Esinize kardeşinizle ilgili ilgisini nasıl sordunuz merak ediyorum? Normalde iması bile insanı sinirlendirir ya siz nasıl sordunuz o nasıl cevapladı
Sormadim zaten kendisi bunu ima etti. Beni yanlış anladın o espriydi, onunla eğleniyorum stres atıyorum ondan gelip gitmesi hoşuma gidiyor desi. Buraya yazarken konuyu kısa Özetlemek istedim. Öyle ilgin var mi diye Sormadim.
Pardon ben tabii bu konu devam konusu anlaşılmasın diye anlatamadım tam. Bir yerden sohbete başladık bu baldız baldan tatlı lafından ötürü oradan cıkıp her detayı konuştuk. Durduk yere açmadı açmazdı da zaten cunku iddia ettiğine gore espri yapıyornus gulelim diye bunu soylerkenYanlış anlamayın ama niye açtı ki konuyu tuhaf değil mi
Ben diğer konuya yazmadım; ama senin annenle konuşup, kız kardeşine ayar verdirdiğini, kızın üzerinden baskıyı çekmen ve kardeşinin rahatça gelebilmesi için açmış bu konuyu gibi geldi bana.Sormadim zaten kendisi bunu ima etti. Beni yanlış anladın o espriydi, onunla eğleniyorum stres atıyorum ondan gelip gitmesi hoşuma gidiyor desi. Buraya yazarken konuyu kısa Özetlemek istedim. Öyle ilgin var mi diye Sormadim.
Pardon ben tabii bu konu devam konusu anlaşılmasın diye anlatamadım tam. Bir yerden sohbete başladık bu baldız baldan tatlı lafından ötürü oradan cıkıp her detayı konuştuk. Durduk yere açmadı açmazdı da zaten cunku iddia ettiğine gore espri yapıyornus gulelim diye bunu soylerken
Esimle yasadigimiz karsilikli sorunlar var ve beni önceki konumdan zaten biliyorsunuz belki. Bu aksam az bucuk durust olduk birbirimize karsi 2 saat sadece konustuk sakin sakin her anlamda.
onda sıkılma ben de soguma var suphelerimden dolayı ama her sene ragmen fark ettim de sevgisiz de değiliz. Bitsin diyemedk bi turlu. cok karmasik bir durum farkındayım.. İlgisinin yanlis anlasildigini soyledi sen kendini cektin yoksa bir sey yok dedi ama bu dogru mu kuruntularim boş mu bilmiyorum. İyice aklim buland.i.
Ama asil sorunum bu defa bunlar degil. Diğer konumdan bagimsşz bir soru soracağım. Lutfen saldirmadan güzelce fikrinizi yazin bana.
Tatil icin zerre heves ve istek yok içimde ama esim bana 2 hafta Antalya tatili onerdi ben isteksiz karsilayinca da baska bi oneri sundu. Olmazsa ben arkadasimda kalayim bir sure dedi. Mesai arkadasi var onu kastetti cok yakinlik olmasa da anlayisla karsilayacagini söyledi bilmiyorum. Siz sormadan söyleyeyim ailesi bulunduğumuz yerden 700 km uzakta burası ona yabancı bir Şehir. Benim ailem burada ama baba evine gitmek istemiyorum ben. Sebebi belli zaten. Ama O da bunu az cok anladigindan kendisi gitmek istedi.
Bir yanim evimde kalsam yalniz daha iyi diyor, diğer yanim Tatil daha mi iyi olur diyor? Siz ne yapardiniz? Karar almak icin neresi daha uygun? En fazla bu surec 2 hafta surecek. Sonunda bir karar cikacak. Gece oldu gözüme uyku girmiyor. Vicdan muhasebesi denen sey ile mantigim arasında kaldım.
Devam konusu olarak algilansin istemiyorum sadece evde mi kalsam tatile mi ciksam? Evimde yalniz dusunursem dogru yolu bulurmusum gibi hissediyorum sacma biliyorum ama Öyle bir his var içimde ama tatil de bi seçenek.
İnanın ev hanımı olmaya baglıyorum bunu calıssam daha aktif biri olurmısum gibi geliyor. Ama bir takim seyler var hastalık VS gibi o yüzden calisamiyorum.Susayım dedım ama sızın sorununuz ne biliyor musunuz
Sıkıcı bi insansınız..
Eşiniz bence bunu farketmiş ve adam sıkılıyor...diğer konuyu hatırlatmak istemem ama o yuzden onu sıkmayan ınsanlara karşı meyli...
Tabıkı tatil..
Ona sıkıcı olmadıgınızı ispatlayın...
İnanın ev hanımı olmaya baglıyorum bunu calıssam daha aktif biri olurmısum gibi geliyor. Ama bir takim seyler var hastalık VS gibi o yüzden calisamiyorum.
Esim de tam olarak bunları söyledi içime su serpildi bir yönden ddiger yönden de yine cikmaza girmiş gibi hissettim.
Tatile tek ya da istersem o da gelecek. Tamamen bana bağlıTatile tek mi gitceksiniz esinizle mi anlamadim ama birlikteyse tatil tabi ki cok iyi gelebilir bu kadar strese.Yoksa ayri kalmak bana sacma geliyor iki hafta ayri kalinca nolcak sorunlar cozulcek mi?
Eşinizle aranizdaki bağları daha eğlenceli bi şekilde güçlendirmek sizin elinizde erkekler sohbeti makarayı karşı tarafın enerjisine göre ayarlar hızlı şarkılari dinleyin devamlı Slovenya şarkılar insanın ruhunu çürütür o olsa bile şarkı dinlerken bi yandan soyleyin ben bazen kaldırırım eşimi deli gibi dans ettiririm onu hiçte oynamayı sevmez ya neyse keyfi yerine gelir cinsel hayatınızı renklendirin bu zaten bi süre sonra karşılıklı hale gelir hemen pes etmeyin evliliğiniz içinİnanın ev hanımı olmaya baglıyorum bunu calıssam daha aktif biri olurmısum gibi geliyor. Ama bir takim seyler var hastalık VS gibi o yüzden calisamiyorum.
Esim de tam olarak bunları söyledi içime su serpildi bir yönden ddiger yönden de yine cikmaza girmiş gibi hissettim.
O zaman kesinlikle basbasa bir tatile gidinTatile tek ya da istersem o da gelecek. Tamamen bana bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?