O Ses Show Tv

hadisenin ekibindekilerin sesi hadiseye on basar

Kızlar son programda Hadise gaz çıkarmış öyle dedi arkadaşımVideosu varmı bulamadım

Ben izledim az önce Hadise'nin hadisesini..
Berbat ama

Son düzenleme:
Bunu buldum ama bu snaki uydurulmuş gibi :

Son düzenleyen: Moderatör:
Başladı..
Son dörtler yarışıyor..:92:

3 tane reklam kuşağı koydular arka arkaya hazırlanamadı heralde Hadise

Kızlar son programda Hadise gaz çıkarmış öyle dedi arkadaşımVideosu varmı bulamadım

Yaa bende sans eseri görmüstüm canım ama benim izledigim aslında gaz cıkarmıyor hadisenin hareketlerine göre öyle bir video hazirlamıslar cok komik ve basarılıydı vallahi cok gülmüstüm.. Ben faceden bir arkadasıma göndermistim ama silinmis evet acılmadı..

Ben artık izlemiyorum bu yarısmayı! Dün sinir oldum Mustafadaki Bora ısrarını anlayamıyorum ! ! Nasıl Cansuyu degilde borayı secer.. Sanki birinci olacaklar.. Takımında birinci olabilecek tek kisiler Mehmet ve Koray.. Cansuyu bıraksaydı belki ilk üce falan girerdi.

Sanırım Gökhanda elenmis Hele o ufak kıza gıcık kapıyorum nasıl birinci yapıyorlar onu! ve de Derya Avcıyı! Tek sevindigim Özerin elenmesi. Muratın takımındaki Berkay Fidandı galiba 16 yasindaki cocuk ve Hadiseden Nurullahdan birisinin kazanmasını istiyorum.. Gıcık oldum yaa

Birde aklıma takılan neden hep Fatma ya aynı tarz sarkı seciliyor farklı söylesin ki bakalım diger tarzlarda da basarılı mı?
Mesela Nurullah toplu sarkı söylemelerinde pop okudu güzel de okudu.

Son düzenleme:
Bunu buldum ama bu sanki uydurulmuş gibi :

Link koymanın yasak olduğunu bilmiyordum ama diğer türlüde youtube olmadığı için konulmuyor ki .

ben en cok oguz'u begeniyorum hani su 16 yasinda olan sesi cok guzel

Evet Oğuz benim de çok hoşuma gidiyor,Melis'i de unutmamak lazım oda çok güzel okuyor .

Son düzenleme:
Ben Hülya'nın takımındaki Fırat'ı da çok başarılı buluyorum. Kekeme olan hani. Hayret verici, ne kadar muntazam şarkı söylüyor, şarkı söylerken en ufak bir kekeleme, dil dolaşması olmuyor..

Merak edildi demek bu video

[video=youtube;Bh0XYn7k9dA]http://www.youtube.com/watch?v=Bh0XYn7k9dA[/video]

[video=youtube;8LuAkgtkWrU]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=8LuAkgtkWrU[/video]

Kesin uydurulmus yaa Hareketleri benzetildigi için böyle bir video hazırlanmıs sanırım

yaşasın şu derya gitti ya.. hiç sevmiyordum o kadını..
mehmet koray kazansın bence

Sonunda su Derya yı postalayabildiler Sahneye hic yakısmıyordu su 16 yasindaki kızla ikisi. İkisine de iyi oldu gecen hafta birinci olmasaydı Gökhan gitmezdi belki Bora da gitti..

Bi yerde okumustum sanırım o Fırat gercekten kekeme degilmis diye.

kişi azalınca favorilerim belli oldu.bihter ve irem.ikisini de çok begeniyorum.ikisinden biri kazansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…