O mu art niyetli, ben mi fesat düşünüyorum

Eğer cinsellik isteğine karşılık verseydim büyük ihtimalle kullanacak sonra da evlenmeyi düşünmüyorum deyip uzaklaşacaktı...

25 yıl önce ilkokul mu ortaokul mu, neredeydiniz? Yani size ilgisi o zamanlarmış. Bu ilgiyi nasıl ciddiye aldınız da bir şans verdiniz kısmını valla anlamadım. Çocukluk filan işte. Ki adam da beynini geliştirmeyi o sıralar bırakmış herhalde, muhabbetleri dehşet itici. Size itici gelmiyor mu? Beni bırakma, eşimsin filan. Bir dur, destur, dün bir bugün iki... Bir de siz bu kadar çekimserken hayatınıza ortak olmalar filan... Bunun için de belli bir seviyede yüzsüz olmak gerekiyor. Sanki bir balık yakaladım, aman kaçmasın paniğinde hareket ediyor beyefendi. Size "kırmızı balık kaç kaç" şarkısını gönderiyorum şuan.

Bu yaşa kadar maddi herhangi bir şey yapamamış olması beni rahatsız ederdi şahsen. Hiç gerek yok böyle atraksiyonlara. Çok itici geldi bana adam.

Yüzsüzlüğü bana itici geldi zaten ve dediğiniz gibi aynen kaçırmayayım paniğinde resmen.

Bu yaşa kadar maddi herhangi bir şey yapamamış olması beni rahatsız ederdi şahsen. Hiç gerek yok böyle atraksiyonlara. Çok itici geldi bana adam.
Hiç evlenmemiş olması da düşündürüyor tamam kısmet işi falan ama genelde 40 lı yaşına kadar evlenmemiş bir erkek ya sorumsuz ya çok çapkın ya da bi baltaya sap olamamıştır veya cinsel sorunları vardır, hiçbir sorunu yoksa bile bunların olma ihtimali bile bu saatten sonra göze alamayacağım riskler.

Ben birde kiminle yazışıyorsun kısmına takıldım.
Adam takıntılı birisi bence hemen kafasında senaryo yazmış ilişkiniz ilerlerse kıskançlık ve bu takıntısı yüzünden sizi sıkabilir.

Ben birde kiminle yazışıyorsun kısmına takıldım.
Adam takıntılı birisi bence hemen kafasında senaryo yazmış ilişkiniz ilerlerse kıskançlık ve bu takıntısı yüzünden sizi sıkabilir.
Kesinlikle, yaptığı hatanın tuzu biberi oldu, ben cinsel mesajı yüzünden sustum adam hemen niye cevap yazmıyorsun başkasına mı yazıyorsun diye saçmaladı... o an iyice soğudum. Böyle biri benim boşanmış olmamı yüzde yüz sorun eder ve beni bu konuda çok üzer.

Evet kesinlikle katılıyorum o yüzden ilerlemeden tavrınızı koyun böyle tipler açıklama yapılsa bile inanmaz kafasında kurduğunu söyler durur.

Işık hızıyla uzaklaş menfaatçi bi karakter yine şanslısın gizlememiş söylemiş. 25 yıl diyosun bne olsam adını bile hatırlamazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…