- 2 Haziran 2011
- 195
- 1
- 31
- Konu Sahibi Elanur1987
-
selam canım bi karara varabilmene çok sevindim gitmemek hem seni hem onu üzecekti şu anda yapacağın tek şey yanlış şeyler yapmamak onun dışında herşeyin güzel olacagına inanıyorum şansın bol olsun canım inşallah zararsız ziyansız gidip gelirsin
Tekrar merhaba arkadaslar!
Ben dün aksam sizin de yardimlarinizla bi karara varabildim sonunda! Kararim: GiTMEK.
Ama hemen yakin zamanda gidemeyecegim malesef cünkü gidebilecegim en yakin tarih haftayaydi o da bu düsünme zarfinda gecti. Yani uzun lafin kisasi: Eylülün sonunda gidiyorum insallah!
Bu karari vermek benim icin o kadar zordu ki. Bana yazdiginiz yorumlarinizla, düsüncelerinizle ve nasihatlerinizle o kadar cok yardimci oldunuz ki anlatamam. En önemlisi kendimi cok iyi hissediyorum suan cünkü ben dogrusuyla yanlisiyla bir karar verebildim artik. Bana gitme diyen arkadaslar sakin kizmasinlar bana... Ben olsam da büyük bir ihtimalle gitme derdim ama bu ayrilik benim icin dayanilmaz bir hale geldi artik... Dün karari verince ve kararimdan emin olunca sevdigimi aradim ve kararimi acikladim ona. Hemen Türkiye haritasini aldik, nereye gidecegimizi düsünmeye koyuldukGüzel bir 5 gün gecirecegiz beraber. Gezecegiz, tozacagiz, beraber özlemle paylasacagimiz o kadar cok sey varki. Insallah güzel gececek
Eylülün sonunda gecirecegimiz o 5 günün özetini cikaririm size
Sizden bir ricam daha olacak: Benim icin dua eder misiniz?
Cok cok tesekkür ederim size arkadaslar
Öpüyorum sizi... :87:
Askimmmm bekle beni geliyorum bitaneeeeemmm
çok sevindim senin adına canım bekle aşkısı elanur geliyosenin daha varmış kızz bende alllah nasip ederse önümüzdeki ay başı aşkımın yanında olucam çok özledim iple çekiyorum
Benim yolum uzun anca kizim napiyim dermisimOlsun kavusacagiz ya en sonunda Hem beklemek bu iliskide onun nasibiymis napalim yine bekleticez
çok güzel bi duygu çok başka ya ben halen unutamam sevgilimle 3 yıllık ilişkim var ilk defa yan yana geldiğimizde çok utanmıştımböyle kar yağıyodu akşam el ele konuşarak yürümüştük kimse yok her taraf sessiz hiç unutamam o anı gerçi hiç birini unutmadım ama o an benim için çok başka kışın kar yağdığında pencereden baktığımda o an gelir aklıma bi duygulanırım aşkımı özlerim rabbim sana d aböyle sevdiğinle güzellikler nasip etsin
ay bende ilk buluşmamızda kaçmıştım ondan çünkü ilk telde görüştük 4 ay sonra yanıma geldi kamerada göründüğünden falan çok farklı göründü gözüme onu hissetmek bambaşka bişeymiş ya.4yıl 26 gün oldu o günden buyana
benim kide yakın sayılmaz aramızda 18 saat var beklesin bakalım beyfendi
ne güzel rabbim ayırmasın aynen cnm yakındakiyle kamare farklı oluyo ilk başta benimde öyle olmuştu ama şimdi gözüm alıştı ikiside aynı bizde 6 ay sonra yan yana gelmiştik offff offf çok seviyorum aşkımı
seninki nerde canım ay kızlar beni gaza getiriyosunuz vallahi heeee
sendemi ilk kamerada gördün
O´nu görür görmez ben kesin kosarim elimde valizle. Atarim valizi yere, sımsıkı sarilirim ona... Cok özledim, onu cooook... Kavusuyoruz en sonunda!!!
O´nu görür görmez ben kesin kosarim elimde valizle. Atarim valizi yere, sımsıkı sarilirim ona... Cok özledim, onu cooook... Kavusuyoruz en sonunda!!!
ewt cnm ilk kamerada gördüm bayburtta benim ki 18 saat var aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?