O Ses Show Tv

Beyaz badili kız sarışını önüne geçmekten yana cekilemedi bi türlü çok gıcık olduum daha ilk o hareketlerine.
Çkil bi tarafa kızım tek sen degilsin sahnede umarım onu secmez hülya sarışını secer..

Vtr'ler de de öyle kolu göğüs kısmı falan esmer.. Önceden böyle değildi :) Heryerine fondoten sürmüyorlar ya...

ben hülyayı hep esmerdi diye hatırlıyorum.yani hep böyleydi.acaba ben mi farkedemedim.pek beyaz değildir hülya avşar.turunculuğu için fondötendendir demiştim....

izleyemedim,netten izliycem..
şimdi açabildim..
acun, hülyaya yanlış kararlar verdin anlamında takılıyo,
hülya gene ayda ve barış düetindeki gibi saçmaladı mı?

Son düzenleme:
izleyemedim,netten izliycem..
şimdi açabildim..
acun, hülyaya yanlış karalar verdin anlamında takılıyo,
hülya gene ayda ve barış düetindeki gibi saçmaladı mı?

aa evet bir keresinde hak yemişti.ama bugünkü kararları adildi....

Son düzenleme:
aa evet bir keresinde hak yemişti.ama bugünkü kararları adildi....

düellolarda ilk kez bugün diğerlerine nispeten daha aklı başında kararlar aldılar....

düellolarda ilk kez bugün diğerlerine nispeten daha aklı başında kararlar aldılar....

neye göre seçim yapıyolar tam anlayamadım..
sanki Türk pop gırtlağından ziyade,yabancı pop gırtlak mı arıyolar ne :26:

İlk elenenler boşa gittilerr işi öğrenmeye basladılar daa
bence de ne bu yabancı sarkı merakı jüride?
Bak valla arabeski ne güzel okudular bayıııldıııımm en iyisiydi

bu gece gene çok güzeldiii o ses

kararlar çok adildi

ama hülyanın saçma hareketlerini sevmiorum sevemiorum çok antipatik bi kadın yaaa

netice itibari ile hoş bi akşamdı

bugün Emrah yarıştı mı?
o çocuk çok iyi okumuştu..
bakalım hülya hakkını yiyecek mi?
karşısındaki yarışmacıyı seçerken,zaten karar vermiş oluyolar elenecek kişi konusunda..

bugün Emrah yarıştı mı?
o çocuk çok iyi okumuştu..
bakalım hülya hakkını yiyecek mi?
karşısındaki yarışmacıyı seçerken,zaten karar vermiş oluyolar elenecek kişi konusunda..

adını bilmiyorum ama kilolu bir çocuk yarıştı elendi.bir teselli veri okudular.rakibi kız daha iyi okudu.hülya da adil davrandı.emrah olabilir adı.ama kesinlikle kız daha iyiydi.hülya çok zorlandı karar verirken...

Son düzenleme:
emrah ve fatma.cidden süperdi ikisi de.hülya avşraın yardımcıları da emrahın seçilmesini çok istedi ama fatma kaptı.çocuk da iyidi ya yazık oldu

emrah ve fatma.cidden süperdi ikisi de.hülya avşraın yardımcıları da emrahın seçilmesini çok istedi ama fatma kaptı.çocuk da iyidi ya yazık oldu

[video=youtube;vCdk5aDWqqQ]http://www.youtube.com/watch?v=vCdk5aDWqqQ[/video]

heh işte bu çocuktu emrah..
oldukça iyiydi..

izlemeliyim acilen :44:

Son düzenleme:
[video=youtube;erKa6IeVMMY]http://www.youtube.com/watch?v=erKa6IeVMMY[/video]

işte emrah ve fatma kızlar

çocuğun hakkı yendi bence emrahın çok kendine has bir yorumu vardı

çağrıyla fatma yarıştı.bana göre hülya çağrıyı istiyordu.hatta şarkıyı ona göre seçti.ama fatma çok çok güzel söyledi.çağrı istenileni veremedi.hülyada beklemediği için fatmaya çok şaşırdı.fatma dediğinde yardımcıları sevindi.çünkü fatmayı isteyen onlardı ve hülya doğru karar verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…