O neydi gız 😜😁

Bir şey düşündüm ama ne olur beni yanlış anlamayın: bu adam hiç bir zaman evlenmemiş de olabilir mi ? Yani sizin için bir şey fark ettirir mi bilemem ama çocuğun evlilik dışı doğmuş olabileceği de geldi aklıma 🙄

Konunuzu basindan beri okuyorum sizin yerinizde ben olsam asla sevgili flort olaylarina girmezdim. Nedenlerim

1. Daha 1 haftada sizi ne kadar gordu ne kadar tanidida size duygularini aciyor ki bir de evlenmis ayrilmis daha ince eleyip sk dokumasi lazimken bana capkin oldugu izlenimini verdi

2. Cocuk buyuk bir sorumluluk ve ben o sorumlulugu alamazdim

3. Ailemde boyle bir durumu onaylamazdi.

Kendi acimdan ben boyle yorumlardim ve hic baslamazdim.

Bir şey düşündüm ama ne olur beni yanlış anlamayın: bu adam hiç bir zaman evlenmemiş de olabilir mi ? Yani sizin için bir şey fark ettirir mi bilemem ama çocuğun evlilik dışı doğmuş olabileceği de geldi aklıma 🙄
Yok neden yanlış anlayayım tabiiki fikrinizi paylaşacaksınız 😊 boşandık dedi. Benim için evlenip boşanması sorun değil olabilir insanlar yanlış kararlar verebilir. Zaten benim aklımı kurcalayan bir çocuğa sahip olması gerek evlilik dışı gerek evlilik sırasında 🙏

Bu arkadas hakkinda baska neler biliyorsunuz? Sadece ogluyla mi yasiyor, anne babasi da var mi? Sosyal medya kullaniyor mu? Kullaniyorsa baktiniz mi me var ne yok. Daha fazla bilgi sahibi olmak acisindan sordum. Anladigim kadariyla bir sans vermek istiyorsunuz.

Bu arkadas hakkinda baska neler biliyorsunuz? Sadece ogluyla mi yasiyor, anne babasi da var mi? Sosyal medya kullaniyor mu? Kullaniyorsa baktiniz mi me var ne yok. Daha fazla bilgi sahibi olmak acisindan sordum. Anladigim kadariyla bir sans vermek istiyorsunuz.
Belki farketmişsinizdir sizde yorumlarından mantığımla düşünürsem olmayacağını bu yaşta böyle bir yükün altına girmemem gerektiğini söylüyor duygularımla hareket edersem de şöyle düşünürken buluyorum kendimi: Onun yerinde bende olabilir bende genç yaşımın verdiği tecrübesizlikle bu hatayı yapabilirdim... Benim de şuan bir evladım olabilirdi... Yani kestirip atmak istemiyorum böyle düşününce ama birçok zorluğu olacak mesela minik bir çocuğun sorumluluğunu paylaşacağım :cry: sorularınıza gelecek olursam 😊 annesi ile yaşıyor ve miniğe o bakıyormuş. Sosyal medyasında da bir kaç tane kendi resmi bir tane de annesi ve oğlu ile fotoğrafı var.

34 yaşında 2 çocuk annesiyim. Allah acılarını göstermesin , evlat büyütmek çok zor. İnsan bazen kendi doğurduğu çocuğa tahammül edemiyor. Yaşınız çok genç, yerinizde olsam hiç yaklaşmam. Şu an 30lu yaşlarda olsanız bir denenebilir diye düşünürüm ama siz yolun çok başındasınız. Duygularınız çok derin değilse bence kendi yolunuza bakın. Sevgiler 💐

Belki farketmişsinizdir sizde yorumlarından mantığımla düşünürsem olmayacağını bu yaşta böyle bir yükün altına girmemem gerektiğini söylüyor duygularımla hareket edersem de şöyle düşünürken buluyorum kendimi: Onun yerinde bende olabilir bende genç yaşımın verdiği tecrübesizlikle bu hatayı yapabilirdim... Benim de şuan bir evladım olabilirdi... Yani kestirip atmak istemiyorum böyle düşününce ama birçok zorluğu olacak mesela minik bir çocuğun sorumluluğunu paylaşacağım :cry: sorularınıza gelecek olursam 😊 annesi ile yaşıyor ve miniğe o bakıyormuş. Sosyal medyasında da bir kaç tane kendi resmi bir tane de annesi ve oğlu ile fotoğrafı var.
Sizi cok iyi anliyorum. Yanlis anlamayin ama ben olumsuz hissediyorum. Denemek isterseniz de arkanizdayim tabiki. Yasanmadan bilinmiyor. Aileniz böyle bir seye olumlu bakar mi?

