O' nu Adam Etmenin Yolları

valla adam olmayanla uğrşamyacaksın arkadaş ben kendimde bunu yaptım ordan biliyorum .bekliyorsun birşeyler değişir diye ama yok nuh diyolar peygamer demiyolar sabit fikilri tipler .iki güzel söz söylemeyi bilmez odun odun bide bunla övünürler .ben pes ettim bıraktım o zamanlar iyikide yapmışsım şimdi çok güzel bir ilşkim var kadın olduğumu anladım değer görüyorum rahatım yerinde .o öküzlüğüne doymasın zavallı tek başına ölür umarım okadar kızın ahını aldıktan sonra tabi .

Siz sevgilimisiniz degilmisiniz anlayamadım.Dikat et, bu oglanın hedefi aslında ilişki degil başka bir şeymiş gibi geliyor bana...

(malum şahıs G)
evde izlemeyi seviyorum
istersen hiç izlemetiz
boyle konusabiliriz
facede

( ben)
teşekkür ederim
çok anlayışlısın
ben biraz daha zaman geçsin istiyorum
seni çünkü sadece kütüphanede tek görebildim ve burdan konuşuyoruz.
okul çıkışı olsa bile göremiyorum seni.
ama film izleyeceğimiz günler olcak
seninle konuşmak bana çok iyi geliyor

malum şahıs (G)
yanlış anlama
ben duygusal değilim
relations sevmem

12 saat önce
(ben)
duygusal derken

12 saat önce
(malum şahıs g)
gencim
belki senin anlayışların farklı bilmem

(Ben)
duygusal derken ilişkiden mi bahsediyorsun?
yani benim bizim ilşkimiz varmı sandın?
:S
hani bir arkadaş bir arkadaşla konuşabilir bence
istemezsen yazmam tabi
ama biz ilişki yaşamıyoruz ki
benim dediklerim arkadaşlar içinde geçerli
beni çok kırdın
iyi geceler

malum şahıs G

iyi geceler

kızlar aramızda geçenler sorunlu kısımlar. ben mi yanlış anladım yoksa yanlış mı anlatıyor yabancı olduğu için ya aslında değil konuştuk biz o konuları. cinsel olarak fikrimi biliyor. öyle birşey yapcağını zannetmem:S

Son düzenleme:
kakus, güzelim bence bir hoşlanma var ama sana karşı duyguları yok bunun.Arkadaş olarak takıl ama pek fazla hayal kurma bu temelin üzerine .

kakus, güzelim bence bir hoşlanma var ama sana karşı duyguları yok bunun.Arkadaş olarak takıl ama pek fazla hayal kurma bu temelin üzerine .

hoşlanmayı evde sürdürme hayalleri var kızlar ama avucunu yalar en son yazdığım kırıldım kapak olur umarım şimdi ise facete girip girip çıkıyor yazcağımı sanıyor asla bana erkek çok bir çok erkek bu cümlelerle başlamıyor mu:S hem 10gün oldu tanışalı :s

konuyu açan arkadaşı demiştim ben ama senin konunu da okudum seninki biraz maddesel bakıyo olaya gibi geldi bana fazla kaptırma kendini bence..

maddesel mi o nasıl oluyor? kaptırma değil kırgınlık bahanem oldu hiç yazmıyorum. kendi yazarsa artık

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrr yazıklarınızı okumadım ama sırasıyla okuycam

eve yenı geldım bugun sabah msj attm gunaydn dıye baktım bızımkı görusme lafını etmıyor

arkadasımı aradm onunla dısarya cıktık bu benı aradı napyn canm dıye dısardaym arkadasımla görscem dedım onunda baska arkadasları gelıcekmıs dedım (ama yalan sırf merak etsn dıye) hemen işe yaradı kkımler kız mı erkek var mı dedı bılemıcem dedım

neysee bıkac saat sonra msj attı askım napıyon dıye bende dolmustaydm eve dönuyrdm

cvp vermedım

bı msj daha

askımmmmmmmmmmm demıs :)

dolmustym rahat deılm eve dönuyrm dedım

:))

yaaaa iştee böyle normalde msj atan cocouk deıl ama nasıl oluyormusssss nasıl merak edılıyormuss

canm cocuk yabancı demıssın sankı bu cocuk sadace cınsellık ıstıyor gıbı geldı bana

aman uzak kal

kullanır sonra bıse olmamıs gıbı gıder dıkkattttt!!!

