O´na kavusmak istiyorum artik...

ayy inşallah canımmmmmmmm inşallah hep böyle mutlu oluruzzzzzzzzzzz

ay bizimde 14 saat var canım sen nası gidicen ailen biliyomu gitcegini falan?

ewt cnm annem biliyo abimler hariç yani güveniyolar benimkine o yüzden sorun yok ilk defa da gitmiyorum kaç defa gittim yanına aşkımın peki sen cnm gittin mi yanına ailen biliyo mu

ewt cnm annem biliyo abimler hariç yani güveniyolar benimkine o yüzden sorun yok ilk defa da gitmiyorum kaç defa gittim yanına aşkımın peki sen cnm gittin mi yanına ailen biliyo mu

ay benim sevgilimi bütün sülalem biliyo ama bi kere gittim gizli gizli onu kimse bilmiyor arkadaslarım haricinde...
nerde kalıyosun gidince canım kaç yaşındasın

Kizzzz sen benim hikayeyi bi daha oku istersen ha
Ben askimi ilk defa görmüyorum ki. Bizim hikayemiz aslinda 6 yil önce basladi. Ayrildiktan 5 yil sonra yani gecen sene uzun zamandan sonra bi daha karsilasinca basladi tekrar hersey. Gecen yazdayi iste O bakisini unutamam... Utanmistim... Büyük konusmustum öncesinde. Bidaha onunla ASLA diye. Ilk defa hayatimda bi ASLA dedim o da ters tepti. Ama iyi ki onca seneden sonra tekrar karsilastik gecen sene. Iyi ki varsin Askimmmm... Cok seviyorum Onu cooookk

ay benim sevgilimi bütün sülalem biliyo ama bi kere gittim gizli gizli onu kimse bilmiyor arkadaslarım haricinde...
nerde kalıyosun gidince canım kaç yaşındasın

24 yaşındayım cnm bende ilk gizli gizli gittim arkadaşım ve yengem hariç kimse bilmedi sonra işte annem e söyledim çok büyük tepki ggöstermedi gittiğim zaman evine götürüyo ailesiyle falan

yokk biliyorum cnm hikayeni okumama gerek yok hani diyorum uzun zaman ddan sonra ilk gibi olabilir diyorum

24 yaşındayım cnm bende ilk gizli gizli gittim arkadaşım ve yengem hariç kimse bilmedi sonra işte annem e söyledim çok büyük tepki ggöstermedi gittiğim zaman evine götürüyo ailesiyle falan

kız sen neyi bekliyon evlenmek için o neden gelmiyo yanına

kız sen neyi bekliyon evlenmek için o neden gelmiyo yanına

oda geldi yanıma tabikide şartlar eşit yani şimdi sırada abisi var nişanlı ondan sonra inş bizz sen kaç yaşındasın senin ki nerde geliyo mu yanina

ben seni cokkkkk iyi anliyorum, cunku bende senin durumundaydim gecen sene..

bende nisanlimi askimi tanidim ama o trde bende yurt disinda kaliyordum ve mesafeler yuzunden onu yasayamiyordum, birbirimizi seviyoruz ama yan yana degiliz ve bu durum cokkkk zor.
suan hala ayriyiz ama cokk sukur 3 hafta sonra gidecem yanina.

canim bence gitme, biliyorum seni cokda iyi anliyorum cok zor ama beni dinlersen gitme, niye dersen siz birbirinize hasretsiniz ozluyorsunuz ve birbirinizi gordugunuzde ayrilmak cokk zor olucak.
ve inan bana ne sen ne de o, kendinize engel olamazsiniz bisiler yasamak istersiniz. bunlari bende yasadim, insan sevdigine hasretken ve onu bulmusken birakamaz, bu cokk zor.
allahtan sabir iste, siz birbirinizi seviyorsunuz ve sabrinizin sonu gelicek inan bana.

yokk biliyorum cnm hikayeni okumama gerek yok hani diyorum uzun zaman ddan sonra ilk gibi olabilir diyorum

Kusura bakma ya. Evet haklisin ilk gibi olabilir ha :18: Zaten gecen yil heycana kapilmistim bana olan ilgisini tekrar farkedince. O da heycanimi farketmisti. Ben kactikca ondan, o kovaladi beni...

Merhabalar cnm,
gidip- gitmeme konusunda cok celiskiler yasadim. Sonuna kadar haklisin. Dediklerinin cok cok daha fazlasini ben düsünmedim mi saniyorsun? Aklimi oynatacaktim. Cok hasret kaldim ona coook... Ama dayanamiyorum artik. Simdi gitmeszem üstüne +1 YIL daha eklenecek. Onsuz gecirdigim su 1 yil o kadar zor geldi ki bana... Bi 1 yila daha dayanabilir miyim? Senin de söyledigin gibi "biribirimizi gördügümüzde, birbirimizi buldugumuzda ayrilik cok zor gelecek" belki de. Bunlari da düsündük. Ama dayanamiyorum artik! Dayanamiyorum... Allah hep dua ediyorum ona olan sevgim mantigimi gecmesin Ya Rabbim diye. Biliyorum o benim imtihanim... Imtihanin yarisini kaybettim bu karari vermekle, Ailemden gizlemekle belki de ama diger yarisini kaybetmem Allah´in izniyle. Konustuk uzun uzun. Benim niyetim onunla güzel zaman gecirip hasret gidermek. Allah sasirtmaz insallah. Mümkün oldugunca yalniz kalmamaya calirim onunla. Gezeriz tozariz. Toplum icinde oluruz insallah
Cevabin icin cok tesekkür ederim cnm. Ne demek istedigini cok iyi anladim kisacasi: Atesle barut yan yana olmaz diyorsun. Haklisin. Atesle barut yan yana olmaz insallah biz araya bol bol oksijen ekleriz disariya cikip gezerek

oda geldi yanıma tabikide şartlar eşit yani şimdi sırada abisi var nişanlı ondan sonra inş bizz sen kaç yaşındasın senin ki nerde geliyo mu yanina

ben bi kere gittim canım malesef şartlar eşit olamıyo geliyo gelmezmi alanyada benimki canım

askin onune hic bir sey gelmiyoo demii evet gelmiyo aslinda,insan sevince sevilince hic bir sey goremiyo. senin ozlemini anliyorum, gecen sene diyordum "ahh seni bi gorsem, bir gune bile raziyim" diye. bu koca kis yine dedim "bir gunlugune bile gormeye raziyim" yeterki goreyim diye.
yolun acik olsun arkadasim, ins kavusursun O'na.

ya git bence, nolcak. yani imkanın varsa... herşeyi gizli saklı yapmaya kalkma tabii. gezi işte bu, yalan değil ki ehehe. anı olur size de, yıllar sonra dersin bi çılgınlık yapmıştım. sonuçta kimse zarar görmeyecekse... başka şeyler yaparız diye endişe ediyorsan buna imkan vermeyecek şekilde yalnız kalmazsın. o kadar uzun hasret çekiyorsanız ufak bi ödül gibi olur. şarkısı bile var, senede biir güün...

Senede biiiir güün... Bes gün olacak insallah... 1 güne bile raziyim gercekten yeter ki onu göreyim. Evet kesinlikle Türkiye´ye gidecegimi söylemem lazim. Beni tesadüfen tanidik biri görse havaalaninda yada orda burda yada Allah muhafaza basima bisey gelse kizlarinin Türkiye´de olduklarini duyarlarsa hem üzüntü, hem sok, hemde hayal kirikligi olur onlar icin. Senin de dedigin gibi gezi icin gidiyorum ben! (Askimla gezicem )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…