Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ahaha ohaaa yaniiii o art niyetli dikkat et sizin fesatiniz yok böyle takintili yapan erkek kisisinden uzak dur demek bu yüzden evlenemiyo adamcagiz takinti hareketleriden
İlişkiye başlamadım zaten, tanımaya çalışıyorum ama ilişki moduna giren o, benim de şikayet ettiğim durum bu zaten, tanımaya çalışmak gayet normal, benim açımdan ortada bir ilişki yok ama adam eşimsin diyerek birkaç level atladı beni rahatsız eden de bu
İşlerim gereği yüz yüze görüşmeye fırsat olmadı ayrıca ben adamın saçmalamaları yüzünden zaten başımdan savma moduna girdim çok da çabalamadım bir araya gelmek için.
WhatsApp grubunda yaşadığım yeri çalıştığım kurumu yazdığım için herseyimi biliyor, engelledim bugün zaten ama işyerimden ulaşır diye düşünüyorum umarım yapmaz