saol canımm ama eşim değil sevgilim henüz Allah mı söletti yoksazaten aradı hemen çıkar çıkmaz. kuramamış programı bayağı uzun sürcek bir güncellemesi varmış beklememiş çıkmış şifreleri falan vermiş. çocuk yapamazsa bakarız dedi. ben de üstünde durmadım
Allhim sabir.az once iyi geceler mesaji atti ama yine sinirlendim.saatledir konusmuyoruz insan hic hal hatir sormazmi.msjimda yazdim ama cevap yazmaya tenezzul bile etmedi.ne yapmam lazim bilmiyorum.
:) burasi benim alanim mis yaBayildim vallahi bayanlar erkekleri tanimaya basliyoruz Nisanliyim bende aynen sizler gibi yapiyorum umursamadigimi saniyor sonra telaslaniyor tam kendini boslukta his edince yine his etdiriyorum ona sevgimi Basta benden sogur fln diye saniyordum ama yokkkk böyle yapinca dediginiz gibi daha sayiyorlar insani hele istemedigim bir davranista bulundugu zaman bir hafta boyunca görüsmüyorum.. Telefonda da kisa kisa konusuyorum... birdaha yapmiyor....
tatlım bıze neler yaptgn konusunda somut örnekler verısen sevınırızzzz hosgeldın :)
allahın oduncuklarıııı iştee
bndee bı ask msjları yazdm kı sormayın kactane hemdeee
beyfendıının telı kapalıydı
acmıs araımıda görmus demekı kı msjlarıdaaa sonrada uyumusss yaaaaaaaaaaa
essekk ıste esssk
uyumus bıde askım senmısın dıyor uykulu uykuluuu allahın sıpası
neyseee
sabır
ama halaa onu cok sevıyorummmmm
valla canm katlanmaktan baska bı care yok eger bnm kadar sevıyorsan
haydaa yarın istanbula gitme durumu varmış. makina müh. için fuar var istanbulda, iş çevresinden 4 erkek oraya gideceklermiş. gayet normal karşıladım. ama bu kavga çıkmasın diye rahat görünmek ne zormuş yaane zaman rahat görünüyor ve normal karşılıyor gibi yaparken gerçekten öle olucammm
bende dun bebısımı cok sımarttım cok da özlemstımmm onuuu hala öyleee de
ama bugun hıc pas vermıcem dun o ask msjlarını atan sankı bn degılm gıbı
okadar harıka msjlar attım uyyumus
sabah cvp verme huyuda yoktr zaten
bugun napcam
o arıyacak bn aramıcam ararsada konusmanın en guzel yerınde kesıcemmm
yaaa askım bnm bıraz işim vardı sonra devam edelım dıcemmmm ben senı ararım dıcem
sonrada aramıcammmmmmmmm
:)
yaaaa görür o
neden aramadın derse de unutmmusum canm kargasaya geldı derım daha bı delırsın
ya bişi sorucam son yazdığını okudum da anladığım kadarıyla sen hep bi taktik içinde olacaksın istediğini yaptırmak için yani sürekli napsam da şöle davransa diyeceksin mesela..
ya bi gün "öf bu ne ya bıktım naparsa yapsın" dersen? yani taktik savaşından yorulursan ne olacak?
Kızlar sizlere bişey sormak istiyorum 1 buçuk senedir bir ilişkim var her şey çok güzel gidiyordu fakat ben cumartesi günü onu kızdırcak bişey yaptım büyük bişey yani oda sinirlendi o günden beri aramız kötüydü bugün biraz düzelir gibi oldu aramız bozulmadan önce taktikleri uyguluyordum her şey mükemmel gidiyordu :)
Sizce şuandada devam ediyim mi yoksa onunla ilgileniyim mi hatalı olduğum için sizlerin fikirlerini merak ettim...
dun askımla bı saat konustuk
şunu analdım bu cocuk böylee ve onu cok sevdıgımı bılıyor bundan emın
yaa dusunsenıze 5 aydr bırıyle berabersızn sızı sevıyor ona daha hıc dogru durust sarılamadıgnızı söyluyrsunuz ve dıyor kı
ben dısarda rahat olamam sen sevdıgım kızsın sana sarılamam bnöpemem senı
evde olsak ayrı ama dısarda benden hıcbıse bekleme dıyor
ama ben hep ona dokunuyrm genede arada öpüyrm yanaklarndan o araba kullanırken
gecende hıc dokunmadım fark ettı
ama bundan sonraa ölecegımı de bılsem ne dokunurm ne de öperim bn onu
bırde ınadınaa en guzel halımle gıtmezmıyım bn onun yanına
nasıl oluyormus görsun bakalımmm çok sinirliym yaaaaa cok
arabası var ıstese kımmsenın bızı göremeyecegı bıyere gıderız ama yapmıyor((
sankı ben cok bıse ıstyrm yaa tek ıstedgm sarılmak ona basımı omzuna koymak kokusunu hıssetmek
artık ıcımde bıse kalmadı zaten
ıstemıyrm yapmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?