O mu art niyetli, ben mi fesat düşünüyorum

Bu adam normal değil bence.Evlenmemiş olmasına birşey diyemem sonuçta bir yerde kısmet işi bunlar.Ancak ortak arabamız var demesi bana çok tuhaf geldi.40 yaşına gelmiş daha bazı şeylerin ayırdında değil hala devam etmeyi düşünmüyorsunuz heralde

Geliri düşük olabilir hattı faturasız olabilir ama ortada fol yok yumurta yok nasıl hemen arabanız üzerinden hayaller kuruyor. İleride araba almak istiyorum, senin adına kredi çekelim bile der bu. Maddi olarak çıkarcı birine benziyor. Art niyetli.net :)
Üstelik şüpheci, kişi kendinden bilir işi misali çevrimiçi olmanızdan şüpheleniyor olması da normal değil.
Bence arkana bakmadan uzaklaş.
Hiç bir şeyden emin olmadan karar verme.

Adam hakkındaki düşüncelerimde yanılmadığımdan emin olmak için konu açtım ve yorumlar sayesinde emin oldum, tabi ki devam etmeyeceğim.

Teşekkür ederim uzaklaşmak en doğrusu

bi baltaya sap olmamamış insanların,düzgün işinde gücünde olanları tutuanacak dal buldum diyip elde tutmaya,bağlamaya çalışma saçmalıkları saçama sapan bi tip uzak dur bence. her anlamda yem atmıs. cinsellik atmıs tutmamıs. malına mülküne el atmış yememişsin. Hayat tecrubesı olmayan bırı oldugu burdan bıle belli oluyor

Kusura bakmayın ama adam aşırı ezik geldi bana.
Bu yaşınıza gelmişsiniz , neden böyle bir tipi çekeceksiniz ki?
40 yaşından sonra böyle birini çekmek hiç akıl karı gelmedi bana.
kesinlikle o ezik durumu ben de çok hissettim ki ben karşımda güçlü duruşu olan erkek isterim bana sığınmaya çalışan biri çok itici

Teşekkür ederim

Aklıma bir arkadaşım geldi. İkinci evliliğini aynen böyle bir adamla yaptı ama adam ilk başta saklamıştı kendini, sizinki pek safmış.

Araba almıştı evlenmeden önce evlenince araba babasına gitti, kredisini kıza ödetti. Bir araba daha aldı kredi yine kıza kaldı. Kızın maaşını sömürmesini saymıyorum bile en son hileyle umumi vekaletname almaya çalışınca kızın aklı başına geldi de postaladı herifi. Yoksa ev de gidecekti muhtemelen.

adam ya çok saf ya da beni saf zannetti ben arkadaşınız kadar asla taviz vermem açıkçası hele ki kredi ödemek falan....

20li yaşlarda sosyal medyada birileri ile konuşurken konuşma selamlaşmaktan kısa süre sonra "canım"lı "bebeğim"li konuşmalara başladıkları anda basardım engeli. İyi bir niyet ya da sağlıklı bir düşğnceye sahip olmadığını anlardım.

Siz 40lı yaşlardasınız, iki günde bu kadar samimi davranan, malınıza ortak olmaya çalışan biriyle hala neden konuşuyorsunuz?

Boşa zaman harcama

adam ya çok saf ya da beni saf zannetti ben arkadaşınız kadar asla taviz vermem açıkçası hele ki kredi ödemek falan....

Ya öyle aniden olmadı bunlar, ara ara çıktı ortaya hep bişeyler. Bir de çocuk oldu o arada, aileyiz biz gözüyle baktı kızcağız. Adam acayip cin bişeydi zaten. O vekaleti almak için çevirdiği dümeni bir duysanız.
Diyorum ya sizinki safmış, becerememiş kandırmayı

Yani arabaya ortak olabilmesi için bir emek vermesi gerek benim yıllar önce kendi emeğimle aldığım arabam nasıl ortak arabamız oluyor anlamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…