- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi starimlsls
sürekli aynı minvalde konular açıyosunuz. değişik bişey yazmıyosunuz ki değişik bi yorumda bulunalım. bırakın artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sürekli aynı minvalde konular açıyosunuz. değişik bişey yazmıyosunuz ki değişik bi yorumda bulunalım. bırakın artık.
Allahım...emek verdım...sevdımm...verme emek....esımısınde verıyorsun daha ıyıce tanımadan emek...bırak o verseydı emek....birde yanına gitmişssiniz...hayatta yapmam ..one oyle...bu kadar gururunuzu cigneyecek padısah oglumu...hos olsada cıgnemem.....bu nedır ya..erkekler kacıyor kızlar kovalıyor....kusura bakmayın ...su yapısma huyuyla bende kacardım.kendine guvenı olmayan degerı olmayan bır kızı bende ıstemezdım...once kendine deger ver...
Yakından tanıyınca sevmediğini anlamış olabilir.
Peşinizden koşmuş, tanıyınca da vazgeçmiş.
Ne alaka adaletle falan?
Sevilmemek, ilişkiden soğumak diye de bir seçenek var, herkesin başına gelebiliyor.
Ne yaşadınız da bu kadar derbeder oldunuz,
5 çocukla ortada kalakalmış gibi buhrana ne gerek var.
Emeklerinizi bırakmak da onun seçimi, dünyanın 8. harikasını bırakmış gibi şaşırmayın,olağan karşılamalı ve yolunuza bakmalısınız.
millet yıllarını veriyor altı ayda ne emegı verdin cok merak ettımmerhaba
Hemen özet geçeyim baş kısmı. 25 yaşındayım.
Bir arkadaşım vardı. Aramız çok iyiydi. Ben arkadaşça sanıyordum ama o benden hoşlanıyormuş. Sağlık sorunlarından 6 ay memlekete gittim. Geldim, hala benle ilgileniyor. Çıkma teklifi etti, hiçbir şey hissetmiyordum arkadaş kalalım dedim. Saygı duyuyorum dedi ama bana ilgisi devam ediyor, sıkmıyor, bıktırmıyor sadece yanımda oluyor. Sabahlara kadar muhabbet edebiliyoruz. Hoşlanmaya başladım ben de hatta hoşlanmayı geçti aşık oldum. Çıkmaya başladık. Sonra 1 ay sonra yaptığım her hareket batmaya başladı, çok sıkıyorsun beni sözleri havada uçuşuyor sadece bana değer verdiğini hissetmek isterken ben. İş arıyordu stresli ondan diye diye ama tartışarak geçti bi kaç ay. Sonra ben bir işe yönlendirdim onu. Buna başvur iyiymiş dedim. Başvurdu.O sırada 1 tane daha buldu. İkisinden de kabul aldı. Beni dediğime girdi.
1 ay falan geçti. Konuşuyoruz bir gün, çevrim içi mesaj atmadı. Bekledim atmadı ama çevrim içi hep. Kızdım ben de daha önce bu olay yüzünden tartışmıştık. Peki dedim içimden maden sevmiyorsun mesajlaşmayı bundan sonra yazışmak yok. O bi şey yazarsa cevap verdim sadece bir kaç gün, o da bıraktı sonra . Görüşelim mi dedim işim var dedi. 2-3 gün daha geçti bi şey yazdım bi derdim vardı, ilgilenmedi bile daha çok kızdım. 2 gün sonra mesaj attı konuşalım mı diye ayrılalım ben böyle bir insanım seni daha da üzücem dedi. Üsteledim bu ne şimdi diye. Üsteleyince bitti ben de artık dedi. Peki dedim.
Geçen gün gördüm bi kızla el ele. 1 hafta sonra yanına gittim. Ne zamandır birliktesiniz dedim. Biz ayrıldıktan 2 ay sonraya gelen bir zaman söyledi. Ne kadarı doğru bilmiyorum.. bunu nasıl yaparsın ben sana güveniyordum dedim. Ben senle bu yüzden ayrılmadım dedi. O kızı bana sormuştu arkadaşlar bizim üniversitendi. İşe ilk girdiğinde benden bahsetmişti kıza da arkadaşlarına da .
