O' nu Adam Etmenin Yolları

okey canm dedgm gıbı yap ozman sakın eskı esının konusunu acma adamcagıza adam zaten mutsz oldugu ıcın bosanmıstr sende gözunu korkutma hep anlayıslı ol

Allhim sabir.az once iyi geceler mesaji atti ama yine sinirlendim.saatledir konusmuyoruz insan hic hal hatir sormazmi.msjimda yazdim ama cevap yazmaya tenezzul bile etmedi.ne yapmam lazim bilmiyorum.

Allhim sabir.az once iyi geceler mesaji atti ama yine sinirlendim.saatledir konusmuyoruz insan hic hal hatir sormazmi.msjimda yazdim ama cevap yazmaya tenezzul bile etmedi.ne yapmam lazim bilmiyorum.

allahın oduncuklarıııı iştee

bndee bı ask msjları yazdm kı sormayın kactane hemdeee

beyfendıının telı kapalıydı

acmıs araımıda görmus demekı kı msjlarıdaaa sonrada uyumusss yaaaaaaaaaaa

essekk ıste esssk

uyumus bıde askım senmısın dıyor uykulu uykuluuu allahın sıpası

neyseee

sabır

ama halaa onu cok sevıyorummmmm

valla canm katlanmaktan baska bı care yok eger bnm kadar sevıyorsan

:) burasi benim alanim mis ya Bayildim vallahi bayanlar erkekleri tanimaya basliyoruz Nisanliyim bende aynen sizler gibi yapiyorum umursamadigimi saniyor sonra telaslaniyor tam kendini boslukta his edince yine his etdiriyorum ona sevgimi Basta benden sogur fln diye saniyordum ama yokkkk böyle yapinca dediginiz gibi daha sayiyorlar insani hele istemedigim bir davranista bulundugu zaman bir hafta boyunca görüsmüyorum.. Telefonda da kisa kisa konusuyorum... birdaha yapmiyor....

tatlım bıze neler yaptgn konusunda somut örnekler verısen sevınırızzzz hosgeldın :)

tatlım bıze neler yaptgn konusunda somut örnekler verısen sevınırızzzz hosgeldın :)

Mesela haftasonlari uzun telefonlasiriz gece disari cikmasini pek istemiyorum haftasonu ciktimida eve gelince ariyor bende uyumak istiyorum yarin konusuruz fln diyorum ve kapatiyorum o da hazirlanmis ne yaptigini ne etdigini anlatacak icinde kaliyor ve gitdigine pisman oluyor...

Tatlım sevmez olur muyum. 4 yıllık birlikteliğimiz var. Beni sevdiğini de fazlasıyla hissediyorum ama kızdığım şey bana eskisi kadar önem verdiğini hissettirmemesi. Birşeye kızıyorum söyleniyorum cevap bile yazmıyor. O kadar artık beni tanımış sahiplenmiş ki ne yaparsa yapsın biliyor ki hep onun kalıcam. Zaten sorun da burada ya. Sevgi konusunda sorunumuz yok. Karşılıklı olarak sevgimiz fazlasıyla var ama işte benim istediğim ilgi, alaka, önemsendiğimi hissetmek

Canım valla seninki de az değilmiş ki. Ben olsam bende sinirden delirirdim. Ama gerçekten erkeklerin sorunu düşüncesizlik bence. Hiç ben bunu yaptım ama sevgilim üzülür mü demiyorlar. Bananecilik var. İnş en kısa zamanda bizim istediğimiz kıvama gelirler. Hiç ama hiçte umudum yok

Son düzenleme:
haydaa yarın istanbula gitme durumu varmış. makina müh. için fuar var istanbulda, iş çevresinden 4 erkek oraya gideceklermiş. gayet normal karşıladım. ama bu kavga çıkmasın diye rahat görünmek ne zormuş yaa ne zaman rahat görünüyor ve normal karşılıyor gibi yaparken gerçekten öle olucammm

Son düzenleme:

