O pisliğin yaptıklarını sus ve kimseye söylemee!!!! ( dediler)

Yapacağınız şey çok basit sahte bir hesap açıp şu şu kişinin pedofili olma riski var çocuklarınızı uzak tutun yaz yolla mesajla cümle aleme detay verme sen olduğun anlaşılmasın ailene bile söyleme böylece o adamın çevresinideki küçük çocukların ailelerinde bir farkındalık oluşturmuş olursun

Ayy düşinsene mahallede bir pedofili ve beni uyaran bir msj yatar kalkar dua ederim o msjın sahibine:anne::emir_bebek:En Büyük TÜRKİYE:KK200::dondurma::spor::KK68::KK36::KK36:
Aaaaaa gerçekten süper fikirrrr

Sosyal medyadan Ayşe Arman'a ve Avukat Sibel Önder'e ulaşın onlara yazın. Bu konuda hassaslar size gerekli manevi desteği sağlarlar. Size fiziki bir şey yapmamış ama küçük kuzenlerinize yapmayacağının garantisi yok. Eminim sizden sonra ailenizden çıkacaktır bana da yaptı diye. Sosyal medyadan kadın derneklerinin numarasını bulup arayın. Susmayın. Kötüler kendilerine tahammül edildikçe azarlar.
Peki, çok teşekkür ederim dikkate alıcam.

Anlamadim nereye mesaj atacak? Köydeki herkesin teline mi? hmmm

Wcy Wcy Baban nasil biri bilemeyiz tabi o yüzden nasil tepki verir belli degil ama bence cok fazla bi sey yapmaz. Konduramaz bence, en fazla bi tokta belki.
Annen senin ne kadar aci cektigni görmüyor mu yahu, yani bagiriyorum, cinnet geciriyorum diyorsun...Sikayet edicem dedin mi annene?
Birde evden kacarim diye tehtit et, belki uyanirlar....tabiki kacmicaksin, sadece korkutmak niyetli.
Cok üzme kendini, sen ilk etapta gerekeni yaptin, biraz sakinles ve sabir et. En yakin zamanda da bir piskologa gidersin.
Babam bu konularda sinirli helede bildiği biri kardeşi yani ama susmam herkesi ayaklandırıcam bayanın dediği gibi kimse kimin o hesabı açtığını bilmeyecek ama dikkate almasalar bile içlerine kurt düşecek.
Annem görüyor ama büyütmemeye görmezden gelmeye çabalıyor tıpkı benim yıllardır yaptığım gibi.. Dedim tabiki şikayet konusuna gelince yok aman rezil oluruz herkes farklı bir şey söyler senin şahsına dedi. Bende düşünüyorum işte psikolojim iyi değil bi psikologa gidicem.

Aynen ben destek olurlar sandım anneme söyleme konusunda ama susturmaya çalışıyorlar ortalığı karıştırma diyolar olacak şey mi yaa bu yaşını başını almış insanlar bide, banane ki insanlar ne demiş ne dedikodu çıkarmış deli oldum annem de aynı şeyleri söyleyince biraz sert çıktım ama sonraya erteledim çünkü o da şokta ben yapacağı biliyorum dedi en fazla ne yapar gider yüzüne tükürür.. Şikayet edicem diyorum yok adın çıkar.. Yaaa benim ne suçum var diyorum gel de anlat.. Nefret ediyorum buralardan yemin ederim nefesim kesiliyor, sevdiğim çocuk var onunlada doğulu diye evlenmeme izin vermiyorlar... Dayanamıyorum artık ama anlamıyorlar:KK43: Adana 'nın ilçesindenim canım.
ben istbuldanim sen hiç üzülme bana yakın olsan keşke bacım gibi korurum seni ..hayat çok korkunç insanlar kötü en guvendiklerin aslında hiç yoklar yanında durumuna hem çok ofkelendim hem çok üzüldüm ben senin yerinde olmuş olsaydım sevdigime eğer bana gerçekten bakıp sahip çıkacaksa ona giderdim anneme kizmazdim bi anne için en zor şey evladının adını bu şekilde duymak bilemiyorum ki ne desek boş yaşayan bilir kalbinin götürdüğü yere git bu konular hakkında pek yorum yapmaktan hoşlanmıyorum ama sen hiç utanma yere yüzün düşmesin

