O Senin Dayın

Çok olgun bir insansınız tebrik ederim sizi.dayınızın eşi de nasıl bir kadınmış anlayamadım. Bende eskiden sizin gibiydim ama artık kötü mü oldum nedir bilmiyorum hakedene hakettiği gibi davranıyorum.kimseyi kendi sınavım varken çalıştıramam mesela Allah gönlünüze göre versin herşeyi

Ailem de konustu. Ama inanmadilar

Fazla iyi davranmışın

Benim eşim de dayı..
Görümcemin kızı bize de annesine dedikodumuzu yapmış bizzat gördüm "özürlüler" demiş. Ama evime geliyor bunlar işte. O lafı gördüm duydum 3 yildir o konuyu açmadım. Yuzlessem ne diyeceğim? Yada yüzleşmeli miyim

Evlenmis evinin hanımı olmuşun annen baban da artık kararlarına saygı duysalar karismasalar cocukmuşun gibi.Nerde nasıl durman gerekeceğini öğrenecek kadar büyümüşün evlenmişin.Dayına ve saz ekibine sinir oldum.Yalnız arada çekememezlik durumu sezdim onların aileden sizin aileye karşı

Ben genelde konusurum böyle durumda insanlarla. Ama 3 yil gecmis sizin olayinizda. Biraz geç kalmissiniz

Dayım degılde amcamlar aman yarabbı ne kokarlar ne bulasırlar. Bayramdan bayrama gormesem neden gelmedın hayırsız demezler ıkısının eslerıylede konusmuyorum nedenı de ıkısıde anneme cok buyuk terbıyesızlıkler yaptılar. Ama tavrın net sevdım boyle devam et. Buyukler her zaman haklı degıl. Saygı ıstıyosan once saygı gostereceksın. Yerı gelıyo 5yasındakı cocuktan bıle ozur dılıyorsun. Herkes ben buyugum deyıp kenara gecse ohh ne ala memleket

kimseye gereğinden fazla değer vermemek lazım ne ekersen onu biçersin kafasındayım dayınızın da size bir yararı dokunmadığı gibi zararı da olmuş kanımca , o nedenle görüşmemeniz ve yaptığınız hareket çok yerinde olmuş bence..

bizde de var bu durum.. aman teyzen, aman dayın.. ayıptır yaşça büyükler senden.. bizim kültürlerin özelliği büyükse her hakka sahiptir. hatalıdır yinede sen özür dilersin. küçük susar dinler falan... yok böyle bir şey.. yurt dışında insanlar bireydir. yaşı kaç olursa olsun. haklı haklıdır. yeri geldi mi büyük de özür diler. tamam küçük saygılı olsun kabul, ama büyük de büyüklüğünü göstersin, yeri geldiğinde de karşısındakini birey olarak kabul edip haddini bilsin

İsterse annem olsun
Eğer bana adaletsiz bir şekilde davranıyorsa karşımdaki annemde olsa bozarım,acımam.

Kendileri istiyorsa alttan alsınlar. Size karışmasınlar. Ben büyüğüm adı altında eziyetleri bitmez. Kula kulluk edilmez. Tövbe haşa o da insan sen de insansın. Bence terbiyeli insansın ki yine gördüğünde bir şey dememiş içeri girmişsin.

Mesajınızın başlarında 16-17 yaşında olduğunuzu düşünmüştüm. Dayı ve çocuklarıyla anlaşamıyor ama anne babanız gelip gittiği için siz de muhattap olmak zorunda kalıyorsunuz gibi.
Evli barklı yetişkin insansınız görüşmeyin. Ailenize de aynen bunu söyleyin 'evli barklı yetişkin insanım. Beni mutsuz eden ruhumu daraltan kimseye hayatımda yer ayırmayacağım. Küslük olmasa da merhaba merhabadan. ötesini beklemeyin'
Bu kadar kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…