O neydi gız 😜😁

Bu bölüm dışı konu açma olayını hiç anlayamayacağım. Konu sahibinin açtığı konuyu görmedim ama kendi başıma da geldi. İlla kaynanalı görümceli mi konu açmak lazım derdim var diyebilmek için acaba?
kimine göre dert kimine göre dert olmuyor mesela. Kim belirliyor bunu? Hele cezası 1 ay olmuşsa gerçekten çok saçma bir yere doğru gidecek bu olay :110:
Evet katılıyorum. Dert kime göre neye gore dert? Herkesin başka bir derdi var

Ban açılmaya açılır da o hikayedeki aşk potansiyeli de Korona tatiline kurban gitti, işte o hiç iyi olmadı. Adam köpek mi çocuk mu artık neyi varsa onla birlikte evde hapis kalacak çok yakında.
Evet ya, ne aşklar filizlenemeden soldu :(
Ben de bugün hoşlandığım beye gidecektim güya, yalan oldu.

Konu sahibi gelse de en azından çocuk mu köpek mi kuş mu dinozor mu onu öğrensek.

Evet ya, ne aşklar filizlenemeden soldu :KK43:
Ben de bugün hoşlandığım beye gidecektim güya, yalan oldu.

Konu sahibi gelse de en azından çocuk mu köpek mi kuş mu dinozor mu onu öğrensek.
Sorma, bu hafta ben de hoşlandığım bir ağabeye yeşil ışık yakmayı düşünüyordum ufaktan. Ama bu saatten sonra tam koyun can derdinde bir vaziyete geldi iş 😣

Sorma, bu hafta ben de hoşlandığım bir ağabeye yeşil ışık yakmayı düşünüyordum ufaktan. Ama bu saatten sonra tam koyun can derdinde bir vaziyete geldi iş 😣
Şu virüs işini bir atlatalım, adama net yürüyeceğim karar verdim :KK53: Hayat kısa, virüsler uçuyor. Denemek lazım bir şeyleri.

Şu virüs işini bir atlatalım, adama net yürüyeceğim karar verdim :KK53: Hayat kısa, virüsler uçuyor. Denemek lazım bir şeyleri.
Çok haklısın, Bu virüs bahanesiyle ex’imden bir özür işitmeyi de bekliyorum içten içe. Ne yalan söyleyeyim. Bir yandan da kendimden utanıyorum düşündüğüm şeyler yüzünden. Mahalle yanarken başkalarının ne yaptığıyla ilgili bir atasöZü geldi aklıma 😖

Çok haklısın, Bu virüs bahanesiyle ex’imden de bir özür işitmeyi de bekliyorum içten içe. Ne yalan söyleyeyim. Bir yandan da kendimden utanıyorum düşündüğüm şeyler yüzünden. Mahalle yanarken başkalarının ne yaptığıyla ilgili bir atasöZü geldi aklıma 😖
İnsanık hali 7/24 virüs virüs diye yaşayacak değiliz.
"Cnm corona var iyi misin" diye mesaj atmak gayet doğal :KK53: Ben de benimkine yazdım :D

İnsanık hali 7/24 virüs virüs diye yaşayacak değiliz.
"Cnm corona var iyi misin" diye mesaj atmak gayet doğal :KK53: Ben de benimkine yazdım :KK70:
Eski sevgiline mi yazdın, yoksa o gidemediğin adama mı ?
Bu arada kızın konusunu biz ex’imizle nextimizle işgal ediyoruz, bize de bir ban bulaşmasın...

Back
X