Bu konuya bayıldım gerçektenCanım erkekler gerçekten insanı sinir hastası yapıyor. Bende taktik uygulayamayanlardanım maalesef. İnanın kavga çıkmasın diye dilimin ucuna gelenleri bile yutuyorum. Bazen öyle laflar ediyor ki inanın kalbimin ortasına oturuyor. Söylediğim zamanda kindar olduğumu söylüyor. Ne yapıcam bende şaşırdım.
Bir iki kez canımın çok yandığı ve ders vermek istediğim zamanlar oldu. Başarılı oldum mu bilemiyorum. Bir keresinde ayrılmaya kalktım ve o kadar çok aradı ki ben bile şaşırdım asla arayacağını düşünmezdim. O gün barıştık zaten. Bir keresindede buluşmuştuk ve bir şeye çok kızdım yanından bir anda kalkıp gittim peşimde nasıl koşa koşa geldiğini hiç unutmam
Kızlar inanın artık kırıldığım şeylere bile susar hale geldim. Çünkü tartışmaktan yoruldum. Uzun zamandırda kavga etmiyoruz çünkü hep susuyorum. Kin de tutamıyorum. Öyle karışık işte. Beni daha çok özlesin arasın ilgilensin ve artık bizim için çabalasın ilişkimizi resmileştirsin istiyorum. Çok mu şey istiyorum
yaa yardım edin kızlar, eski eşinin evine gitti oğluna bilgisayar programı kurcakmışş huzursuzluğumu söledim ama off şimdi ordaa. artık kavga gürültüden de usandım. ama çok huzursuzummm nasıl davranmam gerek.
canm bakk kocavcın eve gelıncee
onu oyleeee bı karsıla kı
vayy bee ıste benım karım desın
herkonudaa cekıcı ol sen anladın
sonraaa guler yuz olmazsa olmazz kesınlıkleee yanı sen sımdı mutsuzusz huzursuzsun hele bıde oraya gıttı dıye ama unutma onun bı oglu var ve sen bunu kabul ederek evlendın bu adamn hatası degıl
eve gelınce cilve yap sakın ama sakınnnnnnnnn adam surat yapmaaaa
zaten sneı tercıh etmıs senınle evlı suan o kadını kısakanacagn bıse yok
akıllı ol
adamı anca böyle tutarsn :)
ins zamnında cvp vermısımdırrr tatlım
bebeğim sana katılıyorum. yazdıkların noktası noktasına benım dusuncem... sen tedırgın oldugunu o eve gıdıp eskı esıyle yanyana gelmesının senı rahatsız ettıgını bellı edersen yandın.. sana her kızdıgında evden cıkıp gıdıverır sende orayamı gıttı acep dıye dusunursun oyle olacagına.. eşini evine bağlıcan eve koştur koştur gelıcek.. mesela gecelerı program yapabılırsın. pazartesı sınema gecesı salı ozel bır yemek gecesı çarşamba romantık bır gece perşembe gunu durustluk oyunu oynayabılırsınız... evde onu bırseyın bekledıgını bılerek gelmelı eve
madem öyle bana da bilinç altından nasıl evlilik mesajı verilir onu diyin bari :) ben gayet net söyledim en son zamana yayıyoduk da
hımmm canm bak söyle yap
evlılıgn ıyı taraflarından konunun acılmasını sagla dırek degıl
meselaaa bıyerde otruysn
yaaaa askmm dusunsene evımızde olsak sana meyve salatası yapsamm bırlıkteee aynı koltukta fılm ızlesek ..... bu örnekler cogaltılablr artık onun hosuna ne gıdıyosaaa bılınc altına bunu sok o soyle dusunsun yaaaa evlensekte yapsak bunları
dırek sakın evlenelm falan deme ozman evlılk delısı kız sanar kı hepsı bundan nefret edıyorr
ben oyle yapırymm benımkı erıyorrr resmen :))
hep dıyrm kııı yaa askımm dusunsene sen aksam eve gelınceee ben sana kapıyı acıcam hergunnn baska baska cıkıcam karsınaaa senden önce uyanpp sofaryı hazılcamm öperek uyandırcam..... neyseeee daha cok anlatmımımmm :)) öylee işteeee
huylu huyundan vazgeçmez diye bir söz var canım. unutma
%10'luk kısımdan bir erkekle birlikteyim
bunları okudukça amaan diyorum nazar değmesin
ya bi sorun var gerçi, biz zaten aynı koltukta film falan izleyip meyve salatası yiyebiliyoruz
aynen. %10 luk kısımdan bir tanesi de benim. çok konu okuyorum forumda, şükrediyorum.
konu sahibi canım, huylu huyundan vazgeçmez derler.hele ki erkekler evlenince evrim geçirirler.seninki evlenince yine odun haline dönmesin?
ayyy canm o benm olsundaaa ben her halıyle ıstyrm onuuuu
o benm ıcın böyle endıselnınce merak edıncee cok mutlu oluyrm bnmkı agır abı
sevdgıne duskun sahıplenıcı
aynı evın ıcındee baska olur bencee cunku kendını zor tutyr bazı konulardaaa ıns dusundgm gıbı olurr amaa onunla mutlu olacagmı hıssedyrm ben
kızlar ben de erkek arkadaşımla ilk çıkmaya başladığımızda bana aşıktı seviyodu biliyodum ama telefonda konuşmayı hiç sevmiyordu...çok nadir arıyodu gün boyu...onun yerine sürekli mesaj atıyodu... ben geceleri saatlerce konuşmak istiyodum uyuyana kadar o çabuk kapatmak istiyodu vs... sonra zamanla duygular daha da derinleşir sahiplenme artar ya benim ki bi değişti 180 derece :)) şimdi ben kapatmak istiyorum o kapatmak istemiyor... benim ki taktiksiz yola geldi zamanla aşk daha da derinleşince ilişkimiz istediğim boyuta geldi ama dediğiniz gibi kimi erkek taktiksiz yola gelmiyo arkanızdayım kızlar :))
sonraaa guler yuz olmazsa olmazz kesınlıkleee yanı sen sımdı mutsuzusz huzursuzsun hele bıde oraya gıttı dıye ama unutma onun bı oglu var ve sen bunu kabul ederek evlendın bu adamn hatası degıl
akıllı ol
akıllı ol
akıllı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?