• Beğen
Reactions: Wcy
ben istbuldanim sen hiç üzülme bana yakın olsan keşke bacım gibi korurum seni ..hayat çok korkunç insanlar kötü en guvendiklerin aslında hiç yoklar yanında durumuna hem çok ofkelendim hem çok üzüldüm ben senin yerinde olmuş olsaydım sevdigime eğer bana gerçekten bakıp sahip çıkacaksa ona giderdim anneme kizmazdim bi anne için en zor şey evladının adını bu şekilde duymak bilemiyorum ki ne desek boş yaşayan bilir kalbinin götürdüğü yere git bu konular hakkında pek yorum yapmaktan hoşlanmıyorum ama sen hiç utanma yere yüzün düşmesin
Gerçekten çok teşekkür ederim.
Evet öyleymiş beni ayakta tutacakları yerde daha da yere batırıyorlar.
Sevdiğimin bana sahip çıkacağına adım gibi eminim, bana gel diyor çünkü aileme yaz boyunca dil döktük hayır dediler biliyorum sırf kürt olduğu için küçümsüyorlar,ben aileme bu kötülüğü yapamam dedim hep. Annem ise bu konuda ne olacak unut aklına getirme hatta niye psikologa gideceksin bile dedi. Anlamıyor ki benim sağlığımı mutluluğumu düşünmüyorlar varsa yoksa başkaları ne der ne yapar.
Asla utanmam benim hiç suçum yok ben batmamak için elimden geleni yapıyorum, ona cezasını çektiricem..

Neden der ki? Unutmaya çalış düşünme boşver diyor, ders çalışsana neden çalışmıyorsun diyor. Normalleştiriyor gözünde.
annende pasif korkak malesef
bir anne pasif olmamalı

bir arkadaş yazmış sahte hesap açıp pedofili olduğunu bildirin diye
olabilir de biraz tehlike.. adam polise falan gidebilir hakkımda aslısız haber çıkmış iftira var gibi

evli mi o peki?

Merhaba, sessiz kaldığınız her an o kişinin başkalarını taciz etmesine sebep oluyorsunuz malesef. Bu durumlarda kadınlar birbirine destek olması gerekirken teyzeler, halalar ortalık karışmasın diye sessiz kalın diyor. Bu nasıl bir mantık anlamış değilim. Seslerinin çıkması için neyi bekliyorlar acaba kendi çocuklarına taciz ya da tecavüz edilmesini mi? Kız çocuk, erkek çocuk, hayvan ayrımı yapmayan sapıklar her yerde, ifşa etmekten korkmayın. Gizledikçe, kapatıldıkça cesaret alıp devam ediyorlar. Kanunlar bile yetersiz kalabiliyor, fakat nasılsa yetersiz deyip sineye de çekmek vicdana insanlığa sığmıyor.

bir anne pasif olmamalı

olabilir de biraz tehlike.. adam polise falan gidebilir hakkımda aslısız haber çıkmış iftira var gibi

evli mi o peki?
Aynen yapabilirim ama sonradan uğraşmak istemedim hesaptı falandı. Yaa zaten delinin teki evli değil kim evlenirki onunla.
Evet annem öyle ve kuzenim ve teyzem ve sülalem.. Arkamda dursalar hep beraber olsak ne olurdu sanki şuan babam da biliyor olurdu onu şikayette etmiş olurdum.

Merhaba, sessiz kaldığınız her an o kişinin başkalarını taciz etmesine sebep oluyorsunuz malesef. Bu durumlarda kadınlar birbirine destek olması gerekirken teyzeler, halalar ortalık karışmasın diye sessiz kalın diyor. Bu nasıl bir mantık anlamış değilim. Seslerinin çıkması için neyi bekliyorlar acaba kendi çocuklarına taciz ya da tecavüz edilmesini mi? Kız çocuk, erkek çocuk, hayvan ayrımı yapmayan sapıklar her yerde, ifşa etmekten korkmayın. Gizledikçe, kapatıldıkça cesaret alıp devam ediyorlar. Kanunlar bile yetersiz kalabiliyor, fakat nasılsa yetersiz deyip sineye de çekmek vicdana insanlığa sığmıyor.
Farkındayım.
Evet kendi çocuklarının başka çocukların da maruz kalmasına ve hatta annem yaptığı başka birinin ortaya çıkarmasını. İnanın kalbim kaldırmıyor hiç iyi değilim gögsüm ağrıyor, gözüm seğiriyor..
Bu dediklerinizin hepsini bağırarak söylüyorum o beyinleri almıyorki..
Evet benim vicdanım sızlıyor eğer bir çocuğa daha böyle bir şey yaptıysa... Çok kötü bir şey, bir çocuğa daha yaptığını bilsem durmam aslaa koşa koşa gidip emniyete bildiririm.

