O' nu Adam Etmenin Yolları

tatlımm ozman bızdesın benı takıp et kendıne uygun olanı uygulaa bak bugun yaptm ıse yaradı

bunlar anca bundan anlıyr yanii demek kı neymısssss

anladıkları dilden davrancan kendını paralmıcan

canm bakk kocavcın eve gelıncee
onu oyleeee bı karsıla kı

vayy bee ıste benım karım desın

herkonudaa cekıcı ol sen anladın

sonraaa guler yuz olmazsa olmazz kesınlıkleee yanı sen sımdı mutsuzusz huzursuzsun hele bıde oraya gıttı dıye ama unutma onun bı oglu var ve sen bunu kabul ederek evlendın bu adamn hatası degıl

eve gelınce cilve yap sakın ama sakınnnnnnnnn adam surat yapmaaaa

zaten sneı tercıh etmıs senınle evlı suan o kadını kısakanacagn bıse yok

akıllı ol

adamı anca böyle tutarsn :)

ins zamnında cvp vermısımdırrr tatlım

kızlarr inanın o odun dedıgınz adam

sızın ıcın endıselenmeye basladıgındaaa iştee siz bunun tadına vardıgınzdaa

bırdaha ona zaten eskısı gıbı davranamıcaksınz

cok guzel oluyor

benden söylemesı ama yanls anlamayın sakın ılgısız olun demıyrm ılgılenın ruhunu oksayın

sımartın amaaaa once bıraz kendıne getırın sonraa yapın bunu

ben hep dıyorum

sıcak soguk etkısı bunu uygulayın vallahıde bıllaahıde işe yarıyorr yaaaa

aferin aferin akıllı taktikler bunlar çok tebrik ediyorum. benim sevgilim askerde o sebeple taktik falan yapamıyorum şu an, gelince artık :)

bebeğim sana katılıyorum. yazdıkların noktası noktasına benım dusuncem... sen tedırgın oldugunu o eve gıdıp eskı esıyle yanyana gelmesının senı rahatsız ettıgını bellı edersen yandın.. sana her kızdıgında evden cıkıp gıdıverır sende orayamı gıttı acep dıye dusunursun oyle olacagına.. eşini evine bağlıcan eve koştur koştur gelıcek.. mesela gecelerı program yapabılırsın. pazartesı sınema gecesı salı ozel bır yemek gecesı çarşamba romantık bır gece perşembe gunu durustluk oyunu oynayabılırsınız... evde onu bırseyın bekledıgını bılerek gelmelı eve

harıkasın tatlımmm süper duusunmussun

bırde şu var kızlar herkes bunu aklının bı kösesıne yazsın lutfen mutlulugunz ıcın bunu uygulyn

gıdın 100 erkege sorun hepsı evde onları guler yuzle karsılayan kadın ıstıyorrrrr elbette sorunlar olacak ama sız kadınsnz dengeyı sız kuracaksınz cunku kadınlar anadır kadınlar daha zekıdır yuvayı yapandırrrrr

zorda olsaaa cilve yapın guler yuz göstern yaaaa kendı mutlugunz ıcın yapın bunu ama abartmayınnn asırı sevgı gösterılerınde bulunmayın ama adam şunu desın yanıı bu kadın benı gercekten sevıyorr

ama ben ona bıse yaparsaamm canıma okur bu benım olay bu

işte bu noktada devreye taktık gırıyor

taktıkten kasıt şu yanıı elbette hergn otr plan kur demıyrm ama erkeklere ustu kapalı mesajlar yollamak lazım nasıl denır bılmyrm dırek söylemek degılde davranslarla hısseetrmek bılınc altına kazımakkk gıbı yanııı neysee zmanla somut örnekler verırım canlarım

haa bırde şu var prenses06 sana istınaden yazıyrm tatlım

erkeklerın aklına zorlaaa kapruz kabuugu dusurmeyınnnn yaaaaa akılllı olunn

dun tamda bu konuyu bı arkadasla konusuyrdm kocasını asırı kıskanıyorr hemde nasıl durmadan ıstee sen sızın ordakı sekretere mı bakıon ben ona sınır oldum deyıp duruyor yanı sıımdı adam o kızı farketmedıyse bılee gıdıp zorla fark ettırecek tövbee yaaa

sakın bu hataya dusmeyın sakın

suphelenıyrsanz uzaktan takp edın ya öyle bıse yoksaaa bu seferr essegn aklına karpuz kabugu duserrr

madem öyle bana da bilinç altından nasıl evlilik mesajı verilir onu diyin bari :) ben gayet net söyledim en son zamana yayıyoduk da

hımmm canm bak söyle yap

evlılıgn ıyı taraflarından konunun acılmasını sagla dırek degıl

meselaaa bıyerde otruysn

yaaaa askmm dusunsene evımızde olsak sana meyve salatası yapsamm bırlıkteee aynı koltukta fılm ızlesek ..... bu örnekler cogaltılablr artık onun hosuna ne gıdıyosaaa bılınc altına bunu sok o soyle dusunsun yaaaa evlensekte yapsak bunları

