Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sen bankaya gidelim deyince neden kabul etmiyor?şaka değil valla...benim böyle düşüncelerim ona göre fesatlık
Hesap vermeyi orada olumsuz anlamda kullanmamış arkadaş.
Hani hesabını bilmiyor diyoruz ya sevgiliye,işte o hesabı vermek diyor bence.
Yoksa hiç kimse öyle ağır cümle kurmaz bence.
Peki sen bankaya gidelim deyince neden kabul etmiyor?
Ya diyorum ya ne gereksiz samimiyet?bunu 2 buçuk sene önce dayısı teklif etmiş..senin evlilik nezaman artık demiş buda yakında istiyorum da işte askerlik falan filan demiş o da birikimin var mı yapıyomusun demiş buda yok dayı demiş..ozaman her ay bana 1000 tl yolluyosun dayıcığım demiş ben senin yerine biriktirecem sana kalırsa işiniz zor biriktiremezsin demiş...birikim yapmaya karar verdiğinde söyledim dayına değil gel bi bankaya koyalım dedim..Dayım onu 5 ise 10 yapar dedi. Ayrıca dayım yolla dedi şimdi yok dayı biz bankaya atıcaz demek olmaz dedi
Ya diyorum ya ne gereksiz samimiyet?
Bana biri birikimi mi soracak, hooooop derim.
Bence ya böyle kabul edeceksin ya da dönüp gideceksin,değişmez.
Çok aşırı ve gereksiz samimiyet var bence...
İşte bunları düşün,öyle evlilik kararı al bence.Çok aşırı yakın ve samimiler evet..bense tam tersi akrabalarımla hiç yakın değilim hoş benimki de sıkıntı hiç akraba bağımız yok çünkü...Ama bunlar ilerde hep sorun yaşatacak bize bence.![]()
şaka değil valla...benim böyle düşüncelerim ona göre fesatlık
Olayi boyle anlatinca bir gariplik yok iste.bunu 2 buçuk sene önce dayısı teklif etmiş..senin evlilik nezaman artık demiş buda yakında istiyorum da işte askerlik falan filan demiş o da birikimin var mı yapıyomusun demiş buda yok dayı demiş..ozaman her ay bana 1000 tl yolluyosun dayıcığım demiş ben senin yerine biriktirecem sana kalırsa işiniz zor biriktiremezsin demiş...birikim yapmaya karar verdiğinde söyledim dayına değil gel bi bankaya koyalım dedim..Dayım onu 5 ise 10 yapar dedi. Ayrıca dayım yolla dedi şimdi yok dayı biz bankaya atıcaz demek olmaz dedi
yaşatır malesef.Çok aşırı yakın ve samimiler evet..bense tam tersi akrabalarımla hiç yakın değilim hoş benimki de sıkıntı hiç akraba bağımız yok çünkü...Ama bunlar ilerde hep sorun yaşatacak bize bence.![]()
yaşatır malesef.
daha kendi parasına sahip çıkamıyor.
dayı harcıyordur o paraları ya ne biriktirmesi.
450 tl yemek için haydi haydi yetmeli.
niye kendi ailesi değil de dayısı.merak ettim?:))
Çok saçma hakkaten. Dayısı parayı işletiyor, kazancını arttırmıyorsa tabi...Parayi bu devirde dayida biriktiren adamdan hayir gelmez, sanirsin dayi dayi degil merkez bankasi. Neyine guveniyorsa
Adama karismak cozum degil, kendi standardina gore yetersiz buluyorsan evlenmemelisin. Cunku su an gordugun puruzler evlenince milyon kat artiyor ve sen altinda kaliyorsun
Bilemiyorum,bankayada yatırılabilir gayet. Tamam dayı iyi niyetli olabilir gerçekten,evleniyorum dediğinde çıkarıp verebilir yada ekleyip üzerine verebilir ama ya tam tersi olursa? 2.5 sene hiç sorulmamış bu para,yastık altında saklamıyordur parayı muhakkak,belkide kullanıyordur,değerlendiriyordur,vermeye niyeti olsa dahi ha deyince çıkarıp veremeyebilir. Dayı çok iyi niyetliyse her ay 1000lira bana veriyorsun diyeceğine,her ay 1000 lira bankaya atıyorsun demeliydi. Sorduğunda da parayı miktarını söylemeliydi yani,top dolaştırmaya gerek yok. Hatta o sormadan demeli bak şu kadar oldu paran,iyiki gönderdin ne güzel birikim yapmış oldun diye. Ama dayı ser verip sır vermiyor maşallah sanki devlet sırrı. Ben iyi niyetli olmadığını düşündüm tepkilerinden,umarım yanılan ben olurum.
Bilemiyorum,bankayada yatırılabilir gayet. Tamam dayı iyi niyetli olabilir gerçekten,evleniyorum dediğinde çıkarıp verebilir yada ekleyip üzerine verebilir ama ya tam tersi olursa? 2.5 sene hiç sorulmamış bu para,yastık altında saklamıyordur parayı muhakkak,belkide kullanıyordur,değerlendiriyordur,vermeye niyeti olsa dahi ha deyince çıkarıp veremeyebilir. Dayı çok iyi niyetliyse her ay 1000lira bana veriyorsun diyeceğine,her ay 1000 lira bankaya atıyorsun demeliydi. Sorduğunda da parayı miktarını söylemeliydi yani,top dolaştırmaya gerek yok. Hatta o sormadan demeli bak şu kadar oldu paran,iyiki gönderdin ne güzel birikim yapmış oldun diye. Ama dayı ser verip sır vermiyor maşallah sanki devlet sırrı. Ben iyi niyetli olmadığını düşündüm tepkilerinden,umarım yanılan ben olurum.