- Konu Sahibi Sevimli Muallime
Bu kız pek bir tatlıydı. Neden yok acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen gelip gidip bakiyorum ban kalkmış mı diyeHepimiz konuyu takipteyiz :)
Rossum hikayen çok tatlıymış.Bizim çöp poseti harika bir romantizm bence
İleride hatırladıkça çok güleceksiniz (ins olursa tabi )
Neden çıkmasın tabiki çıkar karakteri duzgunse herşey her hikaye çıkar kafa yapınız uyumluysa :)
Anlatayım hemen ;
Ben yeni Nisan atmış bunalim bir halde takiliyorum aklımda evlilik adına bişey yokaradan baya zaman geçti annemler gezmeye gitmişler ordan da biri söylemiş böyle böyle biri var gelip bir gorussunler mi diye annemde tamam demiş benm yerime ben tabi evden çıkmıyorum o sıralar :)
Geldi annem seni bir çocukla tanistircam falan dedi bende beni gezmeye gittiğin yerlerde mi verdin geldin ne biçim annesin sen benm fikrimin hiç mi önemi yok kimse gelmesin istemiyorm kimseyle görüşmek çok beğendiysen kız kardeşime yap falan evde terör estiriyorum (Ergen gbi)
O gece rüyamda nasıl olduysa bembeyaz güvercinler gördüm ağzıma sarı sarı samanlar tikip tikip gittiler ben kan ter içinde uyandım :) iyi anne gelsin görüşelim bı dedm
Zaten içeri girdiği anda ben eridim gülüşü oturusu konuşması beni çok etkilemişti uzun süre konuştuk saatler geçmiş
Ertesi gün bir daha görüştük
Sonra bir daha derken derken bir baktım nikah masasında buldum kendimi :)
İçinizdeki ses sizi bence doğru olanı yaptırır![]()
Canım haber alırsan beni de etiketler misinKonu sahibinin banı ne zmn açılacak ki, ben de çok merak ettim![]()
  Canım haber alırsan beni de etiketler misin
Bir gittiğim yeri bir daha bulamama gibi bir problemim var![]()
Etiketle hatta, tekrar bulamam ben konuyuSevimli muallime bannkalkar kalmaz haber et bizi takipteyiz![]()
Etiketlemeyi bilmiyorum alinti yapmayi bilmiyorum maleseffEtiketle hatta, tekrar bulamam ben konuyu![]()
Yanlis bilmiyorsamEtiketle hatta, tekrar bulamam ben konuyu![]()
Niye banlandi?Mune abla bu üyenin ne sonuçla geleceğini çok merak ediyoruz
ban mı acabaa, daha uzun sürecek mii kii
![]()
1 ay mıuye buraya ciceklerle ilgili bir konu acmisti ve en son buraya konu disi konu acmanin cezasi 1 ay olmustudaha baya bekleyecegiz sanirim sonucu...
Bu bölüm dışı konu açma olayını hiç anlayamayacağım. Konu sahibinin açtığı konuyu görmedim ama kendi başıma da geldi. İlla kaynanalı görümceli mi konu açmak lazım derdim var diyebilmek için acaba?uye buraya ciceklerle ilgili bir konu acmisti ve en son buraya konu disi konu acmanin cezasi 1 ay olmustudaha baya bekleyecegiz sanirim sonucu...
Bu bölüm dışı konu açma olayını hiç anlayamayacağım. Konu sahibinin açtığı konuyu görmedim ama kendi başıma da geldi. İlla kaynanalı görümceli mi konu açmak lazım derdim var diyebilmek için acaba?
kimine göre dert kimine göre dert olmuyor mesela. Kim belirliyor bunu? Hele cezası 1 ay olmuşsa gerçekten çok saçma bir yere doğru gidecek bu olay![]()