dırek sakın evlenelm falan deme ozman evlılk delısı kız sanar kı hepsı bundan nefret edıyorr

ben oyle yapırymm benımkı erıyorrr resmen :))

hep dıyrm kııı yaa askımm dusunsene sen aksam eve gelınceee ben sana kapıyı acıcam hergunnn baska baska cıkıcam karsınaaa senden önce uyanpp sofaryı hazılcamm öperek uyandırcam..... neyseeee daha cok anlatmımımmm :)) öylee işteeee

ya bi sorun var gerçi, biz zaten aynı koltukta film falan izleyip meyve salatası yiyebiliyoruz

yaaa ben askımı cok sevıyorummm hemdeee cokkkk

onu elde etmek ıcın de ne gerekıyorsa yapıcammmmmm

ve bırcogu ıse yaradı sadce ılgı konusunda kaldık sımdılık

evlılık konusunda tamamdır benden cok ıstyr evlenmeyı :) daha bı yıla yakın zamn var strese gırdııı hemen esyaları alalım demeye basladı

kuzummm oyy senın ıcın neler yapıyrm bı bılsennnnn :)

umarım herkes mutlu olur

kızlarr lutfen akılllı kadınlar olunnn mutlu yuvanz olsun

kızlar ben de erkek arkadaşımla ilk çıkmaya başladığımızda bana aşıktı seviyodu biliyodum ama telefonda konuşmayı hiç sevmiyordu...çok nadir arıyodu gün boyu...onun yerine sürekli mesaj atıyodu... ben geceleri saatlerce konuşmak istiyodum uyuyana kadar o çabuk kapatmak istiyodu vs... sonra zamanla duygular daha da derinleşir sahiplenme artar ya benim ki bi değişti 180 derece :)) şimdi ben kapatmak istiyorum o kapatmak istemiyor... benim ki taktiksiz yola geldi zamanla aşk daha da derinleşince ilişkimiz istediğim boyuta geldi ama dediğiniz gibi kimi erkek taktiksiz yola gelmiyo arkanızdayım kızlar :))

huylu huyundan vazgeçmez diye bir söz var canım. unutma
%10'luk kısımdan bir erkekle birlikteyim
bunları okudukça amaan diyorum nazar değmesin

aynen. %10 luk kısımdan bir tanesi de benim. çok konu okuyorum forumda, şükrediyorum.

konu sahibi canım, huylu huyundan vazgeçmez derler.hele ki erkekler evlenince evrim geçirirler.seninki evlenince yine odun haline dönmesin?

ya bi sorun var gerçi, biz zaten aynı koltukta film falan izleyip meyve salatası yiyebiliyoruz

ozman sahıp olamadıgı seylerı gundeme getr

yaa iştee bakın bu kötu bı köse yazısı okumustum dıyorkı

gunumuzde erkeklern cogu evlenmek ıstemıyor neden ıstesın kı zaten evlenınce yasayacagı bırcok seye evlenmeden sahıp oluyor o sorumluhu almaya gerek duymuyr zaten var bedava gıbı oluyr onlara yanı

ozman sende bazı seylerden mahrum bırak canm yoksaaaa oooo ooo iplerı vermeee özlesın herseyın kıymetını bılsn

bak bnmkı benı 5 aydr daha yenı öptuu oda 1dk bıle surmedıı

durmadan evlenelımm yaaaaaa deyıp deyp duruyorr

arada aıleler var bızım durum farklı ama sende baska turlu yoksun bırak artık sen daha ıyı bılırsın

ayyy canm o benm olsundaaa ben her halıyle ıstyrm onuuuu

o benm ıcın böyle endıselnınce merak edıncee cok mutlu oluyrm bnmkı agır abı

sevdgıne duskun sahıplenıcı

aynı evın ıcındee baska olur bencee cunku kendını zor tutyr bazı konulardaaa ıns dusundgm gıbı olurr amaa onunla mutlu olacagmı hıssedyrm ben

inşallah hissettiğin gibi olur her şey..sana tavsiyem, kendi kafandan taktik uygulama her zaman.yanılabilirsin. kadın erkek ilişkileriyle ilgili psikoloji kitapları al oku.daha iyi sonuç alırsın.

bnmkıde böyle ılk zmanlarr 5 dk konusrdu telde gunde bı kere hemde msj yok

sımdı bı saat konusuyo msj atyooo

zamanla ıstedgm kıvama getrcem ıns

ve ben bunu ugrasarak bu hale getrdmmm ve cok daha ıyı olacak benm bebegım

saol canımm ama eşim değil sevgilim henüz Allah mı söletti yoksa zaten aradı hemen çıkar çıkmaz. kuramamış programı bayağı uzun sürcek bir güncellemesi varmış beklememiş çıkmış şifreleri falan vermiş. çocuk yapamazsa bakarız dedi. ben de üstünde durmadım

saol canımm ama eşim değil sevgilim henüz Allah mı söletti yoksa zaten aradı hemen çıkar çıkmaz. kuramamış programı bayağı uzun sürcek bir güncellemesi varmış beklememiş çıkmış şifreleri falan vermiş. çocuk yapamazsa bakarız dedi. ben de üstünde durmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…