Aynen yapabilirim ama sonradan uğraşmak istemedim hesaptı falandı. Yaa zaten delinin teki evli değil kim evlenirki onunla.
Evet annem öyle ve kuzenim ve teyzem ve sülalem.. Arkamda dursalar hep beraber olsak ne olurdu sanki şuan babam da biliyor olurdu onu şikayette etmiş olurdum.
Allah yardımcın olsun canım benim :(

Şu an başka bir çocuk ya da çocuklar daha taciz altında olabilir..Sadece siz görmüyorsunuz hepsi bu.Bu tarz bir problemi olan bunu yapmaya devam eder bence..Şu an senin gibi korku içinde büyüyen çocukların olduğunu bilmek çok ürkütücü..Belki sana fiziksel temas olmadı ama belki başkasına fiziksel temasla da devam ediyor olaiblir.Bu işi sessiz bırakmak bir çok suça ortak olmaktır..(Aileniz adına söyledim bunu,siz zaten çırpınıyorsunuz ses çıkarabilmek için) O diğer çocukların sesi olun lütfen..Gizli ya da açıktan bu işi örtbas etmeyin güzel kardeşim..Size çok geçmiş olsun dilerim atlatır ve güzel günler yaşarsınız..

Şu an başka bir çocuk ya da çocuklar daha taciz altında olabilir..Sadece siz görmüyorsunuz hepsi bu.Bu tarz bir problemi olan bunu yapmaya devam eder bence..Şu an senin gibi korku içinde büyüyen çocukların olduğunu bilmek çok ürkütücü..Belki sana fiziksel temas olmadı ama belki başkasına fiziksel temasla da devam ediyor olaiblir.Bu işi sessiz bırakmak bir çok suça ortak olmaktır..(Aileniz adına söyledim bunu,siz zaten çırpınıyorsunuz ses çıkarabilmek için) O diğer çocukların sesi olun lütfen..Gizli ya da açıktan bu işi örtbas etmeyin güzel kardeşim..Size çok geçmiş olsun dilerim atlatır ve güzel günler yaşarsınız..
Evet olabilirler :( onlar için çabalıyorum.
Örtbas etmeye hiç ama hiç niyetim yok kendimi toparlayıp, yeni adımlar atıcam Rabbimin de izniyle.
Çok teşekkür ederim, inşallah bende o güzel günlere kavuşucam..

sadece sen değilsindir emin ol yaptığı azıcık ortaya çıksa dökülür millet ört bas edilmiş bi durum inşallah kısa zamanda ortaya çıkar

bir anne pasif olmamalı

Gitsin işte ne güzel kendi işini kendi yapmış olur peki sizce gider mi asla gidemez ulu orta penisini gösteriyorsa bunu bir çok kişinin görebileceğinin farkında suçlu olduğunu bile bile hele de böyle yasaların affetmediği çocuk istismarı davasında kendi ayaklarıyla yok iftira atıyorlar bik bik diye giderse biliyor ki sen gel bakayım buraya sana niye böyle ağır bir suçlamada bulunmuşlar acaba !!!denileceğini
Diyorum ya keşke gitse kendi ipini adalet önünde kendi çekse

Bu fikri adamın ulaşabileceği diğer masum çocukları korumak adına sundum çünkü mağdur kızımız kendisi ile ilgili harekete geçebilecek güçte değil desteğe ihtiyacı var ama başka yavruları koruyacak güç herzaman en güçsüzümüzün dahi içinde vardır

Allah böyle şerefsizlerin belasını versin,yaptıği pislikler bir bir su üstüne çıksın yüzüne tükürülsün cezasıni hem bu dünyada hem öbür tarafta katbekat ödesin insallah .küçücük çocukların içinde derin bir yara olusturuyolar sonrada hic birşey olmamis gibi hayatlarina devam ediyolar.

