- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Sevimli Muallime
Muallimecim nasılsın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim sizi sormalı bu ne güzel bir ziyaret oldu böyleMuallimecim nasılsın![]()
Ahh çok nazik amaİyiyim sizi sormalı bu ne güzel bir ziyaret oldu böyleKonu başlığıma buyur ettiğinize göre kahveler benden
![]()
![]()
Hayır üzgünümGelişme var mı?![]()
Sizde çok naziksinizAhh çok nazik amaben birkaç gün yoktum, sonra bir konu okurken yorumunuzu Gördüm aklıma geldi
Ben de iyiyimm![]()
Mantığınız ağır basıyorsa muhtemelen zamanla soğuyup son vereceksiniz.Hayır üzgünümAramızda oluşan o güzel duygular maalesef zaman aşımına uğradı
şaka şaka
ama şuda bir gerçek ki buntatil benim hislerim için yıkıcı bir etki oluşturdu. Daha çok mantığımı ön planda tutarak düşünüyorum. Beyefendi arada mesaj atıyor halimi hatırımı soruyor ama çok uzatmadan sonlandıran ben oluyorum bilmiyorum evladıyla geçireceği vakti çalıyormuşum gibi hissediyorum
![]()
Kıız öyle demeSizde çok naziksinizama birazcık hüzünlendirdin bak beni konu başlığımı uzun zamandır görmüyordum
şimdi hemmen unutturuyorsun bana ben anlamam
![]()
![]()
Yani şöyle söyleyeyim sizin de bildiğiniz gibi tanıştıktan yaklaşık bir buçuk hafta içinde mini mini bir oğlu olduğunu bana söyledi ve zaten ondan bir kaç gün sonra okullar tatil oldu yani aramızda güzel paylaşımlar olamadan ben bu gerçekle uzun bir süre baş başa kaldım.. Aklımda o kadar çok soru vardı ki aslında ama araya giren süre de mantığım tek tek cevapladı bu soruları kendince.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, tekrar geri yazdığın için teşekkür ediyorum bolca sevgilerimi gönderiyorum sanaMantığınız ağır basıyorsa muhtemelen zamanla soğuyup son vereceksiniz.
Evladına vakit ayırıyordur mutlaka.
Ne kadar düşünceli ve hassas bir insansınız.
Bu yapınızdan dolayı da bu ilişkide üzülmeniz olası...
Yine de hakkınızda hayırlısı diyelim.![]()
Çikolata mıı asla hayır diyemedim bak unuttum bileKıız öyle deme
Kahvenin yanında çikolatave kurabiye
getireyim ben de öyleyse
Beyefendi bence kötü niyetli birisi değil, yoksa baştan hiç söylemezdi. Ama bazen de bişeylerin baştan belli olması daha güzel olur![]()
Afiyet olsuunnÇikolata mıı asla hayır diyemedim bak unuttum bileevet çok haklısın öyle bşr dönemdeyiz ki millet olan çocuğunu söylemeyi bırak evliyken saklıyor
Hepimizin karşısına bu beyefendi kadar dürüst insanların çıkması tek temennim.. Elbette yaptığı çok güzel bir davranıştı en başından söylemek
![]()
Evet neyi düşünerek söylediğini bilemeyiz ama söylemesi gerçekten takdire şayan bir davranışAfiyet olsuunn
Kesinlikle öyle muallimecim, bence karşında temiz kalpli ve güzel hisler uyandıran biri olduğu için bir de açıkçası anasınıfı, çocukları seven biri olduğu için söyledi, ki en güzelini yaptı.
Nasıl hayırlı olacaksa öyle olsunokulların kapanması da bi vesiledir belki, araya zaman girmesi yani
![]()
Aynen öyle muallimecimEvet neyi düşünerek söylediğini bilemeyiz ama söylemesi gerçekten takdire şayan bir davranışhak veriyorum sana canım
belki de düşünüp taşınmam için gerekliydi belkide
Hayırlısı olsun umarım o miniğe annelik yapabilecek çok çok iyi bir kişiyle evlenir![]()
İnşallah canım benimAynen öyle muallimecim
Hem de aranızda kırıcı, üzücü şeyler yaşanmamış oldu
Senin de karşına kalbini pır pır ettirecek, neşene neşe katacak kalbi güzel biri çıksın![]()
![]()
Bu konudan ban yemedim tatlımSevimlimuallimecim bişey merak ettim
Sen niye ban yemiştin bu konudan
En son ciddi manada konuştuk yani bana karşı güzel hisleri olduğunu ama düşünmesi gereken bir evladı olduğunu söylediBen Bi üzüldüm ya.Napıyor yazıyor mu hala?Bu ilişki olayları çok zor ya ç![]()