merhaba arkadaşlar. benim bir derdim var. siz söyleyin yanlış mı yapmışım yoksa doğru mu?
erkek arkadaşımla 6-7 gündür kavgalıydık, konuşmuyorduk. kendisi uzak bir şehirde doğu görevinde.
daha dün barıştık. kendisi okulda, fırsat bulduğu anlarda mesajlaşırız. işi olmadığında da her anımız mesajlaşarak geçer.
neyse dün benim de işlerim vardı, mesajlaşamadık. onun işi akşam 5te bitti. benimse akşam 8 gibi.
ama bu sefer de 19.30 da okula gidip evrak işlerini halletmesi gerekmiş...
o evrak işlerini yaparken birkaç kez mesajlaştık, ama güçlükle yazıyor yani, geç yazıyor cevapları..
neyse, sonra baktım facete bir arkadaşının bir şeyini beğenmiş, evraklarla uğraşırken...
demek ki face e girmeye fırsat bulabiliyor, ama bana yazmaya.. güçlükle.
birkaç saniyeliğine girdim dedi. sitemli bi mesaj gönderdim, ama normal tarzda yani.
saat 22 ydi ben son mesajı gönderdiğimde, o mesajımdan sonra hiç mesaj gelmedi, gece 1'e doğru mesaj geldi;
şöyle diyor; eve yorgun argın geldim, uyuya kalmışım aşkım...
bende kayış koptu... bakın biz her an mesajlaşırız her an.. saat 22 den 1e kadar nasıl mesaj atılmaz ya..
okuldan eve dönerken ne yapıyordun da mesaj atmadın? değil mi kızlar?
okuldan eve direk yatağına uyur halde ışınlamadılar heralde seni değil mi... sert bir mesaj attım ve başka bir şey yazmadım.
bir de üste çıkmaya çalışıyor, sağol benim için endişelendiğin için, falan diye. bir tek bu mesaj.. ne bir özür dilerim, ne bir şey.
sizce de haklı değil miyim ya, 10 dan beri beklemişim ben seni, asıl senin beni merak etmen gerekmez mi, niye yazmıyor acaba diye..
ya da işin bitiyor, aşkım işim bitti eve gidiyorum yazamaz mı bi insan.
dediğim gibi biz her an mesajlaşırız her an...
bana çok tuhaf geldi bu yaptığı..
ya artık beni sevmiyor, önemsemiyor,
ya hiç evrak işi falan yoktu, uydurdu ve konuşmamak için yaptı sonra da evde uyuya kaldı..
ya da bilmiyorum işte kızlar..
sizce ne olabilir?
ve sizce ben abartıyor muyum?
bitti benim için o dün gece, ben böyle ilgisizliğe, böyle şaibeli bir duruma katlanmam.