evet taktik hep gerekiyor malesef. çünkü herşey yüzde yüz mükemmel gitse bile mutlaka biyerden bozuolar. mesela bana da şu an taktik gerekli.çünkü haftasonu herşey mükemmeldi. hastaydı o ben ona baktım çorbalar yaptım yanında kaldım. bugün arkadaşımla konuşuyordum telefonda. bu aradı beni hatta beklemedi kapattı. bende bölmedim konuşmamı. çünkü arkadaşım hararetle birşeyler anlatıyordu. sonra bi süre sonra yine aradı.yine hatta beklemedi kapattı. ben yine bölmedim konuşmamı.bidaha aradı aynısı oldu. yarımsaat geçti böle. biraz da bilerek kapatmadım aslında.her aradığında tel.in öbür ucunda hazır durumda olmayayım, beni arayan arkadaşlarımın da var olduğunu bilsin, beklesin diye yaptım birazda.sonra mesaj atmış yeter ama yaa yarım saat oldu diye. tel. kapatınca aradım açmadımesaj attım arkadaşım x'le konuşuyodum canım diye. mesaj atmış aynı anda bana. işte ya kötü bişi olmuş olsaymış bi saniye açıp bekle demek çok mu zormuş,başına bişi gelmiş olabilirmiş arayan kendi olmayabilirmiş de ona yardım eden birisi olabilirmiş.alttan alarak konuşmaya çalıştım. saygıyı hakediyormuş ama 30 dakka sonra değilmiş. saygısız oldum yani iki dakkada. diyorumki canım bu kötü ihtimaller aklıma gelmedi, kapatınca rahat konuşalım diye dönecektim zaten, sen hatta beklemeyince acil birşey olduğunu düşünmedim bekleseydin mutlaka açardım falan filan dedim.o da önce alttan aldı. saygısızlık olarak nitelendirebileceğin aklıma bile gelmedi daha dikkatli olurum artık dedim. tamam pes herşeyde ben suçluyum yazdı. ben sana öle bişi mi ima ettim benden de sana koca bi pes konuyu nerden alıp taa nereye getirdin dedim. dahada cevap yok konuşmadık. napayım şimdi tamam belki iki sn. açıp arkadaşımla konuştuğumu söleyebilirdim ama dediğim gibi biraz da beklesin istedim. her an hazır olduğumu düşünmesin istedim. napılır yani bu durumda
aynen canım katılıyorm sana desdekk veriyorumdevammm kim tutar seni ... şaka bi tarafa bu erkeklerin anladıgı dil bu... kaç gündür umursamıyorm benmkini deli oluyo. eskiden ben hep kendimi yerdim şimdi o yiyooo ... yaşasın kötülük
aynen canım katılıyorm sana desdekk veriyorumdevammm kim tutar seni ... şaka bi tarafa bu erkeklerin anladıgı dil bu... kaç gündür umursamıyorm benmkini deli oluyo. eskiden ben hep kendimi yerdim şimdi o yiyooo ... yaşasın kötülük
tatlım ben senın konuyu hatırlyrm ayyyy cok cok sevındım guzelım senın adınaaaa ohhhhhhhh mustehak canm benm devam
ben hergn yenı bıse denıcem burayada yazarım paylasalım kı bırbırımıze faydamz dokunsun
canm yaa bıde naptın paylasrmısın sonradan konuya bakamamıstm
Sanki biraz yorucu gibi bu taktik işleri her anını böyle planlayarak ona göre yaşayarak olmazki çok yorar bu adamı.
Taktik dediğin insanın doğasında olcak ki kendini yormadan hırpalamadan bişeyleri yapabilsin
Sürekli kendini kısıtlayarak olcak iş değil bu bence.
Bi yerden sonra taktik falan işe yaramaz gibi geliyor.
yok ya taktik cidden gerekiyo yani, içimizdekileri yaşıyoruz da noluyo, hemen diyolarki tamam kuş kafese girdi, sonra da hoop tepemize. sanki babalarının yaylasıyazın kızlar yazın ben de yararlancam taktiklerinizden
bu konu güncel tutulması gereken hatta sabitlenmesi gereken bir konudur arkadaşlarbenimki dün akşam kendi aradı bir saat sonra. ben aramadım.yarım saat konuştun iki saniye bana dönemedin konuşuyorum sonra ararım diyemedin dedi. alttan almasam kavga çıkacaktı aslında. ama artık ben kavga istemiyorum yoruldum kavgalardan tartışmalardan. :2: uzatma diyorum tamam bidahakine dikkatli olurum diyorum hala uzattıkça uzatıyo.annen böle sen konuşurken üstüste arasa napardın iki saniye açıp seni arıycam demezmiydin bilmemne.şu yaşa geldik hala taktiklerle uğraşıyoruz adam olamadılar gittiler
canım ya dün partiye gittik ablam ve kardeşimle sonra geldim sabaha kadar yazıştık ama herşey süper gidiyordu. kıskanmıştı hatta hissettim. bana alkol aldın mı filan diye sordu hattaneyse işin kötü tarafı yazıştı etti. sonrada yabancı işte beyinleri farklı çalışıyor galiba. film izlicem gelmezsin yanıma dedi. şokk oldum. izleriz bi gün dedim. senin için ayıp olur ama dedi. şok oldum. neyse en son konuşmada ise ben duygusal deilim ilişki yapamam. dedi kendi kendine. çok sinir oldum. nasıl yani dedim. bizim ilişkimiz filan mı var sandın dedim. çok moralim bozukkkk. bu napmaya çalıştı şimdi:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?