O´na kavusmak istiyorum artik...

Elanur1987

Kokun bende, aklim sende kalıyor...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
195
1
31
------------------------

Son düzenleme:
BEN YANLIŞ ANLAMIŞIM. TAMAM. ARZULARINIZA ENGEL OLMAK İÇİN SİZ ZATEN GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPMISSINIZ. BENİM ANLAMADIĞIM BİR BAYAN UZAKTAKİ BİRİNİ NASIL ARZULAYABİLİR :s:s:s

Son düzenleme:
İnsan görmediği dokunmadığı birşeyler paylaşmadığı birini nasıl
tanıyabilir nasıl sevebilir anlayamıyorum çok zordur heralde bu şekilde ilişkiyi sürdürmek...
Onu yaşamalısın şuan görüşemediğiniz için dahada tutkuyla bağlanıyorsunuz duyguların çok yoğun geliyor ama zaman geçirince insan mantığını da kullanabiliyor...Onu yaşa derken cinsel anlamda demedim:) Ama zaman geçirmelisin yanına gitmelisin hatta o gelsin bence...

Bu arada 24 yaşındasın ergen değilsin ki eğer bekaret tabun varsa kendine hakim olabilirsin heralde...
ama yoksa sana kalmış kendini teslim edip etmemek

Ama senin önceliğin bunu düşünmek olmamalıydı ona sarılıp gözlerine bakmak ne bilim daha masumane şeyler olmalıydı

arkadaslar öncelikle tesekkür ederim cevaplariniz icin.
yanlis anlasilmak istemiyorum. Cinsellik benim önceligim degil, korkum!
Dikkatinizi cekerim ki "Ona sımsıkı sarılmak istiyorum." yazdim. Benim gitme nedenim onu canli kanli yasamak. Biz sanal alemde tanismis falan degiliz. Yillardir birbirini cok iyi taniyan ailelerin cocuklariyiz. Ama mesafe dolayisiyla suan telefonla yada internetten görüsüyoruz. Gecen yaz birbirimizi tekrar görünce basladi iliskimiz. Bu yanlis anlasilmayi düzeltmek istedim. Kusura bakmayin cok uzun yazdim :S
Lütfen yorum yazin arkadaslar

Ailemde Almanya´da ama bana uzak bir sehirde yasiyorlar

@HYT:
Onun buraya gelme gibi bir imkani yok malesef. Cok arastirdik ama olmuyor

Bence kalbinin sesini dinlemelisin ailen karsı cıkar mı bılemıyorum ama olayı anlatıp okul bitince evlenmeyı söylemeyi düsünüyor musun

canım bence git bir haftalığına; ama evlilik öncesi bir şey yaşama; çünkü uzakmışsınız ve uzaktan ilişki yürütmek çok zor ve her sıkıntı yaşadığınızda kendini daha da kötü hissedersin. ama ailene karşı vicdan azabı hissedebilirsin, onu nasıl çözümlersin onu bilemiyorum, söylesen bir haftalığına türkiye'ye gittiğini, yani tam olarak neden gittiğini söylemesen; ama biraz söylesen?

bence git yanına. gercekten seviyosunuz belliki. ama evlilik önceside bişey yaşama. buna karşı koyamam diyosun ama kndine hakim ol sonradan pişman olucan bişey yapma. bunun için pişmanlık yaşarsın ama gittign için sanmıyorum.çünkü buna ihtiyaçın var.uzaktan sevmek zordur gitmelisin...

okul biter bitmez evlenmeyi düsünüyoruz
Türkiye´ye gidecegimi söylemeyi düsündüm. Acaba arkadaslarla 5 günlügüne gezi yapmayi düsünüyoruz falan mi desem en azindan diye. Ama o zamanda hani bakalim nerelere gittiniz resimleri göster durumu olacak. Ne yapabilirim?
gercekten iyi geliyor bana yazdiginiz cevaplar
cok sagolun arkadaslar yorumlarinizin devamini bekliyorum...

