Siz sevgilimisiniz degilmisiniz anlayamadım.Dikat et, bu oglanın hedefi aslında ilişki degil başka bir şeymiş gibi geliyor bana...
konunun takipçisiyim merakla gelişmeleri bekliyorum
hangimizin canım:) kızlar bu arada relations ilişki demek
kakus, güzelim bence bir hoşlanma var ama sana karşı duyguları yok bunun.Arkadaş olarak takıl ama pek fazla hayal kurma bu temelin üzerine .
konuyu açan arkadaşı demiştim ben ama senin konunu da okudum seninki biraz maddesel bakıyo olaya gibi geldi bana fazla kaptırma kendini bence..
maddesel mi o nasıl oluyor? kaptırma değil kırgınlık bahanem oldu hiç yazmıyorum. kendi yazarsa artık
maddesel bakıyor yani duygusal değil canım çıkar peşinde..
bence bır ınsan odunsa odundur değişmez sımdı sen ona cektırsende evlenınce o yapacagını yıne yapar.
canım ya dün partiye gittik ablam ve kardeşimle sonra geldim sabaha kadar yazıştık ama herşey süper gidiyordu. kıskanmıştı hatta hissettim. bana alkol aldın mı filan diye sordu hattaneyse işin kötü tarafı yazıştı etti. sonrada yabancı işte beyinleri farklı çalışıyor galiba. film izlicem gelmezsin yanıma dedi. şokk oldum. izleriz bi gün dedim. senin için ayıp olur ama dedi. şok oldum. neyse en son konuşmada ise ben duygusal deilim ilişki yapamam. dedi kendi kendine. çok sinir oldum. nasıl yani dedim. bizim ilişkimiz filan mı var sandın dedim. çok moralim bozukkkk. bu napmaya çalıştı şimdi:S
(malum şahıs G)
evde izlemeyi seviyorum
istersen hiç izlemetiz
boyle konusabiliriz
facede
( ben)
teşekkür ederim
çok anlayışlısın
ben biraz daha zaman geçsin istiyorum
seni çünkü sadece kütüphanede tek görebildim ve burdan konuşuyoruz.
okul çıkışı olsa bile göremiyorum seni.
ama film izleyeceğimiz günler olcak
seninle konuşmak bana çok iyi geliyor
malum şahıs (G)
yanlış anlama
ben duygusal değilim
relations sevmem
12 saat önce
(ben)
duygusal derken
12 saat önce
(malum şahıs g)
gencim
belki senin anlayışların farklı bilmem
(Ben)
duygusal derken ilişkiden mi bahsediyorsun?
yani benim bizim ilşkimiz varmı sandın?
:S
hani bir arkadaş bir arkadaşla konuşabilir bence
istemezsen yazmam tabi
ama biz ilişki yaşamıyoruz ki
benim dediklerim arkadaşlar içinde geçerli
beni çok kırdın
iyi geceler
malum şahıs G
iyi geceler
kızlar aramızda geçenler sorunlu kısımlar. ben mi yanlış anladım yoksa yanlış mı anlatıyor yabancı olduğu içinya aslında değil konuştuk biz o konuları. cinsel olarak fikrimi biliyor. öyle birşey yapcağını zannetmem:S
şimdi intikam duygularım kabardı. demek öyle bakıyor. intikam nasıl alınır bir erkekten görcek. hepinize yazcam burdan. peşimden koşcak hemde yalvarcak. bende kakussam yapcam bunu.....:)
yaa yardım edin kızlar, eski eşinin evine gitti oğluna bilgisayar programı kurcakmışş huzursuzluğumu söledim ama off şimdi ordaa. artık kavga gürültüden de usandım. ama çok huzursuzummm nasıl davranmam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?