O örtüler kalkmalı

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
gün geçmiyor ki yeni bir konu açmayayım:)
Geçen gün bişey olduda birden ara ara aklıma gelip canımı sıkıyo.
Halıları kv ile beraber yılamaya vermiştik halılar geldiği saat biz işte olduğumuz için kv aldı bizim eve halıları neyse sarmış filan akşam eve bi geldim sehpa,kitaplık, masa, salonda ne kadar varsa hepsinin üzerine örtü örtülmüş!!
Ben tabi şok oldum hiç sevmem örtüyü o hışımla hepsini kaldırdım
Hemen kv yi aradım anne ben sevmem bilmiyomusum dedim oda tamam bana getir ben örteyim o kadar para verdim dedi. Sanki ben istedim..
Nryse götürdüm ama büyük sehpa ve masada ki örtüler kaldı neymiş eşim beğenmiş bilmiyorum benim inadıma mı yapıyo artık
Bir yandan diyorum ki onunda evi belki gerçekten hoşuna gitmiştir ama yok düşündüğüm şeye inanamıyorum.
Bu arada gelin çiçeğimde konsolun önünde duruyo kv koymuş isteöiyorum onu orada dedim eşimde nolur kalsın çok güzel oldu hiç hatrım yok mu dedi.
Ben şimdi ne söyliyimde onlarıda yok ediyim sizce zaten o kadar sorunumuz varken bircde bu yüzden tartışmak istemiyorum tartışmadan çözmek istiyorum.
Sessiz sedasız kaldırınca oğluna şikayet edipyomuş dil döküyomuş ona kaldırıyo bana inat diye

Son düzenleme:
gün geçmiyor ki yeni bir konu açmayayım:)
Geçen gün bişey olduda birden ara ara aklıma gelip canımı sıkıyo.
Halıları kv ile beraber yılamaya vermiştik halılar geldiği saat biz işte olduğumuz için kv aldı bizim eve halıları neyse sarmış filan akşam eve bi geldim sehpa,kitaplık, masa, salonda ne kadar varsa hepsinin üzerine örtü örtülmüş!!
Ben tabi şok oldum hiç sevmem örtüyü o hışımla hepsini kaldırdım
Hemen kv yi aradım anne ben sevmem bilmiyomusum dedim oda tamam bana getir ben örteyim o kadar para verdim dedi. Sanki ben istedim..
Nryse götürdüm ama büyük sehpa ve masada ki örtüler kaldı neymiş eşim beğenmiş bilmiyorum benim inadıma mı yapıyo artık
Bir yandan diyorum ki onunda evi belki gerçekten hoşuna gitmiştir ama yok düşündüğüm şeye inanamıyorum.
Bu arada gelin çiçeğimde konsolun önünde duruyo kv koymuş isteöiyorum onu orada dedim eşimde nolur kalsın çok güzel oldu hiç hatrım yok mu dedi.
Ben şimdi ne söyliyimde onlarıda yok ediyim sizce zaten o kadar sorunumuz varken bircde bu yüzden tartışmak istemiyorum tartışmadan çözmek istiyorum.
Evet kv nin evine mudahale etmesi gicik bi durum. Kim karissa yani sadece kv degil. Ama cicek salonda durabilir. Benimkide duruyo.

ortada aslında sorun yok siz varsınız:işsiz: örtüleri neden serdin diye arayıp hesap sormak nedir kaldırın olsun bitsin. çiçek ha orda durmuş ha burda durmuş ne farkeder? eşinizin de evin düzeni ile ilgili fikri olması bu kadar acaip bişey değil. haaa çok istiyrsan dursun bir hafta sonra çaktırmadan eski yerine koyarsın

ortada aslında sorun yok siz varsınız:işsiz: örtüleri neden serdin diye arayıp hesap sormak nedir kaldırın olsun bitsin. çiçek ha orda durmuş ha burda durmuş ne farkeder? eşinizin de evin düzeni ile ilgili fikri olması bu kadar acaip bişey değil. haaa çok istiyrsan dursun bir hafta sonra çaktırmadan eski yerine koyarsın
Acayip değil ama sanki ben istemiyorum diye o istiyo gibi

Üfff hic sevmem ev duzenine karisan erkek! Istedigimi istedigim yere koyarim esime ne
Bu arada kv de sizin eve mudahale etmemeli. Arayip soylemen bile sacma, topla ortuleri at kenara
Haklısın atıcam o kalanlarıda ama eşim olcak kişi gelip sinir edicek bu defa kadın gibi davranıyo bazen

İnsanların okadar ciddi sağlık, maddiyat vs sorunları varken böyle konulara takılıp sorun haline getirmenizi anlamış değilim. Ben de evime karışılmasından hoşlanmam karışanımda yok ama kaldı ki böyle bir şey oldu kaldırırım olur biter bu kadar dert edecek ne var

Her şeyi problem haline getiren insanları anlayamıyorum ben. Gerçekten anlayamıyorum. Ben de yaşadım aynı şeyleri. Hatta benim valide olayı abartip buzdolabının içine bile girer düzenlerdi. O gidince değiştirir, ona bir şey demezdim. Ne lüzum var kırmaya? Ne ara bu kadar korkmaz olduk kalp kirmaktan anlayamıyorum. Örtüleri tutkalla yapistirmadiysa, geri dönüşü olmayan bir mevzu değilse kadini arayıp olay çıkarmaya lüzum var mı? Kadın sizinle mi yaşıyor ? Her gün gelip örtüleri mi kontrol edecek?

Kayinvalidem bir yığın para verip dantel masa örtüsü almisti bana. Ki her daim dantel sevmediğimi belirttiğim halde :) geldi serdi masama. Tesekkur ettim ve o gittikten sonra kaldırdım. Bana çok gelmez. Lakin o evime her geldiğinde o ortuyu sererim. O da mutlu olur dantel sevmedigim halde hediyesine önem verdiğim için.

O bir anne. Sizin rakibiniz ya da yasitiniz değil. Alttan almak ve idare etmek çok zor da değil.

İyi de size bir şey diyen yok ki!
Hem o ev ortak yaşam alanınız eşinizin istekleri de önemli olmalı.
Absürd bir şey yoksa.
Bu kadar ufak şeyleri dert etmeyin.

İnsanların okadar ciddi sağlık, maddiyat vs sorunları varken böyle konulara takılıp sorun haline getirmenizi anlamış değilim. Ben de evime karışılmasından hoşlanmam karışanımda yok ama kaldı ki böyle bir şey oldu kaldırırım olur biter bu kadar dert edecek ne var
Olabilir ama buda bana dert oldu napalım

Sen hayatında her an aksiyon arayan tiplerdensin.birgun kocanı kıskanıp olay çıkartıyorsun bir gün evle ilgili basit konuları. .söylesene bu hayatta sana gerçekten zevk verecek hiçbirşey yokmu?çok mu yalnızsın?kendini geliştirmek adına neler yapıyorsun?
Böyle bir insan olmak zor değilmi?

Yeter ya

çok sinirlendim napiyim niliyo inadıma yapıyo
Bunda gerçekten sinirlenecek birşey yok.Haaa daha önce gözünüze batmıştır aldığı nefese bile gıcık olursunuz.
Ama yapmayın bu işler böyle yürümez.Hem eşinizle aranızın bozulmaması için hemde eşinizin annesi olarak görmezde gelin.Sinirleriniz de zıplamamış olur.
Ayrıca empati yapın.Size gelininiz böyle bişey yapsa ne hissedersiniz?

Back
X