- 16 Mart 2016
- 388
- 645
- 18
- Konu Sahibi bosanbence
Sakince karıştığı için sakin zannediyorum belki de:)Sakin mi?sakin insan Ota b... Karışmaz ki....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakince karıştığı için sakin zannediyorum belki de:)Sakin mi?sakin insan Ota b... Karışmaz ki....
Teşekkür ederim anlatmaktan çok anlaşılmaya ihtiyacım var ama her yorumda durumumu anlatmaktan yoruldum..Eşimle de böyle oluyor işte..Ben kendi durumumun garipliginden bahsederken filanca kalıyor sende yapabilirsin dendiği zaman farklı bir boyuta geçiyoruz..Bana ne var cnm kalabilirsin diyenlere bugün hiç bir masrafiniz olmayacak buyrun gelin oralara dense asla kimse tercih etmez ..Düğün lerde atılan havai fisekleri çatışma çıktı die algıliyorsunuz ..Bir gün eşim eve gelirken yaklastim servisteyiz dedi kapattık 5 dk snra güm die bir ses geldi ama ev sallandı resmen Eyvah gitti dedim kızımı aldım kucağıma banyoya kaçtık eşimi arayacagim ama ellerim titriyor bir türlü denk getirip bulamıyorum telefonda Allahım nolur die o kdr çok ağladım ki o an icin kızım beni ole görünce oda çığlık çığlığa ağladı kapı çaldı karşı komşu haber getirdi sandım eşimi gördüm karşımda 5 dk kendime gelemedim ..O ses neymiş Biliyormusunuz çatıdan düşen kar kütlesi..Ve ben o gündür kapı çarpsa nerdeyse evin içinde mevzi alacak psikolojideyim..Bence siz haklısınız. 1 ay eşiniz evde yokken ailenizde kalmanızda da bir sakınca yok. Alemlere akmıyorsunuz sonuçta. Aileniz onlar sizin. Sizin belli periyodlarla yurt dışında işiniz olsa misal eşiniz de ailesine gitmek istese herkes hak verir. Adamın bir yemek yapanı, ütüsünü yapanı olsun diye. Ama yok size niye kolaylık olsun ki. Neden çocuğunuzun bakımında da destek olacak ailenizin yanına gidip kafanızı dinleyesiniz ki. Kimsenin yaşamak istemeyeceği şartlarda yalnız başınıza evde kalmalısınız. Gelenek göreneklerimiz bunu gerektiriyor çünkü. Evli kadın kısmısının ne işi var ailesinin yanında zırt pırt.
Teşekkür ederim anlatmaktan çok anlaşılmaya ihtiyacım var ama her yorumda durumumu anlatmaktan yoruldum..Eşimle de böyle oluyor işte..Ben kendi durumumun garipliginden bahsederken filanca kalıyor sende yapabilirsin dendiği zaman farklı bir boyuta geçiyoruz..Bana ne var cnm kalabilirsin diyenlere bugün hiç bir masrafiniz olmayacak buyrun gelin oralara dense asla kimse tercih etmez ..Düğün lerde atılan havai fisekleri çatışma çıktı die algıliyorsunuz ..Bir gün eşim eve gelirken yaklastim servisteyiz dedi kapattık 5 dk snra güm die bir ses geldi ama ev sallandı resmen Eyvah gitti dedim kızımı aldım kucağıma banyoya kaçtık eşimi arayacagim ama ellerim titriyor bir türlü denk getirip bulamıyorum telefonda Allahım nolur die o kdr çok ağladım ki o an icin kızım beni ole görünce oda çığlık çığlığa ağladı kapı çaldı karşı komşu haber getirdi sandım eşimi gördüm karşımda 5 dk kendime gelemedim ..O ses neymiş Biliyormusunuz çatıdan düşen kar kütlesi..Ve ben o gündür kapı çarpsa nerdeyse evin içinde mevzi alacak psikolojideyim..