Aklım almıyor, bi şeyleri bahane etti ayrıldı. Gitti ayrıldım dedi sonra çıkmaya mı başladılar. Her şey nasıl bu kadar kolay, basitmiş? 1.5 sene beni bekledi bu çocuk ve 6 ayda sıkılıp başkasını buldu. Madem bu kadardı niye uğraştı o kadar ? Seni çok seviyorumla başlayan ilişki bitti ben de diyip başkasıyla çıkmasıyla sonlandı. İçimde ona karşı hiçbir şey kalmadı. Ama insanlara güvenim sıfırlandı. Karaktersizlik olsun beni üzsün diye yapmadı. Sadece her şey bu kadar basit onun için. Tamam denedim olmadı, ayrıldım başkasıyla çıkıyorum çok doğal. Şu an kendini adam sanıyor . Ben konuşurken daha fazla konuşmak istemiyorum senle yeni bir ilişkim var dedi. Benim hayatımın içine etti, ama yenisine saygılı ve çok iyi bir insan şu an ona göre o. İnsanlar nasıl bu kadar bencil, bu kadar kolay yaşayabiliyor? Benim emeklerim, ona verdiğim değer, çabalarım her şeyi bıraktı ve çok mutlu. Nasıl bir adalet bu?
NE KADAR AYIP YA . NE KADAR ACI ÇEKİCEGİNE SİZ Mİ KARAR VERİCEKSİNİZ YARI YOLDA BIRAKILMIŞ KADIN PES ARTIK NE KADAR ACIMAZSIZSINIZYakından tanıyınca sevmediğini anlamış olabilir.
Peşinizden koşmuş, tanıyınca da vazgeçmiş.
Ne alaka adaletle falan?
Sevilmemek, ilişkiden soğumak diye de bir seçenek var, herkesin başına gelebiliyor.
Ne yaşadınız da bu kadar derbeder oldunuz,
5 çocukla ortada kalakalmış gibi buhrana ne gerek var.
Emeklerinizi bırakmak da onun seçimi, dünyanın 8. harikasını bırakmış gibi şaşırmayın,olağan karşılamalı ve yolunuza bakmalısınız.
Evet ama ilk sevgilimde küçüktüm nasıl unutacağım onu diye düşünüyordum kimseyle konuşamıyor buraya yazıyordum 5 sene önceydi.
Şimdi durum farklı, şimdi onu unutamayacağım demiyorum. Şu an sadece insanlara güvenim sıfırlandı, her şey boş gibi geliyor. Aslında kimsenin umrunda değilsin, aşk sevgi falan filan insanların uydurduğu kendilerini tatmin etsinler diye uydurduğu bir yalan. Kimse çıkarsız sevmez seni.
Bunu kabul ettim artık. Bu üzüyor beni
Ya cidden böyle tepkiler alınca ben de şaşırıyorum. Ya bu çocuk beni tanımıyor değildi ki tanıyordu seviyordu ilgileniyordu. Çıkmaya başladık hevesi kaçtı, ne ilgi ne önemseme .. stresli dedim ayrılmak istemedim. Düzeliriz dedim. Daha da ilgisizleşmeye başladı tepki verince sıkılıyorum dedi. Sonra bıraktı gitti. Başkasıyla başladı. Bu çok normal bi şey mi? Yaş 25 o yüzden mi bana çok acı geliyor ? Yani benim için çabalasa, emek verse öyle gitse tamam diyeceğim . Yok baya hevesi kaçtı öküz gibi davranmaya başladı sonra başkasını buldu.NE KADAR AYIP YA . NE KADAR ACI ÇEKİCEGİNE SİZ Mİ KARAR VERİCEKSİNİZ YARI YOLDA BIRAKILMIŞ KADIN PES ARTIK NE KADAR ACIMAZSIZSINIZ
Konu sahibine yorum yap, böyle polemik oluyor.NE KADAR AYIP YA . NE KADAR ACI ÇEKİCEGİNE SİZ Mİ KARAR VERİCEKSİNİZ YARI YOLDA BIRAKILMIŞ KADIN PES ARTIK NE KADAR ACIMAZSIZSINIZ
Peki neden kızla tanışamadan ayrılalım diyemiyor bu insan? Niye biriyle tanışıp hoşlanmaya başladıktan sonra 1 hafta önce bana sarılırken 1 hafta sonra bitti ben de diyor ? Madem istemediğini anladı neden başkasıyla karşılaşınca aklına geliyor bu?ben çok sorun göremedim açıkçası.
1,5 yıl seninle bir şeylere başlamak için beklemiş. ve ilişkiniz başlamış. belli ki umduğunu bulamamış. uyuşmamış veya sevememiş olabilir.
ayrılmış başkasıyla başlamış. bunda ne var??
Peki neden kızla tanışamadan ayrılalım diyemiyor bu insan? Niye biriyle tanışıp hoşlanmaya başladıktan sonra 1 hafta önce bana sarılırken 1 hafta sonra bitti ben de diyor ? Madem istemediğini anladı neden başkasıyla karşılaşınca aklına geliyor bu?