önvcelerı bnde cok zorlanıyrdum ama sonraa bı bakıyosun normal davranısın olmus ve askın senın ne kadar anlayıslı oldugunla ovunuyor ve sana daha bı baglanıyorr

bende dun bebısımı cok sımarttım cok da özlemstımmm onuuu hala öyleee de

ama bugun hıc pas vermıcem dun o ask msjlarını atan sankı bn degılm gıbı

okadar harıka msjlar attım uyyumus

sabah cvp verme huyuda yoktr zaten

bugun napcam

o arıyacak bn aramıcam ararsada konusmanın en guzel yerınde kesıcemmm

yaaa askım bnm bıraz işim vardı sonra devam edelım dıcemmmm ben senı ararım dıcem

sonrada aramıcammmmmmmmm

:)

yaaaa görür o

neden aramadın derse de unutmmusum canm kargasaya geldı derım daha bı delırsın

ya bişi sorucam son yazdığını okudum da anladığım kadarıyla sen hep bi taktik içinde olacaksın istediğini yaptırmak için yani sürekli napsam da şöle davransa diyeceksin mesela..
ya bi gün "öf bu ne ya bıktım naparsa yapsın" dersen? yani taktik savaşından yorulursan ne olacak?

Hep adım atan hep ilgi gösteren kişi olmak sanki benim değerimi azalttı neden çünkü o benım nerde ne yaptığımı ve kalbimde onun yer aldığını biliyor o merak etmiyor cazip insan o oldu bu oyunla !!!! Aslında aşk hakkında mılyonlarca yazı yazıldıgı ve yorum yapıldıgı ıcın yazmak ıstemıyorum ama... Uzun yıllar sonra bu duyguyu yogun olarak ilk kez hıssettıgım ıcın paylaşmak ıstedım.

Ne kadar mantıklı olursanız olun, ne kadar aklı basında bırı olursanız olun bu duygu sıze rastladıgı andan ıtıbaren butun dunyanız değişiyor . Benım de son bır kac aydır tamamen dunyam degıstı.

Onla muhabbetlerımız sırasında anladım kı ne cok ortak noktamız varmıs!!!!! bu ortak noktaların, esprılerın hoşca vakıt gecırmelerın aşk denen duygunun ıcıne suruklenecegımın habercısıymıs meger!!!! Ve anladım kı bu aşk duygusunu kamçılayan olgu sadece bır oyundan ıbaretmıs ne oyunu mu : Oyunun adı : KACAN KOVALANIR mışşşşşş. hep duyardım adını ama ilk defa bu yasımda uygulamak zorunda kaldım neden mı ? Çunku karsımdakı ınsan bu oyuyu oynamaya coktan başlamıs oyunu bu şekılde tercıh etmıs.

Ben hep şöyle düşünurdum ıkı ınsan bırbırınden hoşlanıyorsa ve aşk varsa kalpler de acık yureklı olmalıdır dıye dusunurdum. Halbukı aşkın uzay boyutu oyle demıyormus. Kacarak, benı sureklı aramayarak benım aşkımı daha da kamcıladı o az konustukca , az aradıkca onu daha cok merak etmeye basladım, ask denen tutkunun boyutu o ulasılmaz oldugu ıcın daha da arttı. Bu oyunu oynamıyormus bılerek yapmıyormus gıbı gorunup kendını cazıp hale getırmeye basladı Bulunmaz hınt kuması sankı......

Hep adım atan hep ılgı gosteren kısı olmak sankı benım degerımı azalttı neden cunku o benım nerde ne yaptıgımı ve kalbımde onun yer aldıgını bılıyor o merak etmıyor cazıp ınsan o oldu bu oyunla !!!! Icımı bu durum yakıp kavuruyor. Onun bana uzüntuden baska bısey vermedıgını ve vermeyecegını bılıyorum ama bu duygulardan kurtulamıyorum. onu beynımden cıkarmak ıstıyorum bazen de bu oyunu ben oynuyorum o zaman da bana yaklastıgını hıssedıyorum Bu gel gıtlerden o kadar yoruldum kı Ya acı cekmeden aşk olmazmı yaw Hep mesafelermı , ulaşılmazlıklar mı aşkı buyutur ? anlamıyorum .

