O Ses Show Tv

fatma süperdiii birde bihter bayıldım ikisine de bu akşam

Tahmin bekliyorum canım

geç kaldım söylemekte ama bilmem inanırmısın...

fatmanın 1.olacağı belliydi zaten...

hülyanında o şişan adama sempatisi var..onu seçer diye düşünüyordum

ama yazmamıştım buraya

fatma süperdiii birde bihter bayıldım ikisine de bu akşam

bende aynan öyle düşünüyorum canım...

ama birde mustinin takımında sarışın bir kız var oda çok iyiydi..onu bekliyorum

geç kaldım söylemekte ama bilmem inanırmısın...

fatmanın 1.olacağı belliydi zaten...

hülyanında o şişan adama sempatisi var..onu seçer diye düşünüyordum

ama yazmamıştım buraya

Hee zaten belliydi
Hülya dedi ya kalıbının adamı diye seviyor zaten onu

bende aynan öyle düşünüyorum canım...

ama birde mustinin takımında sarışın bir kız var oda çok iyiydi..onu bekliyorum

dileği diosun demi cnm ben onun hareketlerini komik buldum bu akşam

dileği diosun demi cnm ben onun hareketlerini komik buldum bu akşam

evet canım onu diyorum ama izleyemedim yaa eşim kanalı 2 dk değiştirmişti bitmiş kızın sırası..

videonun siteye yüklenmesini bekliyorum izleyemedim

Bu yarışmay bikaç haftadır izleyemiyodum bugün izleyim dedim, sanki bütün güzel sesi olanları elemişler :44::44: Çok daha güzel sesi olan yarışmacılar vardıııı

Bu yarışmay bikaç haftadır izleyemiyodum bugün izleyim dedim, sanki bütün güzel sesi olanları elemişler :44::44: Çok daha güzel sesi olan yarışmacılar vardıııı

Canım düellolarda o anki performansına göre yorum yapıp eliyorlar
O yüzden arada kaynayanlar oldu

merve02 sen mi yazmıştın acuna mail ne dedi çok merak ettim bende seninle aynı fikirdeyim çok şımarık bi kadın o:)
ayrıca mustafa sandal da hiç anlamıyo ama bu işten hayret bu kız iyi söyledi:))

merve02 sen mi yazmıştın acuna mail ne dedi çok merak ettim bende seninle aynı fikirdeyim çok şımarık bi kadın o:)
ayrıca mustafa sandal da hiç anlamıyo ama bu işten hayret bu kız iyi söyledi:))

Yok hayatım şaka yaptım cevap gelmedi valla ama yazdım söyledim
Bir çok seçenek varken neden Hülya Avşar dedim yakışmıyor sizin programlarınıza
Anket tarzında bir şey yapıp halkın oylamasına sunabilrsiniz dedim hani Hülya Avşar'ın yerine
cevap gelmedi
Ne yapayım ama rahatsız oluyorum

bu mustide anlamıyo bu işte yaaaaa

en çok güzel ses hadisede var....

yinede hülya götürcek görürsünüz fatmayla

Ben Fatma'yı cok itici buluyorum.
Gecen o tarzda güzel söyledi diye yine aynı tarz sarkı seçmişler.. Cagrı gibi güzel ses elendi.. Kendini begenmis geliyor bana.

Murat Boz Melegi elediginde kız cok sasırmıs facede gördüm, kendine cok güveniyordu demek ki. Orada Emrah varken seni sececek değildi yaa
Ben oguzu dinlerken rahatlıyorum sanki.

Mustafadan Dilegin elenmesine cok sasırdım ama Cansu'nun birinci olmasına cok sevindim. Cok tatlı bir kız.

Hadise de ise Gökhanı cok tatlı buluyorum ben, Hadise onu son 2 ye bıraktı diye sanki 2. performansda ona bozuk attı gibi geldi. Cünkü Gökhan cıktığından beri her sarkısını Hadise ye bakarak söylüyordu.

Birde ben Hülya'daki Barış, Mustafa'nın Bora askını anlayamadım gitti

Son düzenleme:
diel güzel söylüyor ama sadece ingilizceyi güzel söylüyoruz.biz türküz önce türkçeyi güzel söylemeli.yani bihter hem türkçe hem ingilziceyi çok güzel söylüyor bence.bazıları ingilizceden başka bişey söylemedikleri için söylerken sanki hep ağızları yabancıymış gibi ingilizceye kayıyor hiç hoş değil.böyleler eninde sonunda elenmeye mahkumlar.bi oğuz,bi taylan,ceren ingilizceyi söyleyemedi diye elenmez.ama bunlar türkçeyi beceremiyorlar insan dinlerken suratını buruşturyor.

başladı ve çok güzel

Fatma gene süperdi

burası agora meyhanesiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…