- 7 Kasım 2017
- 559
- 326
- 53
20 yaşındayımyaşınız kaç bilmiyorum ama 18 yaşından küçükseniz gidin çocuk şubeye anlatın herşeyi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 yaşındayımyaşınız kaç bilmiyorum ama 18 yaşından küçükseniz gidin çocuk şubeye anlatın herşeyi.
Annenle konuşamıyorsan bir kağıda olanı biteni anlatan bir mektup yaz ve mutlaka okumasını iste. Başına ne geldi bilmiyorum eski konunu okumadım. Ama her ne olursa olsun başına gelen en ufak şeyle dahi tek başına başetmeye çalışma. Mutlaka annen bilmeli. Bir anne olarak seni de ağabeyini de (amcasına birsey yapar demisler) zor duruma sokacak birsey yapmaz. Uygun zamanı ve uygun koşulları oluşturup amcanın hatasının cezasız kalmamasını sağlar. Önce annene ardından ailenle birlikte savcılığa gitmeni öneririm. Başına ne gelirse gelsin, ailen mutlaka bilsinMerhabalar daha önce konu açmıştım o amcam olacak pisliğin yaptıklarını anlatmıştım ve aileme söylemeye, şikayetçi olmaya karar vermiştim. Anneme söylemeye çalıştım çok ama çok uğraştım yapamadım bir türlü. 183 ü aradım konuştum ailem bilmediği için bana en yakın sosyal hizmetlere gitmemi söylediler oraya da gidemedim çünkü nereye gidecek olsam annem bende geleceğim diyodayanamadım en sonunda olanı biteni kuzenime anlattım. Ona anneme söylemesini istedim. Dün mesaj attı nasıl söyliyim hadi annene bir şey olursa beni zan altında bırakma falan dedi, görmezden gelerek onu motive etmeye çalıştım neyse bugün gelecekti anneme anlatmaya. Biraz önce aradı teyzeme yani annesine anlatmış. Teyzem önceden olan bir şey susmuş zaten bu zamana kadar şimdi de sussun demiş. Kimseye de söylemesin eğer annesine söylerse annesinin ağzı durmaz babasına anlatır, hadi o da gidip amcasına bir şey yaparsa namus sonuçta hadi öldürürse o zaman napacaklar demiş, yada abisi gidip bir şey yaparsa demiş ortalık karışır demiş. Bide genç kız oldu millet laf eder demiş yaa. Kuzenim diyoki sakinleş dur biraz diyo, o kadar moralim bozuldu ki. Abla yaa siz bilmezsiniz ben onun sesine bile dayanamıyorum dedim. Kendim bile yeni yeni farkına varıyorum şuan cesaret edebiliyorum dedim. Çocuklarla haşır neşir oluyor kuzenlerim onun kucağında neden çünkü anneleri bilmiyor ben sustuğum için artık herşeyin farkındayım nasıl susayım yaa dedim, eğer senin kızın olsa böyle der miydin dedim. Ne yani susayım da rahat rahat devam mı etsin kusara bakmayın benim hiçbir suçum yok kimseden de korkum yok söyledikleriniz hiçbir şeyi de kabul etmiyorum dedim. Sinirim bozuldu yaa. Napayım ben şimdi nasıl bir ailenin içindeyim ben, kocaman kadınlar bana sus en iyisi diyolar
Katlanamıyorum hiçbir şeye.. Yardım edin lütfen
![]()
Söyledim sadece söyledim ben yapacağı biliyorum dedi herhalde yüzüne vuracak, babama söylermiyiz ilerleyen zamanlarda bilmiyorum şimdilik böyle bir şey göremiyorum annemde yada şikayet konusu gibi bir şey. Zaten korkmuyorum ki hasta o adam kırk yaşından büyük evli değil yani deli kılıklı bir şey zatenSirf bu konu icin giris yaptim. Konu sahibesi durum nedir? Annenize soylemissiniz? Yazin muhakkak. Hic korkmayin. Korkacak olan kisi o adiligi size yapan kisi. Amca bile diyemem cunku amca baba yarisidir. Gerci bu devirde babana bile guvenme derler. Dogru!
Evet canım bir yandan epey hafifledim söylediğim için bir yandan yorgunum başım çatlıyor. Aynen öyle Rabbime çok şüküürrrrr daha ilerisi olmadı.Allah belasini versin pisligin, hasta herif senin gencecik, temiz zihnini kalbini nasil yoruyor. Canim yine de şukret Allah daha beterinden korumuş. Ilahi adalaete guven sen bunu annene anlatarak en zorunu basardin ve merak etme senin vicdanini rahat ettirecek şekilde bu konuyu da kapatacaksindır elbet bir gün. Kotulerle uğrasmak zor ve yorucu ama elbet bir çıkış var sen kendini uzme.