Bana deger veren seven ınsanları gozum gormez ... neden dır bu zıtlık anlamam. Sanırım işin ozetı soyle : ZOR OLANI SEVIYORUM, ZOR OLUNCA DA SEVILIYORUM!!!!!!

alıntıdır

ozmanda o düşüncek galıba napsamda bu kızı yola getrsem dıye :)))

aslında kaçgundur bu taktıklerle ugrasrken bır gercegı fark ettım hatta bunu sımdı farkettımmmmm

herseyden önce kızlar kendımıze olan saygımızı en ust sevıyede tutalım

onu kaybedecem dıyeee kendmızı parcalamayalım yanı bu bır taktık degıl hayat felsefesı olsun

ben varın herseyden önce

ılıskım önemlı ama bnm ısteklerım dee cok önemlı

dogal ol

ıcınden gelenı yap

haketmıyorsa yapmaa

yanı bunu taktıkten zıyade haketmedıgı ıcın sunmaa ona

o hakedınce dozunu ayarlayarak ver

bunu dusunup dusunup kendın yemeden yap

bunun ıcınde senın bır hayatın olmalı

o hayatının merkezı degıl aslaaa emın ol sende onun degılsın degılsın kıııı bunları dusunmene sebep oluyor

hayat kırık bır su testısınden su ıcmeye benzer ıcsende bıetecek ıcmesende.... sen kendını paralasanda oluruna varacak hersey paralamasanda ozman

önce ben demelısın kı senın kendıne olan saygını farkedecek

kendısıne saygısı özenı olamayan bı kadını erkek napsın

önce kendımıze bır gelelım

durup dusunelım ...

Kızlar sizlere bişey sormak istiyorum 1 buçuk senedir bir ilişkim var her şey çok güzel gidiyordu fakat ben cumartesi günü onu kızdırcak bişey yaptım büyük bişey yani oda sinirlendi o günden beri aramız kötüydü bugün biraz düzelir gibi oldu aramız bozulmadan önce taktikleri uyguluyordum her şey mükemmel gidiyordu :)
Sizce şuandada devam ediyim mi yoksa onunla ilgileniyim mi hatalı olduğum için sizlerin fikirlerini merak ettim...

hatalıysan biraz alttan al. bu taktikler hatalı olanlar için degil :) kırdıysan gönlünüde almasını bilceksin.

dun askımla bı saat konustuk

şunu analdım bu cocuk böylee ve onu cok sevdıgımı bılıyor bundan emın

yaa dusunsenıze 5 aydr bırıyle berabersızn sızı sevıyor ona daha hıc dogru durust sarılamadıgnızı söyluyrsunuz ve dıyor kı

ben dısarda rahat olamam sen sevdıgım kızsın sana sarılamam bn öpemem senı

evde olsak ayrı ama dısarda benden hıcbıse bekleme dıyor

ama ben hep ona dokunuyrm genede arada öpüyrm yanaklarndan o araba kullanırken

gecende hıc dokunmadım fark ettı

ama bundan sonraa ölecegımı de bılsem ne dokunurm ne de öperim bn onu

bırde ınadınaa en guzel halımle gıtmezmıyım bn onun yanına

nasıl oluyormus görsun bakalımmm çok sinirliym yaaaaa cok

arabası var ıstese kımmsenın bızı göremeyecegı bıyere gıderız ama yapmıyor ((

sankı ben cok bıse ıstyrm yaa tek ıstedgm sarılmak ona basımı omzuna koymak kokusunu hıssetmek

artık ıcımde bıse kalmadı zaten

ıstemıyrm yapmıcam

bi insan neyse odur kuzum degiştiremessin helede bu insan erkekse bi tuaf varlıklar. sen kendini ye dur umurlarında olmazz. ben buyum der kenara çekilirler arabasıda varsa neden gitmiyoki kimsenin olmadıgı bi yere anlamadım. ya sana karşı pek bişe hissetmiyo yada bişe olmasından korkuyo ikisinden biri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…