O mutlu benim çok canım yanıyor

merhaba
Hemen özet geçeyim baş kısmı. 25 yaşındayım.
Bir arkadaşım vardı. Aramız çok iyiydi. Ben arkadaşça sanıyordum ama o benden hoşlanıyormuş. Sağlık sorunlarından 6 ay memlekete gittim. Geldim, hala benle ilgileniyor. Çıkma teklifi etti, hiçbir şey hissetmiyordum arkadaş kalalım dedim. Saygı duyuyorum dedi ama bana ilgisi devam ediyor, sıkmıyor, bıktırmıyor sadece yanımda oluyor. Sabahlara kadar muhabbet edebiliyoruz. Hoşlanmaya başladım ben de hatta hoşlanmayı geçti aşık oldum. Çıkmaya başladık. Sonra 1 ay sonra yaptığım her hareket batmaya başladı, çok sıkıyorsun beni sözleri havada uçuşuyor sadece bana değer verdiğini hissetmek isterken ben. İş arıyordu stresli ondan diye diye ama tartışarak geçti bi kaç ay. Sonra ben bir işe yönlendirdim onu. Buna başvur iyiymiş dedim. Başvurdu.O sırada 1 tane daha buldu. İkisinden de kabul aldı. Beni dediğime girdi.

1 ay falan geçti. Konuşuyoruz bir gün, çevrim içi mesaj atmadı. Bekledim atmadı ama çevrim içi hep. Kızdım ben de daha önce bu olay yüzünden tartışmıştık. Peki dedim içimden maden sevmiyorsun mesajlaşmayı bundan sonra yazışmak yok. O bi şey yazarsa cevap verdim sadece bir kaç gün, o da bıraktı sonra . Görüşelim mi dedim işim var dedi. 2-3 gün daha geçti bi şey yazdım bi derdim vardı, ilgilenmedi bile daha çok kızdım. 2 gün sonra mesaj attı konuşalım mı diye ayrılalım ben böyle bir insanım seni daha da üzücem dedi. Üsteledim bu ne şimdi diye. Üsteleyince bitti ben de artık dedi. Peki dedim.

Geçen gün gördüm bi kızla el ele. 1 hafta sonra yanına gittim. Ne zamandır birliktesiniz dedim. Biz ayrıldıktan 2 ay sonraya gelen bir zaman söyledi. Ne kadarı doğru bilmiyorum.. bunu nasıl yaparsın ben sana güveniyordum dedim. Ben senle bu yüzden ayrılmadım dedi. O kızı bana sormuştu arkadaşlar bizim üniversitendi. İşe ilk girdiğinde benden bahsetmişti kıza da arkadaşlarına da .

Aklım almıyor, bi şeyleri bahane etti ayrıldı. Gitti ayrıldım dedi sonra çıkmaya mı başladılar. Her şey nasıl bu kadar kolay, basitmiş? 1.5 sene beni bekledi bu çocuk ve 6 ayda sıkılıp başkasını buldu. Madem bu kadardı niye uğraştı o kadar ? Seni çok seviyorumla başlayan ilişki bitti ben de diyip başkasıyla çıkmasıyla sonlandı. İçimde ona karşı hiçbir şey kalmadı. Ama insanlara güvenim sıfırlandı. Karaktersizlik olsun beni üzsün diye yapmadı. Sadece her şey bu kadar basit onun için. Tamam denedim olmadı, ayrıldım başkasıyla çıkıyorum çok doğal. Şu an kendini adam sanıyor . Ben konuşurken daha fazla konuşmak istemiyorum senle yeni bir ilişkim var dedi. Benim hayatımın içine etti, ama yenisine saygılı ve çok iyi bir insan şu an ona göre o. İnsanlar nasıl bu kadar bencil, bu kadar kolay yaşayabiliyor? Benim emeklerim, ona verdiğim değer, çabalarım her şeyi bıraktı ve çok mutlu. Nasıl bir adalet bu?
Yakından tanıyınca sevmediğini anlamış olabilir.
Peşinizden koşmuş, tanıyınca da vazgeçmiş.
Ne alaka adaletle falan?
Sevilmemek, ilişkiden soğumak diye de bir seçenek var, herkesin başına gelebiliyor.
Ne yaşadınız da bu kadar derbeder oldunuz,
5 çocukla ortada kalakalmış gibi buhrana ne gerek var.
Emeklerinizi bırakmak da onun seçimi, dünyanın 8. harikasını bırakmış gibi şaşırmayın,olağan karşılamalı ve yolunuza bakmalısınız.

