi çok rahatsız edici. Bana biraz laubali biri gibi geldi.
İlişkiye başlamadım zaten, tanımaya çalışıyorum ama ilişki moduna giren o, benim de şikayet ettiğim durum bu zaten, tanımaya çalışmak gayet normal, benim açımdan ortada bir ilişki yok ama adam eşimsin diyerek birkaç level atladı beni rahatsız eden de bu
Esimsin mi dedi?İlişkiye başlamadım zaten, tanımaya çalışıyorum ama ilişki moduna giren o, benim de şikayet ettiğim durum bu zaten, tanımaya çalışmak gayet normal, benim açımdan ortada bir ilişki yok ama adam eşimsin diyerek birkaç level atladı beni rahatsız eden de bu
Yani değil mi farklı şehirdeki birinin arabasının sana faydası ne, ben zor olmuyor mu diye soruyorum adam arabamız var ya işte diyor.... Fırsatçılık bu bence deBence iletişimi hemen kesin! adam ne kadar yoklukta kaldıysa 25 sene önce sadece selamlaştığı birine bile hemen seks içerikli konuşabiliyor... Ayrıca daha 2 aydır konuşuyorsunuz insan nişanlısına bile senin malın benim malım diyemezken ne oluyoruz senin araban varya işte diyor
Anladım, teşekkür ederim.Sadece sizin için demiyorum zaten onun için de normal bir tavır değil. Olgun insanlar bu şekilde ilişkiler başlatıp yürütmezler. Baştan falsolu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?