O neydi gız 😜😁

Merakla bekliyorum sizi. :KK19:
Bir de konudan bağımsız Okul Öncesi öğretmenliği hakkında müsait olduğunuzda sizinle görüşebilir miyim? Biraz yardıma ihtiyacım var da.. :110:
Elbette yardımcı olabileceğim bir şeyse neden olmasın 😊 özelden istediğin zaman yazabilirsin müsait olduğum an bakarım ❤

Bence cocuk konusunu sizin ondan hoslanip hoslanmadiginizi anlamak icin yem olarak atmis, sizin tutumunuza gore o da davranislarini belirleyecek. Cocugun kedi ya da kopek ve belki kus olduguna adim gibi eminim
Bilmiyorum genelde hislerim beni hiç yanıltmadı bu zamana kadar ve burda evcil hayvanı olabilir demeden aklımın ucundan bile geçmedi. İnsan böyle bir konuda evlatla ilgili yem atabilir mi? Umarım balıktır ben balıkları çok severim :KK70: :KK200:

Oğlum oğlum diyen bi arkadaşın cidden dört yaşında oğlu çıktı kız kardeşime😁 Ben hala bence köpektir yahu diyordum,sonra öğrendik ki erken gençlik hatası bi ilişkidenmiş vs vs. Bir daha görüşmedi kızkardeşim ben beceremem o işleri diye 🙄

İsmini vermemde bir sakınca yok bence 😂 ismi efe :KK22: efe isminde olanlar çapkın oluyor mu 😂😂

çapkın olur mu bilmem de efeler çok sevimli ve hareketli olurlar, şeytan tüyü var derler ya öyle kolayca sevdirirler kendilerini, kıpır kıpırdırlar :KK49:

bir hafta olmuş daha geleli yeni yani.
arkadaş olmak istemiştir seni genç görünce.
güzel şeyler olabilir mi olabilir.
ama dikkatlı ve temkinli ol.
arkadaşça yanaşmış olabılır.
ilgini anlarsa geri çekilirse sonra anlam veremeyız burada.
daha erken dur.

99163ABF-0A52-4A00-8221-9B88BB61BA6B.jpeg

Resmen kaldık böyle... Sezon finali gibi..🙄

Sayfaları çoğunu merakla okudum, inşallah hayırlısı olsun, bence oğlum diye bahsettiği kuştur, sevimli deyince ilk aklıma o geldi, hemde 23 Nisan'da kedi yada köpeği okula getirmek zor olurdu bence, kuş tur o kuş..muhabbet kuşu, yada başka bi cins kuştur..
Gelişmeleri merakla bekliyorum..

KEsin köpek, bak yazıyorum buraya. O ücra semtte çocuk babasıyla kalıyosa kesin yanında getirirdi okula.
Ben flörtleşiyor olsam biriyle ben de aynısını yapardım. Bak bu da sonrasında çok eğlenilecek, muhabbeti ilerletecek bir konu. “Çocuğunuz sandım ben gerçekten” “aaa öyle mi hahahahah” diyerekten gülüşmeli eğlenmeli güzel zıppır bir anı olacak aranızda :)
Adam iyi ilerliyor. 23 nisanda hakkıymılsın fang diyeceksin bak gör 😁
İyi de niye çocuğun babasıyla yaşadığını varsayıyorsunz ki?
Belki annesiyle kalıyor çocuk. Belki anneanne/babaanne yanında. 23 Nisanda getireyim demiş sadece, bundan babasıyla yaşadığı anlamı çıkmıyor ki.

Bu arada benim de köpeklerim var, kızım/kızlarım diye bahsediyorum hatta bir keresinde biri çocuk sanmıştı da benzer bir muhabbet olmuştu ama "çocukları çok severim" diyen birinin köpek olmadığını anlar "ahah çocuk değil ya köpeğim" derim, çünkü konu sahibi çocuk sandığını belli etmiş.

😍 ya çok güzel ilerliyr süreç.
Çocuğuna da kimse böyle sevimlisini görmemişsinizdir falan demez ya. Kesin köpeği var, onlardan öyle bahsediyoruz biz çünkü 🤗
Bana da öyle geldi, insan çocuğunu o kadar övmez :) Bir sirinlik var anlatiminda, evcil bi hayvan bu :)

İyi de niye çocuğun babasıyla yaşadığını varsayıyorsunz ki?
Belki annesiyle kalıyor çocuk. Belki anneanne/babaanne yanında. 23 Nisanda getireyim demiş sadece, bundan babasıyla yaşadığı anlamı çıkmıyor ki.

Bu arada benim de köpeklerim var, kızım/kızlarım diye bahsediyorum hatta bir keresinde biri çocuk sanmıştı da benzer bir muhabbet olmuştu ama "çocukları çok severim" diyen birinin köpek olmadığını anlar "ahah çocuk değil ya köpeğim" derim, çünkü konu sahibi çocuk sandığını belli etmiş.
Ay yook, hadi ki babasıyla yaşıyor demek istedim. Zaten annesiyle yaşıyodır diye önceki mesajlarımda söylemiştim. Annesiyle yaşıyosa da aynı şehirde olmaları imkan dahilinde değiş gibi geldi, bilemiyorum. İç anadoluda ücra bir kasabadayız dedi muallime hanım :)

Du bakalım 23 nisanda öğreneceğiz. Bizimkiler hep tahmin.

Back
X