O Ses Show Tv

Kızlar birşey sorcam hani Dülelloya 3 lü çıkıyorlar ya
ozmnda sadece bir kişi seçiliyor
eğer öyleyse haksızlık olmuyormu

Evet, simdi seyrediyorum ben.. Tam 3.lü söyleyenlerdeydim yorumunuzu gördüm.. Gercekten haksızlık...

Bikem bana da tanıdık geliyordu, BBG ye katılmış.

Son düzenleme:
3'lü çıkarmaları haksızlık olmuyormuş gibi en iyi sesleri bir araya toplayıp yabancı şarkı verip ''neden unuttunuz çok şaşırttınız beni'' demiyormu sinir oldum resmen.İşte;

[video=youtube;N4cgQFSdJX8]http://www.youtube.com/watch?v=N4cgQFSdJX8[/video]

Bir de en iyi sesleri biraraya toplayıp ''çok kararsızım,ne yapıcam,gerçekten bu düello da çok zorlanıcam'' demiyor mu çok sinir bozucu hepsi çok güzel söyledi sen onlara bilmediği ve yabancı bir şarkıyı verip 1 gün de çalışmalarını istiyorsun sonra da boş boş yorum yapıyorsun.

eşleşmeler yapılınca 2 ye 2, en sona 3 kişi kalıyormuş o yüzden her gruptan tek duello 3 kişilik olacakmış.

Hülya avşar çıldırmış olmadı

İlk düellolar da Esra Yaman'ı ve Ayda'yı eledi.
Dün de Neylan ve Serhatı.. ( Bana göre dün pek iyi değillerdi zaten ) Ama gene de elenmeyi haketmediler.
Face de okuduğuma göre Çağrı Emrah Yıldırımı da elemiş. (Murat Boz twite de yazmış) Yok artık ya. Sesten anlamadığı belli oldu.

Mustafanın Cansu Cereni eleyeceğini sanmıştım, ama onunla devam etti.. Cok ısındım o kıza.

Son düzenleme:

bihter burda açık ara öndeydi yalnız
parladı her ikisinin ortasında bnce

hulya avsar neylan'i sadece akustik sarki okuyor diye elemistir..cunku sesi gercekten cok iyi hatta kendinden bile ..o merve'midir nedir cok igrencti sesi.

hülyanın işi çok zor iki seste çok iyi..yan yana getirmekle hta etmiş...

kızın sesi daha iyi.kesinlikle kızı seçmeli hülya avşar.erkeği seçerse bu işi bilmiyor derim....
derken kızı seçti aferin hülyaya....

Son düzenleme:
ikisine de bayıldım ben yaaa...çağrının sesi bu şarkıya gitmemişti ama daha önce söylediği şarkıda çok çok daha iyiydi..
hülya aslında çağrıyı istiyordu ama ekibi caydrdı..
kızda çok iyi evt ben kisine de bayıldımm..

hatta o kız bu yarışmanın en iyilerinde
n

şimdiki erkek çok kötü.detone hep.kız ona göre daha iy.ama buyarışma için yetersizler.kızı seçilmeli....

ben hala az öncenin etkisindeyim

evt şimdikilerin ikiside iyi değil ama kız erkeğe göre daha iyi kız seçilmeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…