• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O mutlu benim çok canım yanıyor

bence o kadarını kurcalamaya gerek yok. çünkü ortada sadece 6ay var. çok bir emek yok.
bir de senle beraberken kızla aldatsa haklısın. ama o da yok. sen de yoluna bak. ben bu konularda hemcinsimi savunurum ama 6 ay bu kadar üzülmek için gereksiz.
Ya işte bana bu çok yanlış geliyor. Onla ilişkiye benle birlikteyken başlasa pislik olacaktı ama bırakıp çıkmaya başlayınca mantıklı oluyor. Sonuç olarak ne farkı var ki . İlk ayrıldı sonra başladı böylece kendi vicdanı rahat benim durumum gram umrunda değil. Bu bencillik, karşımdakinden kurtulayım bir an önce de yoluma bakayım o ne halt yerse artık ben başkasını buldum nasıl olsa kafası

Hayat böyle erkekler kadınlardan daha çabuk sıkılır.bir çoguda evlenene kadar ondan ona atliyim çok kişiyle sevgili oliyim kafasındadir

Ya işte bana bu çok yanlış geliyor. Onla ilişkiye benle birlikteyken başlasa pislik olacaktı ama bırakıp çıkmaya başlayınca mantıklı oluyor. Sonuç olarak ne farkı var ki . İlk ayrıldı sonra başladı böylece kendi vicdanı rahat benim durumum gram umrunda değil. Bu bencillik, karşımdakinden kurtulayım bir an önce de yoluma bakayım o ne halt yerse artık ben başkasını buldum nasıl olsa kafası
peki yeni bir ilişkiye başlaması için ne kadar zaman geçmesi gerekiyordu aradan sizce? siz ayrıldıktan 2 ay sonra başladı demiş. size göre nedir bunun ölçüsü? 2 ay az bir zaman değil ki, aşık olmayan birisi için. aşık olmuş olsaydı 2 ay kısa derdim ama aşık değilse 2 ay kısa bir zaman değil.

peki yeni bir ilişkiye başlaması için ne kadar zaman geçmesi gerekiyordu aradan sizce? siz ayrıldıktan 2 ay sonra başladı demiş. size göre nedir bunun ölçüsü? 2 ay az bir zaman değil ki, aşık olmayan birisi için. aşık olmuş olsaydı 2 ay kısa derdim ama aşık değilse 2 ay kısa bir zaman değil.

Yok işte aşık değilse neden başkasıyla tanışmayı bekliyor ? Yani benden bir anda ayrıldı, kesin istemediğini anladı. Bi anda kızdan hoşlanmaya başladı kız da bundan sonra çıkmaya mı başladılar ? Yani bu kadar şanslıysa eğer sorun yok, hayat yüzüne gülmüş.

Ya cidden böyle tepkiler alınca ben de şaşırıyorum. Ya bu çocuk beni tanımıyor değildi ki tanıyordu seviyordu ilgileniyordu. Çıkmaya başladık hevesi kaçtı, ne ilgi ne önemseme .. stresli dedim ayrılmak istemedim. Düzeliriz dedim. Daha da ilgisizleşmeye başladı tepki verince sıkılıyorum dedi. Sonra bıraktı gitti. Başkasıyla başladı. Bu çok normal bi şey mi? Yaş 25 o yüzden mi bana çok acı geliyor ? Yani benim için çabalasa, emek verse öyle gitse tamam diyeceğim . Yok baya hevesi kaçtı öküz gibi davranmaya başladı sonra başkasını buldu.
çok can acıtıcı yorumlar var haklısın nankör biri var karşında o mutlu devam edicekmı hayatına tasa takılır elbet. başına geleni en iyi sen bilirsin . acımasız yorumları takmaa agzı olan konusuyor

Bir erkeğe asla güvenmemen gerektiğini erken anladığın için şanslısın. Ne yaşadın 6 ayda dienlere aldırma, kiminin sevgi anlayışı zamandan bağımsızdır ve çeşitli nedenlerle sevgiye aç kalmış olabilir. Bir ablan olarak, egon yaralandığı için, henüz farkında varamadığın öfkeni, üzüntü olarak değerlendirdiğini düşünüyorum. Dikkatini dağıtmana yarayacak bir meşgale iyi gelecektir. Bende pc oyunları hep işe yaramıştır mesela.

