O neydi gız 😜😁

Düşündüm de , hangi öğretmen 23 Nisan gösterilerine köpekle gelme cesareti gösterebilir? Bu fikir hiç olası değil, ayağımıza dolanıyor diye kendi çocuklarımızı bile götüremezken , takım elbiseli tören görevlisi bir öğretmenin kucağında minicik bir köpek hiç hayal edemiyorum, imkansız.
O çocuk yine bildiğimiz çocuktur bence.

Şu şekilde yanıtlayayım o zaman Yorumunuzu😊 hayır arkadaşça gördüğünü düşünmüyorum hali, tavrı, söyledikleri bir arkadaşa söylenebilecek şeyler değil ve az çok kadınlar hisseden daha ilk günden farklı bir şeyler sezmiştim. Dün de okul çıkışında bekledi hafta sonu giriyor araya görmeden gitmeyeyim sizi dedi. Sonra 23 nisan etkinliği felan derken böyle kısacık bi konuşma geçti sonra da iyi günler pazartesi sendromunu yaşamamanız için ders öncesi kahveniz benden dedi.
Oo ben bunları okumamısım evet hoşlanmış 😍 oğlum dediği kedisi köpeği olmasın? Netleşti mi o kısım

Oo ben bunları okumamısım evet hoşlanmış 😍 oğlum dediği kedisi köpeği olmasın? Netleşti mi o kısım
Yok maalesef pazartesi günü kahve içerken oğlunuzun olduğunu söylemiştiniz bence 23 nisan etkinliklerine o da katılabilir kaç yaşında? Demeyi planlıyorum. Umarım kedidir o kedi :KK70: Yoksa pazartesi sendromunun babasını yaşayacağım 😛

Yok maalesef pazartesi günü kahve içerken oğlunuzun olduğunu söylemiştiniz bence 23 nisan etkinliklerine o da katılabilir kaç yaşında? Demeyi planlıyorum. Umarım kedidir o kedi :KK70: Yoksa pazartesi sendromunun babasını yaşayacağım 😛
Cocuk bayramina kedisini kopegini getirmez bence hocam 😂 Cocuktur o cocuk. 🤭

Pazartesi okul çıkışı buraya damlıyorum merakla bekleyin beni 😂😂
Saka bir yana cocugu varsa da durust bir yol izliyor ben tebrik ettim sahsen yani. Gonuller bir olduktan sonra cocuk meselesi belki de asilabilir. Hemen kestirip atmayin 🤭

Saka bir yana cocugu varsa da durust bir yol izliyor ben tebrik ettim sahsen yani. Gonuller bir olduktan sonra cocuk meselesi belki de asilabilir. Hemen kestirip atmayin 🤭
Evet bu devirde dürüst insana rastlamak gerçekten çok kıymetli. Hayır kestirip atmam onu bu yüzden yargılamak haddime de değil zaten. Beni ilgilendiren çocuğun annesi ile neden ayrıldıkları olur 😊🙏

Evet bu devirde dürüst insana rastlamak gerçekten çok kıymetli. Hayır kestirip atmam onu bu yüzden yargılamak haddime de değil zaten. Beni ilgilendiren çocuğun annesi ile neden ayrıldıkları olur 😊🙏
Kesinlikle onemli olan neden bittigi. Bence de cok dogru dusunuyorsunuz 🤗

Bu kadar tatlısını görmemişsin falan demiş nedense evcil hayvan geldi aklıma ama çocuğu da olsa izlediği yok güzel nazik yaklaşıyor. Eğer hoşlandıysan neden olmasın tabi iyi araştırman gerekecek neden ayrılmış vs. Birde süreci uzatman gerekir güvenene kadar okulda duyulmaması için

Selam hanımlar :KK19: okulumda aynı zümreden olduğumuz arkadaşım doğum iznine ayrılınca yerine yeni bir erkek arkadaş görevlendirdi. Bu geçtiğimiz pazartesi aramıza katıldı. Branşımız okul öncesi olunca sınıftan dışarı çıkamıyoruz en azında ben çıkmıyorum anca miniklerimle birlikte hava güzelse o şekilde dışarı çıkıyoruz. Dün de nitekim öyle oldu ve bu yeni gelen öğretmen arkadaşım da pencereden gördüğünü ve çocukların çok eğlendiğini gözlemlediğini, yaptırdığım etkinliği sormak sebebiyle yanıma geldi dün çıkışta . Bende anlattım hatta bir örneğini verdim. O da böyle şeylere çok hakim olmadığını çocukların hoşuna giden yeni etkinlikler bulamadığını yardım edip edemeyeceğimi sordu bende elbette yardım edeceğimi ve çocukların gelişimine katkı sağlayacak yeni oyun ve etkinlikler üretmenin önemli olduğunu belirttim ve numaramı verdim. Dün akşam saatlerinde bir fotoğraf attı masanın üzerinde birbirinden renkli malzemeler atık materyaller ponponlar ziller vs. Bunlardan 23 nisan için fotoğraf çekimi alanı yapabilir miyiz birlikte diye sordu kendisinin profesyonel makinası varmış çocuklara güzel bir hatıra olacağını söyledi. Allah yukarda tamam yakışıklı olabilir amma velakinn hep çocukların yüzündeki gülümsemeye sebep olmak için kabul ettim teklif ettiği yardımları :halay: Ama sanki farklı şeyler seziyorum. Sizde Yorumlarınız belirtirseniz sevinirim hanımlar :oops:
Konu basligina istinaden...Bilmem giz neydi ki:)

Bu kadar tatlısını görmemişsin falan demiş nedense evcil hayvan geldi aklıma ama çocuğu da olsa izlediği yok güzel nazik yaklaşıyor. Eğer hoşlandıysan neden olmasın tabi iyi araştırman gerekecek neden ayrılmış vs. Birde süreci uzatman gerekir güvenene kadar okulda duyulmaması için
Bi öğreneyim de burada bi toplantı yapalım hep birlikte :KK19:

Bence cocuk konusunu sizin ondan hoslanip hoslanmadiginizi anlamak icin yem olarak atmis, sizin tutumunuza gore o da davranislarini belirleyecek. Cocugun kedi ya da kopek ve belki kus olduguna adim gibi eminim

Back
X