• Beğen
Gerçekten çok teşekkür ederim.
Evet öyleymiş beni ayakta tutacakları yerde daha da yere batırıyorlar.
Sevdiğimin bana sahip çıkacağına adım gibi eminim, bana gel diyor çünkü aileme yaz boyunca dil döktük hayır dediler biliyorum sırf kürt olduğu için küçümsüyorlar,ben aileme bu kötülüğü yapamam dedim hep. Annem ise bu konuda ne olacak unut aklına getirme hatta niye psikologa gideceksin bile dedi. Anlamıyor ki benim sağlığımı mutluluğumu düşünmüyorlar varsa yoksa başkaları ne der ne yapar.
Asla utanmam benim hiç suçum yok ben batmamak için elimden geleni yapıyorum, ona cezasını çektiricem..
umarım herşey gönlünce olur

• Beğen
Merhabalar daha önce konu açmıştım o amcam olacak pisliğin yaptıklarını anlatmıştım ve aileme söylemeye, şikayetçi olmaya karar vermiştim. Anneme söylemeye çalıştım çok ama çok uğraştım yapamadım bir türlü. 183 ü aradım konuştum ailem bilmediği için bana en yakın sosyal hizmetlere gitmemi söylediler oraya da gidemedim çünkü nereye gidecek olsam annem bende geleceğim diyo :KK43: dayanamadım en sonunda olanı biteni kuzenime anlattım. Ona anneme söylemesini istedim. Dün mesaj attı nasıl söyliyim hadi annene bir şey olursa beni zan altında bırakma falan dedi, görmezden gelerek onu motive etmeye çalıştım neyse bugün gelecekti anneme anlatmaya. Biraz önce aradı teyzeme yani annesine anlatmış. Teyzem önceden olan bir şey susmuş zaten bu zamana kadar şimdi de sussun demiş. Kimseye de söylemesin eğer annesine söylerse annesinin ağzı durmaz babasına anlatır, hadi o da gidip amcasına bir şey yaparsa namus sonuçta hadi öldürürse o zaman napacaklar demiş, yada abisi gidip bir şey yaparsa demiş ortalık karışır demiş. Bide genç kız oldu millet laf eder demiş yaa. Kuzenim diyoki sakinleş dur biraz diyo, o kadar moralim bozuldu ki. Abla yaa siz bilmezsiniz ben onun sesine bile dayanamıyorum dedim. Kendim bile yeni yeni farkına varıyorum şuan cesaret edebiliyorum dedim. Çocuklarla haşır neşir oluyor kuzenlerim onun kucağında neden çünkü anneleri bilmiyor ben sustuğum için artık herşeyin farkındayım nasıl susayım yaa dedim, eğer senin kızın olsa böyle der miydin dedim. Ne yani susayım da rahat rahat devam mı etsin kusara bakmayın benim hiçbir suçum yok kimseden de korkum yok söyledikleriniz hiçbir şeyi de kabul etmiyorum dedim. Sinirim bozuldu yaa. Napayım ben şimdi nasıl bir ailenin içindeyim ben, kocaman kadınlar bana sus en iyisi diyolar :KK43: Katlanamıyorum hiçbir şeye.. Yardım edin lütfen :KK42:
Kesinlikle susmaa sana sukadarini soyliyim uzerindeki o kayayi ustunden atmis olucaksin bunca zaman cektigin izdirabi o cekicek senn icin hersey guzek onn icin cehennem olucak korkma sakinn bi musluman olarak zulm edene susmak bize yakismaz o cocuklarnda psikolojileri bzasn onlarada yapiorsa kmseye anlatamazlar onlarda senn gbi olmasnlar... babana sen anlatlamsn korkma utanmaa sakinn sen ailene sen anlattsan herkes senn arknd aolur ole bi pisligi kmse kabllenmez kmsede adini cikarmaz

• Beğen
Back
X