Yok işte aşık değilse neden başkasıyla tanışmayı bekliyor ? Yani benden bir anda ayrıldı, kesin istemediğini anladı. Bi anda kızdan hoşlanmaya başladı kız da bundan sonra çıkmaya mı başladılar ? Yani bu kadar şanslıysa eğer sorun yok, hayat yüzüne gülmüş.
bunun cevabını bilmek imkansız. aşık değilse ve başkasından etkilendiyse tamam ben starimlsls'i kesin olarak istemiyorum fikri baskın çıkmış olabilir. yani siz benimle birlikteyken diğer kızdan etkilendi ve benden kesin bir biçimde ayrıldı diye düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla ama bunun cevabı eski sevgilinizde gizli tabi.

bunun cevabını bilmek imkansız. aşık değilse ve başkasından etkilendiyse tamam ben starimlsls'i kesin olarak istemiyorum fikri baskın çıkmış olabilir. yani siz benimle birlikteyken diğer kızdan etkilendi ve benden kesin bir biçimde ayrıldı diye düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla ama bunun cevabı eski sevgilinizde gizli tabi.
Şöyle yeni başladı işe geldi bu kızı tanıyor musun, adını biliyorum sadece üniversitendi dedim. Ona da sordum kız arkadaşım var starimlslsls o da sadece adını biliyormuş senin dedi. Ayrılmadan 1 gün önce napıyorsun dedim iş arkadaşlarımla oturuyorum dedi. Sonra yarın konuşalım mı dedi. Diğer gün gittim ayrılalım dedi nasıl buz gibi ama . Kesin kararını vermiş birden sadece gitmemi bekliyor bir an önce.
2 ay sonra ( ki bu onun dediğine göre ) kızla başlamış çok seviyormuş şu an. Ve 1-2 hafta sonra ( biz ayrıldıktan) benim yüzüme bakmamaya ortak arkadaşlarımızla konuşmamaya başladı. Sürekli kaçıyor sürekli . Sadece selam veriyor o da mecburiyetten. Millet bana soruyor neden diye bilmiyorum ben bi şey demedim diyorum.
Ne biliyim ya. 1 hafta önce bana sarılıyordu bu çocuk 1 haftada tamam sevmiyorum dedi ve gitti . Ama dediğim gibi vicdanı rahat ayrıldım olmuyordu yeni birisi çıkayım. Bu kadar onun için.
Benim hiçbir değerim yokmuş.

Peki neden kızla tanışamadan ayrılalım diyemiyor bu insan? Niye biriyle tanışıp hoşlanmaya başladıktan sonra 1 hafta önce bana sarılırken 1 hafta sonra bitti ben de diyor ? Madem istemediğini anladı neden başkasıyla karşılaşınca aklına geliyor bu?

Belki de başkasından hoslandi. Bu da olabilir yani. Gerçekten uzulmeni anlıyorum ama, kizman ve suclaman bu üzüntüden olsa gerek. İnsanlarin gönlü bu sonuçta değişebilir duyguları. Bence haksızlığa uğradığını düşünüyorsun ama öyle bir şey yok. Peşinde koşmuş , 6 ay görüşmüşsünüz. Adam başkasından hoşlanmıs, ya da senden soğumuş . Olabilecek bir şey bu.Üzücü bir durum ama karşı tarafı suçlamanın size faydası yok. Onun yerine kendi mutluluğunuza odaklanin.

Bu kadar kısa zamanda fark ettiğin için cidden şanslısın.. en azından 1 ay içinde .. benim ilişkim 2 yıl sürdü kavgalarımız felan oluyorduda çok seviyorduk yine birbirimizi çok güzel hayallerimiz vardı sonra birgün bir kavga oldu 3 gün konuşmadık ve ben ondan özür diledim bana cevap vermedi 2 gün sonra felan bana karşı hislerinin bittiğini söyledi .. çok kötü hissetim başımdan aşağı kaynar sular döküldü .. bu yeni bir olay kaç gündür bunun ağrısını çekiyorum ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum.. Sen şükret yine şanslısın.. benimki de 1 ay içinde olsaydı keşkeeee

Bence dedigi gibi bunaltmissin adami, o da cekip gitmis.
Seni tanidikca sogumus da olabilir..