Bnce git soyle ne olursa olsun pislik adam allhin cezasiMerhabalar daha önce konu açmıştım o amcam olacak pisliğin yaptıklarını anlatmıştım ve aileme söylemeye, şikayetçi olmaya karar vermiştim. Anneme söylemeye çalıştım çok ama çok uğraştım yapamadım bir türlü. 183 ü aradım konuştum ailem bilmediği için bana en yakın sosyal hizmetlere gitmemi söylediler oraya da gidemedim çünkü nereye gidecek olsam annem bende geleceğim diyodayanamadım en sonunda olanı biteni kuzenime anlattım. Ona anneme söylemesini istedim. Dün mesaj attı nasıl söyliyim hadi annene bir şey olursa beni zan altında bırakma falan dedi, görmezden gelerek onu motive etmeye çalıştım neyse bugün gelecekti anneme anlatmaya. Biraz önce aradı teyzeme yani annesine anlatmış. Teyzem önceden olan bir şey susmuş zaten bu zamana kadar şimdi de sussun demiş. Kimseye de söylemesin eğer annesine söylerse annesinin ağzı durmaz babasına anlatır, hadi o da gidip amcasına bir şey yaparsa namus sonuçta hadi öldürürse o zaman napacaklar demiş, yada abisi gidip bir şey yaparsa demiş ortalık karışır demiş. Bide genç kız oldu millet laf eder demiş yaa. Kuzenim diyoki sakinleş dur biraz diyo, o kadar moralim bozuldu ki. Abla yaa siz bilmezsiniz ben onun sesine bile dayanamıyorum dedim. Kendim bile yeni yeni farkına varıyorum şuan cesaret edebiliyorum dedim. Çocuklarla haşır neşir oluyor kuzenlerim onun kucağında neden çünkü anneleri bilmiyor ben sustuğum için artık herşeyin farkındayım nasıl susayım yaa dedim, eğer senin kızın olsa böyle der miydin dedim. Ne yani susayım da rahat rahat devam mı etsin kusara bakmayın benim hiçbir suçum yok kimseden de korkum yok söyledikleriniz hiçbir şeyi de kabul etmiyorum dedim. Sinirim bozuldu yaa. Napayım ben şimdi nasıl bir ailenin içindeyim ben, kocaman kadınlar bana sus en iyisi diyolar
![]()
Söyledim sadece söyledim ben yapacağı biliyorum dedi herhalde yüzüne vuracak, babama söylermiyiz ilerleyen zamanlarda bilmiyorum şimdilik böyle bir şey göremiyorum annemde yada şikayet konusu gibi bir şey. Zaten korkmuyorum ki hasta o adam kırk yaşından büyük evli değil yani deli kılıklı bir şey zaten
Allah boylelerinin de bunlara sessiz kalip 3 maymunluga tesvik edenlerin de belasini versin.Bunlar yuzunden karsilastgmz insanlarin buyuk bir orani pedofili ama haberimiz olmuyrMerhabalar daha önce konu açmıştım o amcam olacak pisliğin yaptıklarını anlatmıştım ve aileme söylemeye, şikayetçi olmaya karar vermiştim. Anneme söylemeye çalıştım çok ama çok uğraştım yapamadım bir türlü. 183 ü aradım konuştum ailem bilmediği için bana en yakın sosyal hizmetlere gitmemi söylediler oraya da gidemedim çünkü nereye gidecek olsam annem bende geleceğim diyodayanamadım en sonunda olanı biteni kuzenime anlattım. Ona anneme söylemesini istedim. Dün mesaj attı nasıl söyliyim hadi annene bir şey olursa beni zan altında bırakma falan dedi, görmezden gelerek onu motive etmeye çalıştım neyse bugün gelecekti anneme anlatmaya. Biraz önce aradı teyzeme yani annesine anlatmış. Teyzem önceden olan bir şey susmuş zaten bu zamana kadar şimdi de sussun demiş. Kimseye de söylemesin eğer annesine söylerse annesinin ağzı durmaz babasına anlatır, hadi o da gidip amcasına bir şey yaparsa namus sonuçta hadi öldürürse o zaman napacaklar demiş, yada abisi gidip bir şey yaparsa demiş ortalık karışır demiş. Bide genç kız oldu millet laf eder demiş yaa. Kuzenim diyoki sakinleş dur biraz diyo, o kadar moralim bozuldu ki. Abla yaa siz bilmezsiniz ben onun sesine bile dayanamıyorum dedim. Kendim bile yeni yeni farkına varıyorum şuan cesaret edebiliyorum dedim. Çocuklarla haşır neşir oluyor kuzenlerim onun kucağında neden çünkü anneleri bilmiyor ben sustuğum için artık herşeyin farkındayım nasıl susayım yaa dedim, eğer senin kızın olsa böyle der miydin dedim. Ne yani susayım da rahat rahat devam mı etsin kusara bakmayın benim hiçbir suçum yok kimseden de korkum yok söyledikleriniz hiçbir şeyi de kabul etmiyorum dedim. Sinirim bozuldu yaa. Napayım ben şimdi nasıl bir ailenin içindeyim ben, kocaman kadınlar bana sus en iyisi diyolar