canm yaa sen bu cocugu unut acık acık demıss ıstee alısmadan mutsuzlugu kabul etme bencee bu sadce cınsellık ısttyr

ayyyy kendımı kus gıbı hıssedyrm vallaa nasıl tutstuu

erkek varmıydı

nezman döncen

nerelerde gezdınız siz

dolanma ortalıktaaa

:)

sonradanda toparlamaya çalıstı bn eve gelınce tabı canm gez arkaadaslarnlaa lazım ben dedım ya erkek yoktuu sımdı aklınca artıslık yapıyooo :))

işee yaradııııııııı

şimdi intikam duygularım kabardı. demek öyle bakıyor. intikam nasıl alınır bir erkekten görcek. hepinize yazcam burdan. peşimden koşcak hemde yalvarcak. bende kakussam yapcam bunu.....:)

tatlım snaa bişey diyeyim mi.. ben böle açık sözlü bir erkek görmedim hayatımda... adam resmen ilişkiye girelim ama sen yanaşmazsın demek istiyor.. adamdaki cesarete bır bak.. sende öyle masumca bız ılıskı yasamıyoruz deyıp cekıp gıttınmı:S ben olsam sayardım ona orda en azından ıcım rahatlardı... sen bundan uzak dur bence..

Bu konuya bayıldım gerçekten Canım erkekler gerçekten insanı sinir hastası yapıyor. Bende taktik uygulayamayanlardanım maalesef. İnanın kavga çıkmasın diye dilimin ucuna gelenleri bile yutuyorum. Bazen öyle laflar ediyor ki inanın kalbimin ortasına oturuyor. Söylediğim zamanda kindar olduğumu söylüyor. Ne yapıcam bende şaşırdım.

Bir iki kez canımın çok yandığı ve ders vermek istediğim zamanlar oldu. Başarılı oldum mu bilemiyorum. Bir keresinde ayrılmaya kalktım ve o kadar çok aradı ki ben bile şaşırdım asla arayacağını düşünmezdim. O gün barıştık zaten. Bir keresindede buluşmuştuk ve bir şeye çok kızdım yanından bir anda kalkıp gittim peşimde nasıl koşa koşa geldiğini hiç unutmam

Kızlar inanın artık kırıldığım şeylere bile susar hale geldim. Çünkü tartışmaktan yoruldum. Uzun zamandırda kavga etmiyoruz çünkü hep susuyorum. Kin de tutamıyorum. Öyle karışık işte. Beni daha çok özlesin arasın ilgilensin ve artık bizim için çabalasın ilişkimizi resmileştirsin istiyorum. Çok mu şey istiyorum

yaa yardım edin kızlar, eski eşinin evine gitti oğluna bilgisayar programı kurcakmışş huzursuzluğumu söledim ama off şimdi ordaa. artık kavga gürültüden de usandım. ama çok huzursuzummm nasıl davranmam gerek.

Çok zor bir durum gerçekten. Allah yardımcın olsun. Git desen olmaz kal desen olmaz öyle bir durum. Oğlu için gittiğini düşünerekten kendini rahatlatmaya çalış. Sonuçta insanlar eşlerinden boşanırlar ama çocuklarından boşanamazlar ve çocuğuyla da ilgilenmek zorunda. Nasıl senin eşinse çocuğununda babası. Seni de anlıyorum rahatsız olman çok normal ama duygusal değil mantıklı bakmalısın. Sonuçta eski eşine değil çocuğuna gidiyor.

Konuyu bende takip ediyorum kızlar erkeklere çok değer vermiyceksin bunu anladım eskiden sürekli üstüne düşerdim sürekli arar sorardım o umursamazdı şu son zamanlarda artık umursamıyorum ben o arıyor soruyor tabi şu 2-3 gündür aramız baya bozuk ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…