İlişkide çok fazla bunalmış bence.bira baskıcı davranmışsınız sanki.peşinizden koştu diye hemen teslim olmasaydınız.erkekler böyle elde edince genel olarak değişiyorlar zaten.aradığı kişinin siz olmadığını anlamış ve ayrılmak istemiş bunu herkes yapıyor.her ilişki mutlu sonla bitecek değil.

Ilk sevgilimden ayrıldığımda çok uzulyordum nasıl mutlu olur diyorum da Şimdi evliyim başkasıyla Iyiki ayrilmisim diyorum Bırakın kendi haline Zaman a herşeyi

Bence dedigi gibi bunaltmissin adami, o da cekip gitmis.
Seni tanidikca sogumus da olabilir..
İlişkide çok fazla bunalmış bence.bira baskıcı davranmışsınız sanki.peşinizden koştu diye hemen teslim olmasaydınız.erkekler böyle elde edince genel olarak değişiyorlar zaten.aradığı kişinin siz olmadığını anlamış ve ayrılmak istemiş bunu herkes yapıyor.her ilişki mutlu sonla bitecek değil.

O da böyle böyle 6 ay psikolojimi bozdu. Ne desem ne yapsam sıkıyordu onu. Ya 6-7 saat cevap vermedi bir kere aradım açmadı ödüm patladı bi şey mi oldu diye gece 1 arkadaşlarla oturuyordum, cevap vermedim dedi. Acayip sinirlendim kızmaya başladım çok sıkıyorsun çok bunaltıyorsun dedi. Özür diledim sonra peki bir daha merak etmemeye çalışacağım diye.

Arkadaşlarından zaman buldukça yanıma geliyordu ona bile bi şey demiyordum. Bazen yaptığı çok öküzce hareketler oluyordu o zamanlar tartışıyorduk.

Ya her şeyim batıyordu zaten gerçekten bir hevesmiş insan sevgilisini merak ediyor diye azarlanır mı azarlıyordu.

Bi iki kere mesaj atmıyım o zaman ne demek anlasın diye düşündüm. 1. de aşırı kavga ettik çocukmuşum, o yapıyor diye ben de yapıyormuşum falan filan. 2. de ayrıldı zaten

6 aylık bi arkadaşlık için fazla sitemkar değil mi??yani bence karşı tarafın çokta suçu yok basen ulaşana kadar çekici gelir ulaştıktan sonra değeri azalır

Al dedi, git dedi, çocuklarını dedi , ne yaparsan yap dedi.
Şaka bir yana insan platonik sevince karşındakini hayal ettiği kalıbın içine sokar. Sizi yakından tanıyınca hayal ettiklerini sizde bulamamış demek ki. Adaletle ne alakası var.

Al dedi, git dedi, çocuklarını dedi , ne yaparsan yap dedi.
Şaka bir yana insan platonik sevince karşındakini hayal ettiği kalıbın içine sokar. Sizi yakından tanıyınca hayal ettiklerini sizde bulamamış demek ki. Adaletle ne alakası var.
Uzaktan sevmiyordu bütün her şeyimi biliyordu, arkadaştık biz . Neye nasıl tepki vereceğimi bile biliyordu...

Kimse sonsuza kadar sevmek zorunda değil aslında,soğumak,aradığını bulamamak gibi kavramlar da var.
Üzücü olmuş ama yıkılmak tükenmek abartmak olur.
Hele bundan sonrası için kalbi aşka kapatmak,kimseye güvenmemek çok yanlış bir hamle olacaktır.
Neden bir gün doğru insanla mutlu olmayasınızki.
Neler neler yaşıyor insanlar.

*8 yıllık ilişkimi "soğuduk bence" nedeni ile bitirdiğimdendir belki böyle rahat konuşmam...

Back
X