O mu art niyetli, ben mi fesat düşünüyorum

mimsiar

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
4.030
4.357
333
Ankara
Merhaba sevgili üyeler, konuya hemen girmek istiyorum. Okul arkadaşlarım tarafından WhatsApp’ da grup kuruldu ve yaklaşık 25 yıldır birbirimizi hiç görmediğimiz hatta okuldayken de çok muhabbetimizin olmadığı bir erkek arkadaşımla özel olarak yazışmaya başladık. Daha doğrusu o bana okuldayken ilgisi olduğunu şimdi yakınlaşmak istediğini anlatan mesajlar yazınca ben de şans vermek istedim fakat hemen, hiç ayrılmayalım, beni bırakma eşimsin moduna girdi, ben boşandım o hiç evlenmemiş birbirimizi en son 25 yıl önce görmüşken hemen evlilik kararı çok saçma. Bi süre sonra yazışmaları cinsel içerikli olmaya başlayınca ben tepki gösterdim, bu türden ilk mesajına hiç cevap yazmadım sessiz kaldım ardından hemen “kimle yazışıyorsun? “ şeklinde saçma bir mesaj attı ben bu sefer daha da sinirlenip kimseyle yazışmadığımı cinsel içerikli mesajına cevap vermemek için sustuğumu bir daha böyle yazmamasını rahatsız olduğumu söyledim bunun üzerine özür diledi devamını getirmedi ben de biraz kendimi geri çektim. Ben mesajından rahatsız olup sustum o kimle yazışıyorsun diye saçmaladı.... Bunun dışında ikinci bir sorun, hemen herşeyimiz ortak moduna girdi, kendisinin arabası yok, arabasız zorlanmıyor musun diye sorduğumda senin var ya işte arabamız var dedi o an içimden afedersiniz ohaaaa dedim.... şurda 2-3 aydır sadece yazışıyoruz üstelik farklı şehirlerdeyiz benim arabam ne alaka diye düşünüyorum yani bilmiyorum haksızlık yapmaktan korkuyorum ama ben bu tür herşeyimiz ortak havalarından rahatsız oldum daha yüz yüze görüşmedik bile okuldayken de selamlaşmanın dışında bir iletişimiz yoktu aradan yıllar geçmiş yani. Maddiyatçı biri değilim fakat karşımdakinin niyeti de önemli, beyefendinin geliri benden düşük arabası yok, telefonu bile faturasız hat ( önemli değil ama bu yaşta öğrenci gibi tuhaf yani) herşeyimiz ortak düşüncesinde... Ortak olacak ona ait maddi pek birşey yok benimkilerle bu durumu istiyor. 40 lı yaşlardayız bu yaşa kadar hiç evlenmemiş olması da düşündürücü öyle büyük kariyerler falan yapmış biri de değil yani evlenmeye vakti olmamış denecek bir durumu da yok. İçinde bulunduğum durumu yorumlar ve bu adamla devam edip etmemem konusunda fikir verirseniz çok sevinirim. Hepinize sevgiler....

18-20 yaşında olsanız bu şekilde bir ilişkiye başlamayı ve yürütmeyi anlarım da 40'lı yaşlarda insanlar olarak hiç görmediğiniz (25 sene önceyi saymıyorum) bir adamla ilişkiye başlamanız ve bunu ilerletmeniz saçma değil mi?

Geri kalan ayrıntılar zaten tuhaf da hepsi görmediğiniz ve tanımadığınız bir adamla telefon üzerinden ilişki kurmanıza dayanıyor zaten.

Görmediğim tanımadığım değil bu adam okul arkadaşımdı aynı sınıftaydık

Görmediğim tanımadığım değil bu adam okul arkadaşımdı aynı sınıftaydık

25 sene önce...
25 senede insanlar aynı kalmıyor biliyorsunuz değil mi? 25 sene önce 15 yaşındayken gördüğünüz bir adamı tanıyamazsınız ve tanımadığınız bir insanla hiç görüşmeden ilişkiye başlamak normal değil.

Sıkılmıyor musun bu yazışmalardan mesela?
Hani teee çocukluğunda görmüşsün,şimdi yanına gelse için almayacak belki de kokusudur,sesidir,saçıdır.
Şimdi ne olduğunu bilemediğin adamla konuşmak bana sıkıcı gelirdi.

İlişkiye başlamadım zaten, tanımaya çalışıyorum ama ilişki moduna giren o, benim de şikayet ettiğim durum bu zaten, tanımaya çalışmak gayet normal, benim açımdan ortada bir ilişki yok ama adam eşimsin diyerek birkaç level atladı beni rahatsız eden de bu

Adam uyanığın teki çıktı Rıza Baba! Yanlış anlamayın ama bence, kendini “güzel bi yere kapak atıyorum” gibi görüyor sanırım.

Bence tanışmadan böyle havalara girmesi çok rahatsız edici. Bana biraz laubali biri gibi geldi.

Tanımaya çalıştım ve evet çok sıkıcı üstelik sürekli mesajlaşalım istiyor çok bunalıyorum kendisine de söyledim böyle yarım saatte mesajlaşmaktan hoşlanmadığımı

Bence iletişimi hemen kesin! adam ne kadar yoklukta kaldıysa 25 sene önce sadece selamlaştığı birine bile hemen seks içerikli konuşabiliyor... Ayrıca daha 2 aydır konuşuyorsunuz insan nişanlısına bile senin malın benim malım diyemezken ne oluyoruz senin araban varya işte diyor

Ben de böyle düşündüm ama emin olamadım yorumunuz haklı olduğumu anlamamı sağladı

Sadece sizin için demiyorum zaten onun için de normal bir tavır değil. Olgun insanlar bu şekilde ilişkiler başlatıp yürütmezler. Baştan falsolu durum.

Esimsin mi dedi?

Bunca olumsuzluga ragmen devam edip etmeme konusunda fikir istiyorsunuz hala. Pes!

Yani değil mi farklı şehirdeki birinin arabasının sana faydası ne, ben zor olmuyor mu diye soruyorum adam arabamız var ya işte diyor.... Fırsatçılık bu bence de

Adam sapık mı manyak mı dolandırıcı mı belli değil. (Hiç iyi ihtimal saymadım yalnız)
25 senede kim bilir neydi ne oldu.
Ben korktum şahsen.

Sen de pek elektrik almışa benzemiyorsun
E yılların emeği de olmadığına göre
Daha fazla parmaklarını yorma derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…