O Ruyayi Goren Gozlerini OYMALI MIYIM?!

Woops

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
106
33
18
Kizlar merhaba sevdicegim ruyasinda 3 yil once kendisine asilan ve benim de son derece sinir oldugum bi kizi gormus ustelik sevgilermis yok kizi koruyormus falan filan neyse bi de kalkmis sabah facebookuna bakmis bunu da gecti bana anlatio aradan 2 yil gecmesine ragmen soyadini falan unutmamis ki bulmus! Bi de ruyayi anlatiyor bana.. kizin guzel oldugunu soyledigini de ihmal etmeyeyim ne yapmali sizce ?

Vah vah oy oy cok fena, ne yapsan ki acaba? :KK43: :KK53:

Yav alt tarafı rüya ne olacak ki??
Alt tarafi ruyaaa mi ? 2 senedir gorusmedigi bi insan hadi gordu olur ya ruyadir kendi secemiyo. Sabah uyaninca faceden bakmasi etkisinde kaldigini gostermez mi

Alt tarafi ruyaaa mi ? 2 senedir gorusmedigi bi insan hadi gordu olur ya ruyadir kendi secemiyo. Sabah uyaninca faceden bakmasi etkisinde kaldigini gostermez mi

Ya mesela ben ruyamda bir sey gorsem istemsizce a acaba tabiri neymis diye girer hemen bakarim. Etkisinde kalirim ya da birini gorsem numarasi varsa ararim ya da sosyal hesaplarina bakarim..
O da oyle bakmis yani bana pek tuhaf gelmedi..

Ya mesela ben ruyamda bir sey gorsem istemsizce a acaba tabiri neymis diye girer hemen bakarim. Etkisinde kalirim ya da birini gorsem numarasi varsa ararim ya da sosyal hesaplarina bakarim..
O da oyle bakmis yani bana pek tuhaf gelmedi..
Ben de yapiyorum evet ama ne bilim iste sevgilimdi falan diyince seytani dusunceler girdi iste kafama

Çok buyutmemekle birlikte sosyal medya hesabını iyice gözden geçirin. Umarım sadece hayırdır İnsallah deyip bakıp kapatmıştır. Tekrarı varsa dikkat :KK56:

Ben de zenci görmüştüm rüyamda ( :oops: ), anlatma gafletinde bulundum. Ondan sonra nişanlandık, evlendik, seneler geçti üzerinden hala "rüyanda zenci gördün, sen zaten zenci seviyorsun" der. Anlam yüklemeyin.

Son düzenleme:
Kizlar merhaba sevdicegim ruyasinda 3 yil once kendisine asilan ve benim de son derece sinir oldugum bi kizi gormus ustelik sevgilermis yok kizi koruyormus falan filan neyse bi de kalkmis sabah facebookuna bakmis bunu da gecti bana anlatio aradan 2 yil gecmesine ragmen soyadini falan unutmamis ki bulmus! Bi de ruyayi anlatiyor bana.. kizin guzel oldugunu soyledigini de ihmal etmeyeyim ne yapmali sizce ?
Bence bu kadar saf ve boş boğaz olan bir adamdan tez vakitte ayrılmali.

Amaç bu saçma şeyleri anlatıp seni kiskandirmaksa çoook çocukça.

Ben de zenci görmüştüm rüyamda :-)KK23:), anlatma gafletinde bulundum. Ondan sonra nişanlandık, evlendik, seneler geçti üzerinden hala "rüyanda zenci gördün, sen zaten zenci seviyorsun" der. Anlam yüklemeyin.
Ne alaka ya niye zenci gördün bizim ülkede adam mi kalmadı :KK53:

Ne alaka ya niye zenci gördün bizim ülkede adam mi kalmadı :KK53:
Ne bileyim, alakasız yani öyle bir zenci hevesim olmadığı gibi zencili bir şeyler de izlememiştim:D
Adam da bilinç altına bağladı kurtulamıyorum :D
İsteğimle olsa Matt Boomer'ı görürdüm zenciyi ne yapayım:KK12:

Seni kıskandırmak için anlatmış olmasın:110:
Hiç hoş değil anlatması:KK12:

Bence de sorun görmesin de değil bunu anlatmasın da yani oldukça saçma.
Sen de ona eskilerden birini rüyanda gördüğünü seviştiğinizi falan söyle o zaman ya böyle saçmalık var mı.

Uyurken bir yerin açıkta kalmiş ya da kabus gormussun de. Kötü ruya anlatilmaz de. :KK53:

Boyle ruyada gordugu seylere anlam yukleyip anlatma huyu genelde biz bayanlarda olur ya.

Neyse hayirdir insallah deyip geciver ama tetikte kal. Bir kez bakmasi tamam da bir daha bir daha profiline bakarsa hos degil.

Ha bir de gercekten kiskandirmak icin yaptiysa, bulustugunuzda falan bir seyleri bahane ederek yalanciktan kiskaniver canim, gonlu olsun erkek arkadasinizin, sonra boyle yaratici ruyalar gormesin, icat etmesin. :KK45:

Back
X