O' nu Adam Etmenin Yolları

canm senınkı barız ılgı ıstıyor bırazcık sımarıklık yapmıs sen alttan alıncada tepene cıkıcak

senınde bı hayatın ldugunu arkadaslarının oldugunu ama onun elbette daha degerlı oldugunu guzel bı dılle ıfade et senı muhtemelen şuan zan altında bırakmak ıstıyor kendını suçlu hıssetmenı ıstyr bunlar boylee okadar sey yap bı yanlısını görmesınler ama tavız verme bırak o arasn senı ve ona verdıgın degerın ölcutunun bu olmadıgını anlat guzelce kırıcı olmadan :)

bence tabıkı sen daha ıyısını bılırsın ama bana kalırsaa sana hakıszlık yaptıgını fark etmesını sagla

aynen canım katılıyorm sana desdekk veriyorum devammm kim tutar seni ... şaka bi tarafa bu erkeklerin anladıgı dil bu... kaç gündür umursamıyorm benmkini deli oluyo. eskiden ben hep kendimi yerdim şimdi o yiyooo ... yaşasın kötülük

tatlım ben senın konuyu hatırlyrm ayyyy cok cok sevındım guzelım senın adınaaaa ohhhhhhhh mustehak canm benm devam

ben hergn yenı bıse denıcem burayada yazarım paylasalım kı bırbırımıze faydamz dokunsun

benmkı hala arkadaslarıyla dısarda eglenıyorrr ama ben napıyorum

onu aramıym msj atmıyrm salakmıyım eee msj atsam yada arasam benı merak ettı dıcek

hıcte etmıyormus havasındayım sımdı

ararsa eve dönunce de hıc kaprs yapmadan konusurum

aslında biliymusunz bı zaman sonrra gercekten taktık kulanndgn seyler gercek hayatının bı parcası oluyr mesela sımdı rahat hıssedyrm bn kendımı o dısarda ama ne bıleyımm kıskanmıyr degılm hanı ama aramıcam dedım yaa alıstm valaa

ben neden merak edeyım de hosuna gıtsın kı bu durum

bugun yapacagm seyler bı surelıgıne ertelendı yanı yarın sabaha kadar neyseeeeee ama arar belkıde

canm yaa bıde naptın paylasrmısın sonradan konuya bakamamıstm

bu saat oldu paşamız aramadı

ee ben bunların hepsını senın burnundan fitil fitil getırmezmıyımmmmmmmmm

yaa sımdı arasam neden aramadın dıye havalanacak

aramasam alısacak ohh bu benı cok rahat bırakıyr dıyee hayy allhhh napsam kı

offf

neysee ama yarın tatıl nasılsaa ıns göruselım mı dıye sorar

haftasonu zaten görusemıcez işinden dolayı yanı ıkı hafta göremıcek benı o surectede telfnlarına gec cvp verıcm msj atmıcam hıc atarsada gec cvp verıcem essekler gıbı özletecem

Sanki biraz yorucu gibi bu taktik işleri her anını böyle planlayarak ona göre yaşayarak olmazki çok yorar bu adamı.
Taktik dediğin insanın doğasında olcak ki kendini yormadan hırpalamadan bişeyleri yapabilsin
Sürekli kendini kısıtlayarak olcak iş değil bu bence.
Bi yerden sonra taktik falan işe yaramaz gibi geliyor.

Son düzenleme:
bana da öyle geliyor. hem bir şeyi merak ediyorum. hadi diyelim adamı kıvamına getirdin... hep aynı mı davranacaksın? içinden gelenleri kısıtlayacak mısın

canım benim saol bende senin konunu takipdeyim . umarım gönlünce olur herşey.

canm yaa bıde naptın paylasrmısın sonradan konuya bakamamıstm

tatlım benm konum var ' bir erkegin sizi 'çantada keklik' olarak görmemesini nasıl saglarız' diye orya yorum yapmıştın sanırım bu sıralar yaptıklarımı orya yazdım. bide kırıldıgımı belli etmiyorm eskiden üzgün konuşurdum, şimdi kendimden emin, gururlu, ve o yokmuş gibi konuşuyorm yemin ederim deli oldu dün . imalarda bulundu bitsin dedm oda biterse bitsn demişti. önceden olsa ' ya sen nasıl seviyosun benm arkamda olmuyosun biterse bitsinmi der insan' der kendimi yerdm ama şimdi tınnnn tamam neyse bişe diyomusun kapatmam lazım dedm. bana hala diyoki ' bak sanmaki arkandan koşarım sana gel derim' diyo. bende bişe yokmuş gibi ' tmam canım by' dedm noldu evet aramadı . kapımaa geldi hemde kıvrana kıvranaaa ohh olsun.