Bu aşk seni üzecek! Hangi aşk üzmez ki? Hayal ettiğin gibi asla olmayacak! Ülkenin erkekleri çoğunluğu hayal kırıklığı ailen olmadan herşeye katlanacakmısın? Aşık erkek, ile aşık koca arasında çok fark var! Umarım köprüyü geçene kadar olayı olmaz!

sen de turist tiplilerle, tanımadığın insanlarla fotoğraf çektirir albüm yaparsın
tek tek tanışcak halleri de yok nasıl olsa.

canim sakin ailenden habersiz bisey yapmaseninde soyladigin gibi bir anlik ihtirasa kapilip yanlis seyler yapma herseyi ailene anlat hic olmazsa annene anlat paylas yasadiklarini dok icini buraya doktugun gibi eminim seni anlayacaktir annedir sonucta eger birbirinizi bu kadar cok seviyosaniz neden gizli sakli seyler yapiyosunuz anlamadim neden bu kadar cok korkuyorsun onuda anlamadim

cok haklisin ama saklamak zorundayim. Baska carem yok... Dedigim gibi okulumun bitmesine daha cok var ve ailemin bu konuda asiri bir hassasiyeti var. Okulum bitmeden nisanlilik bile yasak bana. Kesin tavirlari bu. Kücüklügümden beri söyler dururlar ama zamanlama benim elimde olan bisey degil ki. Hani bu isler nasip kismet isleri derler ya haklilar. Dogru insani yanlis zamanda buldum ben...

bence gitme.. ne kadar aşık olsanda duygularınla değil aklınla hareket et.. biliyorum söylemek kolay ama aklından mantığından şaşmassan daha az üzülürsün. duygularına yenik düşme.. anenle babanla geldiğinde görürsün onu..
Allah yardımcın olsun

Bu durum ne kadar zor oldugunu çok iyi bilirim...

Bende yurtdisindayim ve sevdigim Türkiye'de, Aralikta gittim, ailem vardi ve biliyorlardi ama bi süre sonra iliskimize siddetli karsi ciktilar hiç bi neden olmadan. Ayrildik, ama 3 ay sonra dayanamadik ve baristik, gizlice konusmaya devam ettik...

Onu görmek için TR'ye gelmek istedigimi soyledim erkek arkadasima, cevabi ise "ailene karsi çikma, sabredelim, Allah büyük" dedi. Hakliydi...
Allah sabreden kuluna yardim eder derler ya, aynen öyle bi durum oldu. 1 hafta sonra, annemle evlilik sohbeti ederken, erkek arkadasimi sordu, korkumdan görüsmedigimi söyledim napim...
Bu konusma yarim saate kadar sürdü ve "onunla görüstügünü biliyorum, madem bu kadar cok seviyorsun onu, yazin ailesiyle memlekette gelsin tanisalim" dedi Öyle bi inatçi ailem varki (kime çekmissem artik ), hiç ama hiç beklemiyordum. Allah'ima binlerce sükürler olsun...

Bana sorarsan, bekle canim benim... Sabreden muradina erermis

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Bu beklemek bu kadar mi zordur... 1 yildir o orada ben burada... Bu bir yil böyle gectiyse bi 1 yili tahmin bile edemiyorum Hasretimiz o kadar büyük ki. Karsisina oturup iki kelam sohbet etmeyi, gözlerinin icine bakmayi, elini tutup sicakligini hissetmeyi, konusurken onu seyredip dinlemeyi, onunla gülmeyi, aglamayi o kadar cok özledim ki. Cok mu sey istiyorum? Sabreden dervis muradina ermis! Iste asil is SABIRda! Her konuda cok sabirli oldugumu beni taniyan herkes söyler hep ama bu konuda sabrim tükendi tükenecek... Benimki sadece beklemek de degil BEKLETMEK! O her ne kadar okulun bitinceye kadar beklerim seni sonra hemen ilk firsatta ailelere konuyu acip evleniriz dese de onun icinde cok cok zor oldugunu görmek beni daha da üzüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…