- Konu Sahibi Elanur1987
-
@bgmm:
Paylastigin icin tesekkür ederim. Bir anlik diyorsun, o bir an olur mu olursa o bir anin getirecegi pismanliklari düsünüyorum. Cok kötü bir haldeyim. Bitkinim... Düsünmekten yoruldum... Pismanligim gitsem de olacak gitmesemde olacak. Matematik gibi düsünmeye calisiyorum bazen. En cok hangisini secersem pisman olurum diye. Allak bullagim...
@Türkiyeliyikk:
Allah tamamina erdirsin insallah canim benim. Desene bu yaz yüzükler takilacak senin :) Ne güzel. Darisi basima insallah. Ama bu islere daha cok varYüzügüm bile hazir beni bekliyor ama ben gidemiyorum Ben onu görmek istiyorum sadece... Cok aci cekiyorum. Onun da aci cektigini bilmek daha da canimi yakiyor. Beni etkilememek icin belli etmemeye calisiyor.
evet oluyor, korkularimdan da haberdar
Amin, çok tesekkür ederim. Darisi basina insallah
Mesafeli iliskiler zordur, sen bunu göze alarak karar verdin ve ona göre hareket etmen gerek. Güçlu ve sabirli ol canim benim, duygularina kapilip, pisman olacagin hatalar yapma. Hadi gittin diyelim, vicdanen için rahat olur mu? O çok istedigin bulusma hayal ettigin gibi olur mu? Ve bunu ailen ögrenirse çok üzülmezler mi? Bosver sen akisina birak
Bence sen kafani bir an önce dagitmaya bak, gez toz eglen, hobbyler bul, isine dört elle saril, yapilacak o kadar sey var ki... Ceyizine yavas yavas basliyabilirsin mesela, bu sitede süper fikirler edinebilirsin.Sevgilinle ileri için planlar yapabilirsiniz, bence gidip gelme konulari pek açmayin, okey, tavla oynayin, film izleyin, ekrandan ekrana olsa bile keyifli olabiliyor :97:
Amin, çok tesekkür ederim. Darisi basina insallah
Mesafeli iliskiler zordur, sen bunu göze alarak karar verdin ve ona göre hareket etmen gerek. Güçlu ve sabirli ol canim benim, duygularina kapilip, pisman olacagin hatalar yapma. Hadi gittin diyelim, vicdanen için rahat olur mu? O çok istedigin bulusma hayal ettigin gibi olur mu? Ve bunu ailen ögrenirse çok üzülmezler mi? Bosver sen akisina birak
Bence sen kafani bir an önce dagitmaya bak, gez toz eglen, hobbyler bul, isine dört elle saril, yapilacak o kadar sey var ki... Ceyizine yavas yavas basliyabilirsin mesela, bu sitede süper fikirler edinebilirsin.Sevgilinle ileri için planlar yapabilirsiniz, bence gidip gelme konulari pek açmayin, okey, tavla oynayin, film izleyin, ekrandan ekrana olsa bile keyifli olabiliyor :97:
ay böyle konuları okuyunca benim aşkım dahada depreşiyo çok güzel duygular senin kadar olmasada bende cnımın içi şuan eşim ozaman nişanlımdan 6 7 ay 24 saatlik mesafe uzakta kalmıştım ne kadar özledğimi kimse bilemez artık 3 kelimeden 2si eşimdi annem bıkmıştı artık şimdi evliyiz ve daha o hasretlik geçmiş sayılmaz hiç doyamıyorum ona bakmaya 1 gün bile bırakamıyorum allah senide sevdiceğine kavuştursun tez zamanda içim sızladı valla okuyunca
Tecrübe konusuyor diyorsun ha
Tavsiyelerin icin sagol o dedigin film izlemeyi yaptik bi kere cok komikti ya. arkadasima anlattigimdaysa: "Allah´im... Size inanmiyorum" dedi sanki anormalmisiz gibi
Yapacak seyim varda kafami veremiyorum ki. Cok yorgun hissediyorum son zamanlarda kendimi. Spora bile gitmiyorum. Derslere kafami veremiyorum. Son zamanlarda otobüse tahammülüm yok, yürüyorum uzun bir yolu yalniz tek basina. Yürürken düsünüyorum. Gecer mi diyorsun? Sende yasamissin bilirsin. Sen ne kadar bi süre hic göremedin onu canli canli?
okey tavla olablir çok eğlenceli oluyo sevgiyle heleki ben gerçi tavlayı yeni öğreniyorum aşkım öğretiyo ama çok sinirleniyo bazen anlamıyorum verem oluyo
Aynen
Su gibi geçer gör bak, yillar sonra gülersiniz bak söyle böyle olmustu diye :82: Ben araliktan beri görmedim onu, açikçasi pek de dert etmiyorum, nasilsa gün gelir kavusuruz diye, herzaman kafami dagitmaya bakarim. Bu son zamanlarda çeyizlere çok bakiyorum ben be, sanki yarin evlenecem :90:
Belki yildirim nikahi yaparsiniz
Bak sen onu en son 5 bucuk 6 ay önce görmüssün yine iyi. Birde ailen onaylamis. Onun da vermis oldugu bir rahatlik olabilir mi ki sendeki?
bende öyle hic ceyiz meyiz beni alakadar etmezdi. Ablalar, teyzeler biseyler söyler dururlardi ben ise hep ayni cevabi verirdim: "Daha cok var, cok" Söyle bide elimi sallardim umursamazdim hic. Simdiyse oooo bi merak sardi beniBirde annem son zamanlarda ceyizime bir sürü biseyler ekleyip beni cagirip gösteriyor. Kadincagizin icine mi doguyor ne Ama okurken evlenme söz konusu bile olamaz onlar icin. Kimseyi yaklastirmiyorlar. Galiba yasimin yavas yavas geldigini düsünüyor annem cünkü arkadaslarimin bi cogu evli yada nisanli. Ama babam icin ben onun hala kücük prensesiyim ve bunu sevdigim kisi de biliyor. "Babanla isimiz var" diyor
Aman dur kiz ben daha okulumu bile bitirmedim, 1 yilim kaldi hemsire olmama insallah :94:
Benimkiler geçen hafta onay verdiler, daha yeni yani. Onaylamadan öncede rahattim valla, bugün olmazsa yarin ikna olurlar diye, umudumu hiç kesmedim
Ah o merak yok mu çeyizeeeee, para biriktirmeye çalisiyorum o ufacik bursumla, bazende hasta bakicisi olarak çalisiyorum gece yada hafta sonlari. Allah hepimizin sonunu hayir etsin
Amiin... Allah sonumuzu hayir eylesin valla...
Evlenince TR´de yasamayi düsünüyor musunuz? merak ettim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?