- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
Kesinlikle, ben de böyle düşündüm ama buraya yazıp emin olmak istedim, teşekkür ederimAnlattıklarınız biraz itici bir izlenim bıraktı bence.. bölye sanki, yararlanmaya calışıyor gibi..
Adam hakkındaki düşüncelerimde yanılmadığımdan emin olmak için konu açtım ve yorumlar sayesinde emin oldum, tabi ki devam etmeyeceğim.Bu adam normal değil bence.Evlenmemiş olmasına birşey diyemem sonuçta bir yerde kısmet işi bunlar.Ancak ortak arabamız var demesi bana çok tuhaf geldi.40 yaşına gelmiş daha bazı şeylerin ayırdında değil hala devam etmeyi düşünmüyorsunuz heralde
Teşekkür ederim uzaklaşmak en doğrusuGeliri düşük olabilir hattı faturasız olabilir ama ortada fol yok yumurta yok nasıl hemen arabanız üzerinden hayaller kuruyor. İleride araba almak istiyorum, senin adına kredi çekelim bile der bu. Maddi olarak çıkarcı birine benziyor. Art niyetli.net :)
Üstelik şüpheci, kişi kendinden bilir işi misali çevrimiçi olmanızdan şüpheleniyor olması da normal değil.
Bence arkana bakmadan uzaklaş.
Hiç bir şeyden emin olmadan karar verme.
bi baltaya sap olmamamış insanların,düzgün işinde gücünde olanları tutuanacak dal buldum diyip elde tutmaya,bağlamaya çalışma saçmalıklarıMerhaba sevgili üyeler, konuya hemen girmek istiyorum. Okul arkadaşlarım tarafından WhatsApp’ da grup kuruldu ve yaklaşık 25 yıldır birbirimizi hiç görmediğimiz hatta okuldayken de çok muhabbetimizin olmadığı bir erkek arkadaşımla özel olarak yazışmaya başladık. Daha doğrusu o bana okuldayken ilgisi olduğunu şimdi yakınlaşmak istediğini anlatan mesajlar yazınca ben de şans vermek istedim fakat hemen, hiç ayrılmayalım, beni bırakma eşimsin moduna girdi, ben boşandım o hiç evlenmemiş birbirimizi en son 25 yıl önce görmüşken hemen evlilik kararı çok saçma. Bi süre sonra yazışmaları cinsel içerikli olmaya başlayınca ben tepki gösterdim, bu türden ilk mesajına hiç cevap yazmadım sessiz kaldım ardından hemen “kimle yazışıyorsun? “ şeklinde saçma bir mesaj attı ben bu sefer daha da sinirlenip kimseyle yazışmadığımı cinsel içerikli mesajına cevap vermemek için sustuğumu bir daha böyle yazmamasını rahatsız olduğumu söyledim bunun üzerine özür diledi devamını getirmedi ben de biraz kendimi geri çektim. Ben mesajından rahatsız olup sustum o kimle yazışıyorsun diye saçmaladı.... Bunun dışında ikinci bir sorun, hemen herşeyimiz ortak moduna girdi, kendisinin arabası yok, arabasız zorlanmıyor musun diye sorduğumda senin var ya işte arabamız var dedi o an içimden afedersiniz ohaaaa dedim.... şurda 2-3 aydır sadece yazışıyoruz üstelik farklı şehirlerdeyiz benim arabam ne alaka diye düşünüyorum yani bilmiyorum haksızlık yapmaktan korkuyorum ama ben bu tür herşeyimiz ortak havalarından rahatsız oldum daha yüz yüze görüşmedik bile okuldayken de selamlaşmanın dışında bir iletişimiz yoktu aradan yıllar geçmiş yani. Maddiyatçı biri değilim fakat karşımdakinin niyeti de önemli, beyefendinin geliri benden düşük arabası yok, telefonu bile faturasız hat ( önemli değil ama bu yaşta öğrenci gibi tuhaf yani) herşeyimiz ortak düşüncesinde... Ortak olacak ona ait maddi pek birşey yokbenimkilerle bu durumu istiyor. 40 lı yaşlardayız bu yaşa kadar hiç evlenmemiş olması da düşündürücü öyle büyük kariyerler falan yapmış biri de değil yani evlenmeye vakti olmamış denecek bir durumu da yok. İçinde bulunduğum durumu yorumlar ve bu adamla devam edip etmemem konusunda fikir verirseniz çok sevinirim. Hepinize sevgiler....
kesinlikle o ezik durumu ben de çok hissettim ki ben karşımda güçlü duruşu olan erkek isterim bana sığınmaya çalışan biri çok iticiKusura bakmayın ama adam aşırı ezik geldi bana.
Bu yaşınıza gelmişsiniz , neden böyle bir tipi çekeceksiniz ki?
40 yaşından sonra böyle birini çekmek hiç akıl karı gelmedi bana.
