bi insan neyse odur kuzum degiştiremessin helede bu insan erkeksebi tuaf varlıklar. sen kendini ye dur umurlarında olmazz. ben buyum der kenara çekilirler arabasıda varsa neden gitmiyoki kimsenin olmadıgı bi yere anlamadım. ya sana karşı pek bişe hissetmiyo yada bişe olmasından korkuyo ikisinden biri...
kuzum erkekler durduramaz kendini yanlız kaldıklarında hormonal bişe buoyüzden sevdiginede hak ver ne güzel seni incitmekden korkuyo. ama normal bi elini tutmakdanda kaçıyosa tekpini koy. benmkide dışarda öyle yanakdan felan öpmek isteemzdi arada ben öpüyorm onada öptürüyorm. ne var sanki nişanlıyız. sevgililer bile ne haltlar yiyo demi.
yyaa canm cok cok haklıısn
bızde sözluyuz benı delırtyor artık yaaa 5 ayır bırlıkteyz bıkere tek kaldık 20dk kadar ondada öptu benı ama baktm bu duramıyr neysee sonraa bırılerı geldı de durdu bana karsı bıse hıssedıyo bılıyrm ama lıselı cocuklar bıle neler yapıyo ben ılerletelm demıyorm ama o da abartıyırdun sevdıgm kızsn senınle boyle arabada orda burda bıseyapmam ben dedı elımı tutuyr ama bız onunla dısarda bıyerde oturunca cok sıkılıyor bana göre degıl boyle seyler dıyorrr
tamam ıncıtmek ıstemıyor korumaya çalısıyor amaa cok sıkıldımmuzuluyorm ben
haklısın erkekler üzülürmü demezler kendi istediklerinin dogru oldugunu savunurlar hep. benmkide öyle aşkım surya gidelim diyorm ben orayı sevmem diyo deli ediyo beni ya sen sevmessen sevme ben gitmek istiyorm yok yokkk... aman canım ben ugraşmakdan bıktım eminim sende bıkıp ne hali varsa görsün diceksn eminim.
tatlım snaa bişey diyeyim mi.. ben böle açık sözlü bir erkek görmedim hayatımda... adam resmen ilişkiye girelim ama sen yanaşmazsın demek istiyor.. adamdaki cesarete bır bak.. sende öyle masumca bız ılıskı yasamıyoruz deyıp cekıp gıttınmı:S ben olsam sayardım ona orda en azından ıcım rahatlardı... sen bundan uzak dur bence..
canm yaa sen bu cocugu unut acık acık demıss ısteealısmadan mutsuzlugu kabul etme bencee bu sadce cınsellık ısttyr
intikamım için gün sayıyordum ve bekliyordum. bu çocuk niyeti ortaya çıktı. bir gece öncesinden kütüphanede ders çalışcam yazmıştım. okuldan çıkıyordum ki pat bir mesaj yabancı çocuktan. kütüphanede seni aradım bulamadım. ders çalıştım yoksun çıkıyorum. zaten yüzyüze konuşmak istiyordum.sunum vardı hemen çıktım bekle geliyorum dedim. gittim ve ordaydı beni görünce heyecanlandı sandalye çekti. gözlerinin içi gülüyordu. bayağı heyecanlıydı. çıkalım dedim. çıktık beni okula bırakacaktı tekrar konuştuk. ben kötü biriyim hep kırdım seni galliba filan. şok oldum. ağırdan aldım türkçesi zayıftı ingilizce konuştuk. benim elimi bile tutmaya çekiniyordu. yanımdaki çok farklı biriydi. ağır ileriyi düüşünen biri oldu çıktı. cinsellik düşünmediğini. ileriye yönelik bir ilişki için ağırdan aldığını söyledi. okula bıraktı beni. sürekli yazıyor. şimdi ise tutumu herşeyi çok yerinde oldu. anlayamadım ama. bu sürede ne arıyorum ne soruyorumm bişey yapmıyorum... kendine çok hakarette etti. herşeyin zamanı gelicek. herşey zamanla olucak dedi. sapık deildi. tokalaştık.bu kadar.
yaa bırde sevgılıler arasında ufak paylaşsımlar olunca baglılık daha bı artmaz mı allah askınaaa ben bıseler karıstıralım dmeıyorum kııı
ustelık ben bı kız olarak bunu söyleyemem ıma edıyrm ama ya anlamıyor yada ısrarla yapmak ıstemıyorrrr
off
allahın gıcıgı yaaaaa
bn bunu nasıl yola getırecem bılmıyrm ama madem öyleee bende onunla bulusmalarımzaa ondan cok uzak durucam ancaa bunu yapabılrm bnde kendımı bıkmıs gıbı cekersem barı belkı ıse yarar
yada nişana kadar cok az görselm yoksaa sınırden delırecem
Baya eğlenceli bir konu. Yani dalga geçmelik anlamında demedim lütfen kimse yanlış anlamasın ama yorumları okurken çok eğlendim. Çünkü ben de nişanlıma bunları yapıyorum :)
Onu çok seviyorum ama o her istediğinde buluşmuyorum. Seni seviyorum demiyorum,çok nadir. Daha doğrusu diyemiyorum utanıyorum,o ayrı mesele. Sevdiğimi söylediğimde gözlerime öyle bi bakıyor ki içimde birden bi heyecan ve utanç fırtınası kopuyor. O söylüyor hep ve ben de gülümsüyorum,ben de diyorum.
