O neydi gız 😜😁

Bizim çöp poseti harika bir romantizm bence
İleride hatırladıkça çok güleceksiniz (ins olursa tabi )
Neden çıkmasın tabiki çıkar karakteri duzgunse herşey her hikaye çıkar kafa yapınız uyumluysa :)

Anlatayım hemen ;
Ben yeni Nisan atmış bunalim bir halde takiliyorum aklımda evlilik adına bişey yok :KK70: aradan baya zaman geçti annemler gezmeye gitmişler ordan da biri söylemiş böyle böyle biri var gelip bir gorussunler mi diye annemde tamam demiş benm yerime ben tabi evden çıkmıyorum o sıralar :)

Geldi annem seni bir çocukla tanistircam falan dedi bende beni gezmeye gittiğin yerlerde mi verdin geldin ne biçim annesin sen benm fikrimin hiç mi önemi yok kimse gelmesin istemiyorm kimseyle görüşmek çok beğendiysen kız kardeşime yap falan evde terör estiriyorum (Ergen gbi) :KK70:

O gece rüyamda nasıl olduysa bembeyaz güvercinler gördüm ağzıma sarı sarı samanlar tikip tikip gittiler ben kan ter içinde uyandım :) iyi anne gelsin görüşelim bı dedm

Zaten içeri girdiği anda ben eridim gülüşü oturusu konuşması beni çok etkilemişti uzun süre konuştuk saatler geçmiş
Ertesi gün bir daha görüştük
Sonra bir daha derken derken bir baktım nikah masasında buldum kendimi :)

İçinizdeki ses sizi bence doğru olanı yaptırır :KK70:
Rossum hikayen çok tatlıymış. :KK68: Dinlememişim daha önce. Beraberliginiz hep aşkla devam eder inşallah. :nazar:

Adamın oğlum diye söz ettiği köpeği bence de.
Törene de yanında birisi ile köpeği getirebilir.
Daha önce böyle sevimlisini görmemişsindir vs demesi de esprisi zaten.
Ben böyle düşündüm.insan gerçek çocuğundan bahsederken öyle cümleler seçmez.

Ban da uzun sürmüş.
Sezon finali gibi oldu.

uye buraya ciceklerle ilgili bir konu acmisti ve en son buraya konu disi konu acmanin cezasi 1 ay olmustu :işsiz: daha baya bekleyecegiz sanirim sonucu...
Bu bölüm dışı konu açma olayını hiç anlayamayacağım. Konu sahibinin açtığı konuyu görmedim ama kendi başıma da geldi. İlla kaynanalı görümceli mi konu açmak lazım derdim var diyebilmek için acaba?
kimine göre dert kimine göre dert olmuyor mesela. Kim belirliyor bunu? Hele cezası 1 ay olmuşsa gerçekten çok saçma bir yere doğru gidecek bu olay :110:

Bu bölüm dışı konu açma olayını hiç anlayamayacağım. Konu sahibinin açtığı konuyu görmedim ama kendi başıma da geldi. İlla kaynanalı görümceli mi konu açmak lazım derdim var diyebilmek için acaba?
kimine göre dert kimine göre dert olmuyor mesela. Kim belirliyor bunu? Hele cezası 1 ay olmuşsa gerçekten çok saçma bir yere doğru gidecek bu olay :110:

Kurallar belirliyor. Bdv’nin girişinde yazıyor kurallar açıp okuyabilirsiniz. Bakınız 5. madde:

5- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu? , arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi, orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerede aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs" bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye konu dışı uyarısı alır.

Back
X