Şöyle düşünün, sizin için doğru kişi değilmiş bu kişi. Öyleydi böyleydi diye sorgulamayin artık bitti gitti.

Hayat boyle koskoca 7.5 sene 6 ay surmeyen evliligim erkeklerin hepsi olmasa da cogu cabuk tuketiyor sevgiyi...

• Beğen
Reactions: KV_
Yakından tanıyınca sevmediğini anlamış olabilir.
Peşinizden koşmuş, tanıyınca da vazgeçmiş.
Ne alaka adaletle falan?
Sevilmemek, ilişkiden soğumak diye de bir seçenek var, herkesin başına gelebiliyor.
Ne yaşadınız da bu kadar derbeder oldunuz,
5 çocukla ortada kalakalmış gibi buhrana ne gerek var.
Emeklerinizi bırakmak da onun seçimi, dünyanın 8. harikasını bırakmış gibi şaşırmayın,olağan karşılamalı ve yolunuza bakmalısınız.

Tabi ki de onun seçimi ben mükemmel falan değilim, emeklerim de dünyanın 8.harikası değil ama ben hayatıma kimseyi almıyordum bir daha üzülmek istemediğimden. Her şey bu kadar basitse neden zorluyorsun birinin hayatına girmek için? Olmadı git başkasını dene. Bana güven verdi ben beni gerçekten seviyor sandım. Heves değil bu çocuğunki üzmez beni dedim. 6 aya ilişki bitirip başkasıyla başladı.

Gerçekten ben mi aşık olunca garipleşiyorum? Olmuyor ya sıkıldım mı aşk bir süre sonra ? Onun da bana abuk sabuk hareketleri çoktu ama hiç ayrılmayı düşünmedim. Ergenlik çağları değil artık. Ben her zaman hissetmiyorum birine karşı böyle duygular

Ölene kadar sizin yasınızı tutamaz ki..

Takılmışsınız olmamış adamın rahip olacak hali yok..

Kimi 1 hafta sonra yeni ilişkiye başlar, kimi 1 yıl sonra..herkesin kendimiz gibi olmasını bekleyemeyiz.

Uzaktan sevmek kolay boşlukları kendi kafamızdan uyduruyoruz çünkü. Sevgili olmuşsunuz doldurduğu boşluklar gerçekle uymamış belli ki çok anlam yüklememek gerekiyor. Ayrılmışsınız sizin hesap sormanız konuşmak istemeniz yakışıksız adam haklı yani o konuda ilişkim var demekte. Önünüze bakın çok anlam yüklemeyin ne siz leylasınız ne o 1,5 sene peşinizden koştu diye mecnun.

Tabi ki de onun seçimi ben mükemmel falan değilim, emeklerim de dünyanın 8.harikası değil ama ben hayatıma kimseyi almıyordum bir daha üzülmek istemediğimden. Her şey bu kadar basitse neden zorluyorsun birinin hayatına girmek için? Olmadı git başkasını dene. Bana güven verdi ben beni gerçekten seviyor sandım. Heves değil bu çocuğunki üzmez beni dedim. 6 aya ilişki bitirip başkasıyla başladı.

Gerçekten ben mi aşık olunca garipleşiyorum? Olmuyor ya sıkıldım mı aşk bir süre sonra ? Onun da bana abuk sabuk hareketleri çoktu ama hiç ayrılmayı düşünmedim. Ergenlik çağları değil artık. Ben her zaman hissetmiyorum birine karşı böyle duygular
Hayatımızda batışlar ve peşinden tabi ki çıkışlar oluyor.
Batma sonrası kendimize ne kadar kısa süre acırsak o kadar çabuk toplanıyoruz.
Altı üstü bir ilişki hayatın anlamı değil.
Ki sizi tercih etmemiş birisi için bu kadar süre can acısı çekmek hiç sağlıklı değil.
Ona yaptığınız iyilikler yanınıza kâr kalsın.
Eğer iyi biri iseniz siz gözünüzü açar açmaz güzellikler sizi zaten bulacaktır.
Ama illa kaçan çirkinliğe üzülmek istiyorsanız canınız pek kıymetsiz demektir, tabi ki tercih sizin.