Farkindayim bende inanin kiKesinlikle sonuna kadar haklısınız. Eşiniz de bal gibi sizi başkaları ile kıyaslıyor. Bu tavrına bir son vermesi gerekiyor. Şimdiye kadar çıkan tek öneri sanırım sizin de ona misilleme yapmanız konusunda. Ben de başka bir çare göremiyorum çünkü konuşmayı denemişsiniz ama anlamamış.
Evlendiğimız de markette yaptığı alışverişe kdr gelir anlatır şu kdr harcadım şu kdr kaldı die anlatırdi, arkadaşlarıyla bir yere gidecekse izin isterdi..Bir gün konuştum kendisiyle bu şekilde her harcamasini anlatmak yerine kendi hesabını kendi yapabileceğini..İzin istemekten önce kendisininde arkadaşlarıyla vakit geçirme hakkı olduğunu ama dozunda olmasi gerektigini bunun için de benm rizama gerek olmadığını söyledim.orta yolu bulmalısınız
ramazanda misafirden hoşlanıyor ama siz hoşlanmıyorsunuz
2 kere çağırmak istiyorsa 1 kere çağırırsınız onun gönlü olur 1 kere de bağış yaparsınız sizin gönlünüz olur.
biraz uzlaşmacı olmak lazım.
markete giderken haber ver olayını anlamadım.
o da size saatlik rapor veriyosa olur neden olmasın.
Doğu çok farklı bir yer suan ki ortamı psikolojimizi anlatamam size..Eşim çıkıyor ise gidiyor arkadaşları birseyler söylüyor gülüyor iki muhabbet ediyor geliyor evine tekrardan. .Ben işe gönderdiğim andan gelene kdr o operasyondaymis psikolojisinde onu bekliyorum ..Düşünün ki hep 4 duvar arasindasiniz..Ve sürekli yalnız kalacaginizi Esinizi kaybedeceginizi düşünüyorsunuz..Ki annemin babamın da bana ihtiyacı var kim yetistirip büyüttügü evladı evlendi die onu görememeyi kabullenir ki?
Yalnız eşim eve dönmüyor ki 1 aylığına başka bir şehire göreve gidiyor yani ben 1 ay boyunca 24 saat yalnızım evde hani hafta da 1 gün dahi gelmiyor bir gidiyor en az 20 25 günlüğüne. .onun dışında ztn normalde 4 gün sabah 7 akşam 10 çalışıp izin yapıyor çoğu zamanda izinde geri çağrılıyor..Ben bu sartlarda ztn evimdeyim ve onu bekliyorum tatlisindan tuzlusuna kdr da eksik etmem..Ama Eşimin dediği ben hiç evde olmasam da sen kal yine..Burda da ztn yaptığım birsey yok yine mutsuzum yine aklim onda ama en azından kızım için kafam rahat ve gelen giden derken vakit geçiyor ..Benim ailemin yanına gelmelerim hep o operasyona gittikçe oluyor ona denk getiriyoruz yoksa aksi durumda ztn aile birliği die birsey kalmaz o orda yalnız kalıp bnm ailemin yanına gelip uzun süre kaldigimda ..Olaya nasil baktiginizla da cok ilgili bence..eminim dogu zordur, inanin yurtdisi da hic kolay degil..ben 3-4 sene aileme yanina gidemedigim zamanlari bilirim, neyse...yakin zamanda esim ameliyat oldu, benim bir kac gun iznim oldu ama sonra ise geri dondum, esim evde yattigi halde ise gittigim icim suclu hissetttim resmen, yemek yedi mi ilacini aldi mi diye arayip durdum...
kisacasi esinizi hakli buluyorum ben...acikcasi esimin isi bu kadar riskli olsaydi ben onu birakip gitmek yerine evimde onu beklemeyi tercih ederdim..zaten baba evine gitsem de icim rahat etmezdi, hicbir yere sigamazdim...