Teşekkür ederimbi baltaya sap olmamamış insanların,düzgün işinde gücünde olanları tutuanacak dal buldum diyip elde tutmaya,bağlamaya çalışma saçmalıklarısaçama sapan bi tip uzak dur bence. her anlamda yem atmıs. cinsellik atmıs tutmamıs. malına mülküne el atmış yememişsin. Hayat tecrubesı olmayan bırı oldugu burdan bıle belli oluyor
Şu "eşimsin" muhabbetinden sonra görüşmeyi kesmek isteyen tek ben miyim?Tanımaya çalıştım ve evet çok sıkıcı üstelik sürekli mesajlaşalım istiyor çok bunalıyorum kendisine de söyledim böyle yarım saatte mesajlaşmaktan hoşlanmadığımı
Seks başına vurmuş, bi de arabasızlık
O art niyetli, sende fesatlık yok.
Aklıma bir arkadaşım geldi. İkinci evliliğini aynen böyle bir adamla yaptı ama adam ilk başta saklamıştı kendini, sizinki pek safmış.
Araba almıştı evlenmeden önce evlenince araba babasına gitti, kredisini kıza ödetti. Bir araba daha aldı kredi yine kıza kaldı. Kızın maaşını sömürmesini saymıyorum bile en son hileyle umumi vekaletname almaya çalışınca kızın aklı başına geldi de postaladı herifi. Yoksa ev de gidecekti muhtemelen.
Boşa zaman harcamaMerhaba sevgili üyeler, konuya hemen girmek istiyorum. Okul arkadaşlarım tarafından WhatsApp’ da grup kuruldu ve yaklaşık 25 yıldır birbirimizi hiç görmediğimiz hatta okuldayken de çok muhabbetimizin olmadığı bir erkek arkadaşımla özel olarak yazışmaya başladık. Daha doğrusu o bana okuldayken ilgisi olduğunu şimdi yakınlaşmak istediğini anlatan mesajlar yazınca ben de şans vermek istedim fakat hemen, hiç ayrılmayalım, beni bırakma eşimsin moduna girdi, ben boşandım o hiç evlenmemiş birbirimizi en son 25 yıl önce görmüşken hemen evlilik kararı çok saçma. Bi süre sonra yazışmaları cinsel içerikli olmaya başlayınca ben tepki gösterdim, bu türden ilk mesajına hiç cevap yazmadım sessiz kaldım ardından hemen “kimle yazışıyorsun? “ şeklinde saçma bir mesaj attı ben bu sefer daha da sinirlenip kimseyle yazışmadığımı cinsel içerikli mesajına cevap vermemek için sustuğumu bir daha böyle yazmamasını rahatsız olduğumu söyledim bunun üzerine özür diledi devamını getirmedi ben de biraz kendimi geri çektim. Ben mesajından rahatsız olup sustum o kimle yazışıyorsun diye saçmaladı.... Bunun dışında ikinci bir sorun, hemen herşeyimiz ortak moduna girdi, kendisinin arabası yok, arabasız zorlanmıyor musun diye sorduğumda senin var ya işte arabamız var dedi o an içimden afedersiniz ohaaaa dedim.... şurda 2-3 aydır sadece yazışıyoruz üstelik farklı şehirlerdeyiz benim arabam ne alaka diye düşünüyorum yani bilmiyorum haksızlık yapmaktan korkuyorum ama ben bu tür herşeyimiz ortak havalarından rahatsız oldum daha yüz yüze görüşmedik bile okuldayken de selamlaşmanın dışında bir iletişimiz yoktu aradan yıllar geçmiş yani. Maddiyatçı biri değilim fakat karşımdakinin niyeti de önemli, beyefendinin geliri benden düşük arabası yok, telefonu bile faturasız hat ( önemli değil ama bu yaşta öğrenci gibi tuhaf yani) herşeyimiz ortak düşüncesinde... Ortak olacak ona ait maddi pek birşey yokbenimkilerle bu durumu istiyor. 40 lı yaşlardayız bu yaşa kadar hiç evlenmemiş olması da düşündürücü öyle büyük kariyerler falan yapmış biri de değil yani evlenmeye vakti olmamış denecek bir durumu da yok. İçinde bulunduğum durumu yorumlar ve bu adamla devam edip etmemem konusunda fikir verirseniz çok sevinirim. Hepinize sevgiler....
adam ya çok saf ya da beni saf zannetti ben arkadaşınız kadar asla taviz vermem açıkçası hele ki kredi ödemek falan....
Yani arabaya ortak olabilmesi için bir emek vermesi gerek benim yıllar önce kendi emeğimle aldığım arabam nasıl ortak arabamız oluyor anlamış değilimBu adam normal değil bence.Evlenmemiş olmasına birşey diyemem sonuçta bir yerde kısmet işi bunlar.Ancak ortak arabamız var demesi bana çok tuhaf geldi.40 yaşına gelmiş daha bazı şeylerin ayırdında değil hala devam etmeyi düşünmüyorsunuz heralde
Ya öyle aniden olmadı bunlar, ara ara çıktı ortaya hep bişeyler. Bir de çocuk oldu o arada, aileyiz biz gözüyle baktı kızcağız. Adam acayip cin bişeydi zaten. O vekaleti almak için çevirdiği dümeni bir duysanız.
Diyorum ya sizinki safmış, becerememiş kandırmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?