yok ya taktik cidden gerekiyo yani, içimizdekileri yaşıyoruz da noluyo, hemen diyolarki tamam kuş kafese girdi, sonra da hoop tepemize. sanki babalarının yaylası yazın kızlar yazın ben de yararlancam taktiklerinizden

haklısın ama bn bunu bı sure sonra kişilk halıne getıryrm meselaa en basından berı havalanmasın dıye hıc kıskandımı bellı etmedım ve sımdı bı baktım söylemeye söylemeye kıskanmamaya basladım haaa bı yanlıs yapsa tabıkı tepkımı gösterırım ama kendımı sartlıyrm canım vallahıı bende bılmıyrm ama pes etmıcemm bıtse bıılee ben bu tavrımdan vazgecmıcem dımdık durucam

yok ya taktik cidden gerekiyo yani, içimizdekileri yaşıyoruz da noluyo, hemen diyolarki tamam kuş kafese girdi, sonra da hoop tepemize. sanki babalarının yaylası yazın kızlar yazın ben de yararlancam taktiklerinizden

hahahah ne guzel demıssın öylee vallaa canmm

sevsende cok bellı etmıceksın kıskansanda merak etsende

ohh ne rahat kızmıs bu ben olmasamda pek umrunda olmıcak demekkı dıcek adam

bu konu güncel tutulması gereken hatta sabitlenmesi gereken bir konudur arkadaşlar benimki dün akşam kendi aradı bir saat sonra. ben aramadım.yarım saat konuştun iki saniye bana dönemedin konuşuyorum sonra ararım diyemedin dedi. alttan almasam kavga çıkacaktı aslında. ama artık ben kavga istemiyorum yoruldum kavgalardan tartışmalardan. :2: uzatma diyorum tamam bidahakine dikkatli olurum diyorum hala uzattıkça uzatıyo.annen böle sen konuşurken üstüste arasa napardın iki saniye açıp seni arıycam demezmiydin bilmemne.şu yaşa geldik hala taktiklerle uğraşıyoruz adam olamadılar gittiler

adam olacaklarr canmmm bal gıbıde olacaklar olmayanlar yol alacaklar bukadar

kaybetmek ıstemıyorlarsa buna ecburlar ama işte bızım herseyden önce bu durumlarda nasıl davranmamz gerektıgını ıyı ayarlamamız ve akıllı olmmaız lazım

benmkıde dun hc aramadı benı bende uyudum neyse sabah msj attm yenı uyanms dun bunlara bı guzel hesap çıkartmıslar gttıklerı yerde 750tl dusunsenıze bızımkı delırmıs ortak ödenms hesap ve haketmedıgı parayı ödemıs cok kızgındı haklı olarak eee sımdı ben dun onu arasaydm sen neden benı aramadın dıye kızsaydm ne olurdu kızlar?????

sabah aradm ses tonum tatlı bı sekılde hal hatr sordm bana dert yakındı moral verdım ona ama baska turlu davransam kıyamet kopardı ustelık ıyıkı tepkı vermemısım facede arkadasları etıketlemıs resmnı hepsı erkek yemege gıdenlerın hıc bayan yoktu :)

yanı hareket etmeden önce sakın olmak dusunmek lazım yoksa yok yere sorun yasarz haksızmıyım

ıyıkı dun kendımehakım olmusum ıyıkı

canım ya dün partiye gittik ablam ve kardeşimle sonra geldim sabaha kadar yazıştık ama herşey süper gidiyordu. kıskanmıştı hatta hissettim. bana alkol aldın mı filan diye sordu hatta neyse işin kötü tarafı yazıştı etti. sonrada yabancı işte beyinleri farklı çalışıyor galiba. film izlicem gelmezsin yanıma dedi. şokk oldum. izleriz bi gün dedim. senin için ayıp olur ama dedi. şok oldum. neyse en son konuşmada ise ben duygusal deilim ilişki yapamam. dedi kendi kendine. çok sinir oldum. nasıl yani dedim. bizim ilişkimiz filan mı var sandın dedim. çok moralim bozukkkk. bu napmaya çalıştı şimdi:S

Siz sevgilimisiniz degilmisiniz anlayamadım.Dikat et, bu oglanın hedefi aslında ilişki degil başka bir şeymiş gibi geliyor bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…