Anket O mu gitsin ben mi karar veremiyorum???

O mu gitmeli? Ben mi?

• Tatil

OY: 100 91,7%
  • Esim evden uzaklassin

OY: 9 8,3%

• Ankete Katılan
    109

Teşekkür ederim evet, burasi iyiki var. zamaninda kilo topiclerinde falan takiliyordum burayi gec kesfettim ama iyiki de kesfetmis, sizlerle paylasmisim. bircogunuz zaten normal demisti ama esimle konusana kadar bu durumu normal goremiyordum. hatta bayagi ihanete ugramis hissediyordum. sagolsun her seyi en ince detayina kadar acikladi ve kesinlikle samimiydi.

Çok sevindim sizin adınıza :) İnşallah bir daha bu tarz problemlerle karşılaşmaz bir ömür mutlu olursunuz:)

Bak ne güzel ışte sen belki buraya yazmasaydın hala aynı problemle yaşayıp duracaktın kıymetinizi bilin artik insan birdaha gelmiyor dünyaya sevilecek değer görülecek insan bulmak zor
kesinlikle öyle. buradaki her kadina ayri ayri tesekkur ederim:) sizler normal dedikce bana anormal geliyordu her sey. biraz dikbasli olmanin etkisi tabii ama sonunda esimle konusup rahatladim.

kesinlikle öyle. buradaki her kadina ayri ayri tesekkur ederim:) sizler normal dedikce bana anormal geliyordu her sey. biraz dikbasli olmanin etkisi tabii ama sonunda esimle konusup rahatladim.
O zman mutluluklar sizinle olsun

Kardesiniz de esiniz gibi mi dusunuyomus acaba
Sanki onun niyeti farklı gibiydi

Hah bak işte bu ! Ben inanıyorum iki tarafta sorunlu insanlar değilse karşılıklı oturup konuşunca aşılmayacak bişey Yok . Çok sevindim senin adına . İnşallah hep iyi olursunuz bundan sonra.

Adınıza çok sevindim. Bundan sonra her şey daha güzel olur umarım :) Aşkla kalın :)

Kardesiniz de esiniz gibi mi dusunuyomus acaba
Sanki onun niyeti farklı gibiydi
Onunla konusmadim. En son yüzlerine vurdugumdan beri mesafe koydu zaten. 2 haftadir ses seda yok ama yabana atamam da sonucta kardes, can parcasi. O yuzden mümkünse annemlere gidip geldikce görüsecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…