- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
Yok bacım ne haksızlığı. Adam acayip itici. Kaç bundan sen kaç :)süpersiniz, şaka bir tarafa haksızlık mı yapıyorum diye düşündüm ama yapmıyorum değil mi?
Yok bacım ne haksızlığı. Adam acayip itici. Kaç bundan sen kaç :)
Eğer cinsellik isteğine karşılık verseydim büyük ihtimalle kullanacak sonra da evlenmeyi düşünmüyorum deyip uzaklaşacaktı...bi baltaya sap olmamamış insanların,düzgün işinde gücünde olanları tutuanacak dal buldum diyip elde tutmaya,bağlamaya çalışma saçmalıklarısaçama sapan bi tip uzak dur bence. her anlamda yem atmıs. cinsellik atmıs tutmamıs. malına mülküne el atmış yememişsin. Hayat tecrubesı olmayan bırı oldugu burdan bıle belli oluyor
Yani arabaya ortak olabilmesi için bir emek vermesi gerek benim yıllar önce kendi emeğimle aldığım arabam nasıl ortak arabamız oluyor anlamış değilim
Yazmadım sadece emoji ile oha der gibi bir mesaj attım o da çok üstelemediBunu bu şekilde ona da yazdınız mı?
Keşke yazıp hakettiği ayarı vermiş olsaydınız.Yazmadım sadece emoji ile oha der gibi bir mesaj attım o da çok üstelemedi
Haklısınız o an şok oldum böyle bir cevap yazacağını düşünmediğim için sonra durup düşündükçe içime dert oldu aslındaKeşke yazıp hakettiği ayarı vermiş olsaydınız.
Yüzsüzlüğü bana itici geldi zaten ve dediğiniz gibi aynen kaçırmayayım paniğinde resmen.25 yıl önce ilkokul mu ortaokul mu, neredeydiniz? Yani size ilgisi o zamanlarmış. Bu ilgiyi nasıl ciddiye aldınız da bir şans verdiniz kısmını valla anlamadım. Çocukluk filan işte. Ki adam da beynini geliştirmeyi o sıralar bırakmış herhalde, muhabbetleri dehşet itici. Size itici gelmiyor mu? Beni bırakma, eşimsin filan. Bir dur, destur, dün bir bugün iki... Bir de siz bu kadar çekimserken hayatınıza ortak olmalar filan... Bunun için de belli bir seviyede yüzsüz olmak gerekiyor. Sanki bir balık yakaladım, aman kaçmasın paniğinde hareket ediyor beyefendi. Size "kırmızı balık kaç kaç" şarkısını gönderiyorum şuan.
Hiç evlenmemiş olması da düşündürüyor tamam kısmet işi falan ama genelde 40 lı yaşına kadar evlenmemiş bir erkek ya sorumsuz ya çok çapkın ya da bi baltaya sap olamamıştır veya cinsel sorunları vardır, hiçbir sorunu yoksa bile bunların olma ihtimali bile bu saatten sonra göze alamayacağım riskler.Bu yaşa kadar maddi herhangi bir şey yapamamış olması beni rahatsız ederdi şahsen. Hiç gerek yok böyle atraksiyonlara. Çok itici geldi bana adam.
Ben birde kiminle yazışıyorsun kısmına takıldım.Hiç evlenmemiş olması da düşündürüyor tamam kısmet işi falan ama genelde 40 lı yaşına kadar evlenmemiş bir erkek ya sorumsuz ya çok çapkın ya da bi baltaya sap olamamıştır veya cinsel sorunları vardır, hiçbir sorunu yoksa bile bunların olma ihtimali bile bu saatten sonra göze alamayacağım riskler.
Kesinlikle, yaptığı hatanın tuzu biberi oldu, ben cinsel mesajı yüzünden sustum adam hemen niye cevap yazmıyorsun başkasına mı yazıyorsun diye saçmaladı... o an iyice soğudum. Böyle biri benim boşanmış olmamı yüzde yüz sorun eder ve beni bu konuda çok üzer.Ben birde kiminle yazışıyorsun kısmına takıldım.
Adam takıntılı birisi bence hemen kafasında senaryo yazmış ilişkiniz ilerlerse kıskançlık ve bu takıntısı yüzünden sizi sıkabilir.
Evet kesinlikle katılıyorum o yüzden ilerlemeden tavrınızı koyun böyle tipler açıklama yapılsa bile inanmaz kafasında kurduğunu söyler durur.Kesinlikle, yaptığı hatanın tuzu biberi oldu, ben cinsel mesajı yüzünden sustum adam hemen niye cevap yazmıyorsun başkasına mı yazıyorsun diye saçmaladı... o an iyice soğudum. Böyle biri benim boşanmış olmamı yüzde yüz sorun eder ve beni bu konuda çok üzer.
Haklısınız, teşekkür ederimEvet kesinlikle katılıyorum o yüzden ilerlemeden tavrınızı koyun böyle tipler açıklama yapılsa bile inanmaz kafasında kurduğunu söyler durur.
Rica ederim inş gönlünüze göre birisi çıkar karşınızaHaklısınız, teşekkür ederim
Rica ederim inş gönlünüze göre birisi çıkar karşınıza
Evet hemen belli etti niyetini, okuldayken( lise yılları) sessiz efendi tipli bir çocuktu meğer karakteri bozukmuşIşık hızıyla uzaklaş menfaatçi bi karakter yine şanslısın gizlememiş söylemiş. 25 yıl diyosun bne olsam adını bile hatırlamazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?