Uzaktan sevmek kolay boşlukları kendi kafamızdan uyduruyoruz çünkü. Sevgili olmuşsunuz doldurduğu boşluklar gerçekle uymamış belli ki çok anlam yüklememek gerekiyor. Ayrılmışsınız sizin hesap sormanız konuşmak istemeniz yakışıksız adam haklı yani o konuda ilişkim var demekte. Önünüze bakın çok anlam yüklemeyin ne siz leylasınız ne o 1,5 sene peşinizden koştu diye mecnun.

Konuşmamak için ben de tutmaya çalıştım kendimi ama birgün pat diye bırakıldım. Nedenini bile anlamadan Kesin bir şekilde istemiyorum dedi sonra başkasıyla gördüm. Bense kaç ay neler düşündüm, sinirlendi mi bi şeye, konuşsam barışır mıyız acaba çocuk gibi davrandım şunu yapmasam böyle olur muydu ç, bunu yapsam böyle olur muydu.. meğer o sıralarda o çoktan yenisini nasıl tavlarım diye hazırlık yapıyormuş.
İçimde kalanları sormam söylemem gerekiyordu. Bi daha yüzünü bile görmeyeceğim bu insanın. İçimde kalacağıma boşaltıyım kurtulurum dedim.

Ve evet uzaktan sevmek kolay ama yakınlaşıp heves kaçınca bi insana da böyle davranılmaz. Her dediğim batıyor onu merak ediyorum arıyorum sıkıyorsun beni diyor. Yanıma sadece arkadaşlarından boşluk bulunca canı sıkılınca gelmeye başlıyor vs vs vs . Bunun için ilişki mi istenir ? :(

ee ne güzel iste 6 ayda kendini belli etmis kendini. ya bi ömür gecirip seni ortada biraksaydi?
:( ne biliyim yani çok büyük ihtimal yeni sevgilisine bunları yapmayacak. Hatta bana nasıl davrandıysa ona tam tersi davranacak. İnsan bi soruyor ben bunu hak edecek naptım ya birine değer vermekten başka

:KK43: ne biliyim yani çok büyük ihtimal yeni sevgilisine bunları yapmayacak. Hatta bana nasıl davrandıysa ona tam tersi davranacak. İnsan bi soruyor ben bunu hak edecek naptım ya birine değer vermekten başka

belki bes sene birlikte olcaklar tam evlencez derken gidip baskasina asik olcak

Ayran gönüllü işte. O kızı beğenip ona gönlü kayıvermiştir hemen. Erkekler hep böyle!

Çok da büyütme, ayrılmışsınız bitmiş zaten, neyin hesabını soracaksın? Hiçbir şey yaşamamış gibi önüne bakmaya çalış. Zaten öyle çok da uzun bi birliktelik olmamış.

:KK43: ne biliyim yani çok büyük ihtimal yeni sevgilisine bunları yapmayacak. Hatta bana nasıl davrandıysa ona tam tersi davranacak. İnsan bi soruyor ben bunu hak edecek naptım ya birine değer vermekten başka

Hayat boyle tek kazik yiyen sen degilsin yardimci olup ise girmesini saglamissin sadakam olsun de gec arkasina dusme.

Iliskiye baslayinca ayriligi da goze almak lazim.Belki sen birakicaktin insan zamanla taniyip seviyor veya tam tersi zamanla sevmiyor.

Mutlu iliskiye sahip insanlar da bir zamanlar cok aci yasamis terk edilmis oluyor bu kadar uzulmek anlamsiz.

O zamanlar yaptiginiz iyiligi kendiniz istemissiniz zorla yaptirilmadi terk edilince bahsetmek yanlis bunu yapmayin kabul edin ve ilerleyin.

Hayat boyle tek kazik yiyen sen degilsin yardimci olup ise girmesini saglamissin sadakam olsun de gec arkasina dusme.

Iliskiye baslayinca ayriligi da goze almak lazim.Belki sen birakicaktin insan zamanla taniyip seviyor veya tam tersi zamanla sevmiyor.

Mutlu iliskiye sahip insanlar da bir zamanlar cok aci yasamis terk edilmis oluyor bu kadar uzulmek anlamsiz.

O zamanlar yaptiginiz iyiligi kendiniz istemissiniz zorla yaptirilmadi terk edilince bahsetmek yanlis bunu yapmayin kabul edin ve ilerleyin.

İyilik olaun diye yapmadım zaten kendi de buldu. Benim sayemde kafasında değilim. Beni üzen bu kadar beni düşünmüyor olması, her şeyin aslında bu kadar basit olması

Back
X