Ya hanımlar tesdüfün bukadarı der susarım KK da çok eski değilim kuralları pek bilmediğimden ban yemişim sizleri merakta bıraktığım için hem üzüldüm ve eyvah dedim yoldaşlarımın fikrini nasıl öğrenicem. Size cevap yazamasam bile yazdıklarınızı okudum beni merak eden ve benim iyiliğim için vaktini ayırıp yazan, güzel dileklerde bulunan tüm gönlü güzel hanımlara sevgilerimi gönderiyorum 🙏😊 Neyseki maphustan yeni çıktım 😛😁 pazartesi günü şöyle olmuştu: Dumanı üstünde tüten ders öncesi sınıfa getirilen sıcacık bir kahve... '' Oğlun olduğunu söylemiştin 23 nisan çalışmalarına katılabilir güzel bir hatıra kalır '' diyen bir ben...O daha çok küçük henüz 3 yaşında diyen bir adam... Baba olmak için yaşınız çok genç diyen fakat içinde karşındakinin bile hissedemeyeceği şekilde sitem eden bir kadın... İçinde bana karşı güzel duygular oluştuğunu söyleyen ve bunu en başından bilmen gerektiği düşündüm denilip mahçup bakan gözler... Evladına yetememe korkusu olan bir baba... Çocuğunu aramayan bir anne... Torununu büyüten bir babaanne.. Hisleri karmakarışık olan bir muallime ve bardakta soğuyan kahveler...
İçinde güzel duygular oluştuğunu söylediğinde senin hislerinin ne olduğunu merak eder gibi mi sordu? Yoksa direkt sen de benim için bir şeyler hissediyor musun dedi mi? Bence şu an en önemli olan bu...

İçinde güzel duygular oluştuğunu söylediğinde senin hislerinin ne olduğunu merak eder gibi mi sordu? Yoksa direkt sen de benim için bir şeyler hissediyor musun dedi mi? Bence şu an en önemli olan bu...
Hayır direkt sormadı sana karşı güzel hisler oluştu kalbimde, çocuklara karşı gösterdiğin merhametin sürekli neşeli olman, gülüşün içimde sana karşı güzel ve saf duygular oluşturdu dedi arkasından bu yüzden en başında bir evladım olduğunu bilmeni isterim dedi. Benden bir cevap beklediğini ima eden bir soru sormadı tavırları biraz mahçup olmuş birazda çekinmiş gibiydi yani ben öyle hissettim

Hayır direkt sormadı sana karşı güzel hisler oluştu kalbimde, çocuklara karşı gösterdiğin merhametin sürekli neşeli olman, gülüşün içimde sana karşı güzel ve saf duygular oluşturdu dedi arkasından bu yüzden en başında bir evladım olduğunu bilmeni isterim dedi. Benden bir cevap beklediğini ima eden bir soru sormadı tavırları biraz mahçup olmuş birazda çekinmiş gibiydi yani ben öyle hissettim
Sevimli Muallimecim çocuğun seni merhametli, güler yüzlü, pozitif bulması maddi güzellikten çok huy guzelligine önem verdiğini gösteriyor. Kendisi de mahcubiyet ve çekingenlik gibi tam kararında duyguları barındırıyor. Ne eksik ne fazla...
Dürüst bir genç aynı zamanda...Kibarlık da oldukça fazla anlattigin kadarıyla
Tek eksisi şimdilik evlenip boşanmış olması bir de çocuk .
Merak ettiğim bir husus da kadrolu mu bu öğretmen... Ücretli mi...hamile öğretmenin yerine gelmişti sanırım.
Kalbinde kelebekler uçuyorsa bu çocuğu tanimani isterim. Başından beri okurken çok heyecanlandım. Güzel bir aşk hikayesi çıkabilir.

Şimdi sizin fikriniz nedir Muallime Hanımcığım, ne yapmayı düşünüyorsunuz? 😊
Zamana bırakmayı düşünüyorum yani onu yaşadıkları ile yargılayıp kestirip atmaya vicdanım el vermiyor ama eğer böyle bir beyefendi ile hayatımı birleştirirsem olası senaryolar da belli... Tecrübe edinen çoğu hanım aman Sevimlimuallime yaşın çok genç yıpranırsın diyorlar haklı olma ihtimalleri de çok yüksek :KK43: Hazır okullar tatilkenme fırsatım da bolca varken içimde mukayese ediyorum.. Umarım vereceğim karar hakkımda hayırlı olandır 🙏😊💐

Back
X