![]()
Seninki daha kötüymüş, o pislik en azından bizim evimize girip çıkmıyor. Peki neden söylemedin sen aynı evde yaşamak çok daha zor olsa gerekCanım, seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Büyükbaba dediğim pislik yAptı bana da bu pisliği. Aynı evde yaşıyorduk üstelik. Sürekli suratına bakmak aynı sofrada yemek yemek zorunda kalıyordum
Küçükken bilmiyor da insan büyüdükçe tahammülü zorlaşıyor. Liseyi üniversiteyi evden ayrı okudum her eve gelişimde sinir krizleri geçirirdim. Direkt gidip söylemedim ama her seferinde pis sapık diye bağırdım kimse anlamadı. Ya da anlamak istemedi bilmiyorum. Babam hala lafı geçince sorar sen neden sevmiyorsun büyükbabanı diye.
Üniversiteden geldiğim bir seferinde dayanamadım boğazına sarıldım, hastaydı yaşlıydı zaten. Gözüm o kadar dönmüş ki karıncayı incitmekten Allaha sığınan brn bir insanı öldürüyordum.
Gözleri dönünce bıraktım, iyi ki de bırakmışım bir pislik için hapislerde yatacaktım. O akşam okuduğum şehre döndüm yaz tatillerinde bile çok az uğradım eve.
Okulumun bittiği ay da evlendim. Ben evlendikten 2 ay sonra tüberküloz teşhisi kondu hastanede yattı. Babamdan beni aratıp helallik istedi kaç kere ama etmedim etmem.
Arkadaşımın düğünü olduğu gün ölüm haberini aldım. Ben hiç bir düğünde o kadar oynadığımı hatırlamıyorum. Sen geberirsen göbet atacağım derdim hep yüzüne. Allah işte nasip etti.
Her zaman duamdır, yattığı yerler cehennem yeri firavunun yanı olsun diye.
Benimki geberdi gitti Allaha havale ediyorum da sen etme.
Nerelere şikayet etmen gerekiyorsa et. Annene söyle o da babana söylesin. Tüm küçük kızlar için yap bunu.
Hasta bir yaratığın yaşattıkları hayatımın başlangıcında bana kötü bir kabus bırakması.. Evet ezeceğim İnşallah çevremdekileri ikna edip yapıcam. Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun..20 yaşında genç bir kızın çocuk da değilsin artık sorumluluk alabilecek yastasin sen şimdi buna göz yukardan gönlü var diye düşünüyor size bunu düşünen nasıl bir sapıklık içindedir Allah bilir nasıl olsa susuyor lar diye daha kimleri taciz edecek bakalım hadi işin ucu taciz le kalmaz da tecavüz e giderse sana yada başkasına Allah korusun yılanın başını küçükken ezeceksin Allah yardımcın olsun
Evet o daha yeni öğrendi haliyle şokta bi nevi. İnşallah kurtuluruz..Bide evlenmemis .! Rahatsiz zaten orasi bellide pedofili falansa diger akraba cocuklari icin cook cokk tehlikeli..deliysede tiksinlar timarhaneye !! Bakalim anneniz ne yapicak? Ins birseyler yapar ve herkes dikkatli olur adam konusunda yaklastirmazlar cocuklarini.
Öyle maalesef ki insaların içi kıskançlık, fesatlık, kötülük kaplı. Birilerinin başına hep kötü şeyler gelsinde mutlu olalım dedikodusunu yapalım, malzeme olsun kafasındalar. Amin Rabbim bildiği gibi yapsın..Valla millet eger bu olayi duyupta size suc bulursa veya sizin dedikonuzu ederse asil onlara Yaziklar OLSUN ..
Egitimsizlik boyle birsey iste ..
Sus Aman adin Cikar aman evde kalirsin ..
Allah boyle diyenleri de Islah Etsin .
O kadar sinirlendim ki