Buluşmak için hep o arar beni,hep o mesaj çeker :) Ve buluşacağımız zaman,ne giyeceksin bugün diye sorar mutlaka. Açık giyinmem hoşuna gitmiyor her gittiğimiz yerde birileri bakar diye. Ben ama özgür bir insanım. Ne giyeceksin dediğinde buluştuğumuzda göreceksin zaten hayatım diyorum. Mutlaka dekolteli giyiniyorum. İnanılmaz severim dekolteyi kadınlarda. Her kadının en güzel ve estetik,hoş duyguları uyandıran kadınlığını öne çıkaran bir şeydir bana göre dekolte. Bazıları aşırı abartılı yapar,heyecanı kalmaz ya da çok ucuz durur. Ama gömleğinizin içinden masumca görünen dekolte o kadar hoş ki. Mesela şunun gibi :
Eki Görüntüle 413701
Mesaj atıp duran yine benim sevgilimdir. Dışarda arkadaşlarımla buluşursam iki katına çıkar. Öpmek için fırsat arayan sevgilimdir ve öyle her istediğinde öpemez. Bi romantizm yaratmalıdır,beni heyecanlandırmalıdır. Eğer etkilendiysem öpmesine izin veririm yoksa konudan konuya atlarım. Öpüşmek öyle basit ve sıradan bir şey değil. İnsanın önce duyguları coşmalı. Taksiye bineceğimiz zaman önce bana arka koltuktaki kapıyı açar kendisi şöförün yanına geçer mesela. Eskiden bunu yapmazdı kendime saygı gösterttim. Taksiye binmişti o gün bana kapıyı açmadan ben de dikilmiştim orda,dışarıya çıkıp ne oldu demişti. Bana kapıyı açmadın hayatım diye gülümsedim. Önce sinirlendi niye yolun ortasında duruyorsun diye sonra hemen kapıyı açtı. Bu olay ilk ve son oldu
Mesela otobüse binsek,inerken önce hemen o iner arkasından hemen bana elini uzatır ben de lady gibi aşağa inerimVe biz 3 yıldır birlikteyiz. Tabi otobüste bana elini uzatana kadar put gibi dikilmem ama illa ki hızlıca bunları yapar. Bunları yapan kişi 23 yaşında ve aşırı sinirli birisi. Sanıcaksınız ki uysal,sakin bi genç. Aşırı siniri yüzünden psikoloğa götürmüş annesi. Psikoloğun odasındaki cam sehpayı kırıp gelmiş,annesi anlattı.
Uzun yazdım ama şunu söylemek istiyorum. Hem çekici olun,hem nazik,hem de bakımlı. Bunların yanında (size uygun şekilde) yakınlaşmanız olsun. Fiziksel olarak benim elimi bile tutamaz diyorsanız ruhsal yakınlaşmanız olsun. Seni seviyorum sözü özeldir onu nadir söyleyin. O her istediğinde koşmayın,sizden daha kutsal görmeyin erkekleri. Çünkü biz de kutsalız onlar kadar.
Kendinize saygı göstertin. Hep aradığında ''arkadaşlarla birlikteydim,çok eğlendim'' cevabınız olmasın. Bazen de ''manikür,pedikür yapıyorum'' olsun. ''Duştaydım,yeni duş jeli aldım çok hoş kokuyor '' olsun. Kendinize değer verdiğinizi,bakımlı olduğunuzu hissettirin. Siz böyle söyleyince kız daha evli bile değil ama kendine bakıyor diye düşünecek. Hatta heyecanlanıp sizinle evlendiğinde yaşayacağı sabahları ve geceleri hayal etmeye başlayacak. Benim önerilerim bunlar.
Bence çabaların çok boşa, ağaç yaşken eğilir insanları değiştiremezsin belirli bir yaştan sonra, yazdıklarından erkekler konusundaki deneyimsizliğinde ortaya çıkıyor :)
Erkekler mesaj yazmaktan telefonda konuşmaktan hoşlanmazlar, heleki sevgililerinin telefonda onlar için gereksiz şeyler anlatmalarından sıkılırlar, yok şöyle oldu böyle oldu, arkadaşım bunu yaptı hoca şunu yaptı gibi :)
Ek olarak sevgili demek sürekli ilgilenecek, sevdiğini gösterecek biri demekte değildir adı üstünde sadece sevgili, söz ve nişan süreci karşımızdaki kişiyi tanımak için iyi bir fırsat.
Son olarak taktikle birşeyler yürümez, ben sana sonucunu söyleyeyim şimdiden sen bu şekilde devam edersen sevgilin seni terk eder bazı davranışların hem onun hem de ailesinin gözüne batar ve kendini soğutmuş olursun, senin gibi davranan kızların sonu ne yazık ki terk edilmek oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?