o seslerde neydi öyle !!!!

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
44
selam kızlar ,
dün iş çıkışı hava muhalefetinden dolayı eve gidemeyince yakındaki bir arkadaşım hatta 15 yıllık dostum diye nitelendirebileceğim bir arkadaşıma gittim ,
buraya yeni taşındı ilk kez gittim hatta ,
daha önce defalarca evlerine gittim elbet ,o da bekardı bende bekardım birlikte kalır sohbet muhabbet eder uyurduk ..
evlenince çok sık yapamasakta gündüzleri yada hafta sonları buluşurduk ,
yada eşinin olmadığı seyahatte olduğu zamanlar giderdim o da gelirdi bana kızıyla beraber,
neyse haftada 1 muhakkak görüşürüz buluşur bişeyler içeriz yani o derece samimiyizdir..
gelelim mevzuya ,yine eşinin olmadığını bu havada eve gitmemem gerektiğini ona gelmemi söyledi gittim saat 15.30 gibi çıktım işten .
yemek yedik sohbet ettik tv izledik ,
taşınma macerasını filan anlattı hatta bi takım tuhaf olaylar olduğunu bu eve içinin hiç ısınmadığını ama neden tuttuğunu bile bilmediğini söyledi ,
öyle geçti akşam ..
sonra yatakları açtık bana kızının odasını verdi ,kendi kızıyla yattı ,
henüz dalmamıştım ,sokaklar bembeyazdı sokak lambasının ışığı da içeri vuruyordu ,
çok hoş bir renk ,sıcacık bir ev ve ben uykuya dalmak üzere ,
sonrasını anlatamıycam fazla doğaüstü birtakım şeyler ,adımın söylendiğini duydum ,yerimden irkildim arkadaşıma seslendim ,uyumuştu ,kalkmaya korktum yerimden ,yorganı başıma çektim ,dua etmeye başladım ,3 kere adım söylendi sonra, çığlıklar içinde onların odaya koştum ,arkadaşımda korktu ,ne olduğunu anlayamadı oda ,çok korktum diye titriyordum ,onada anlatamadım fazla ,sadece senin seslendiğini sandım ,baktım yoksun,korktum dedim ,burda yatmak istiyorum ,üçümüz yatak odasında yattık ,uyumak için epey direndim sonunda uyumuşum ,
sabah kalktım arkadaşım benle alay ediyodu ,çocuk gibi yanıma geldin diye güldü durdu ..
ama ben yaşadığım şeyi çok iyi biliyorum,
bir takım fısıltılar ve sonra adım söylendi ,
buna o kadar eminim ki ,yıllar önce yaşamıştım böyle birşeyi ,şimdi yine oldu ,
yani şu an korkmuyorum tabi ama eminim gece olunca aklıma gelecek ,
arkadaşıma anlatamadım sık sık evde yalnız kalmak zorunda oluyor ,eşi haftanın 3 günü yok yanında ..
yani sadece size anlatmak istedim ,elbet yaşadığım şeyin boyutunu bilemeyeceğiniz için yorum yapmanız zor olabilir ama ben sadece dün yaşadığım şeyi paylaşmak istedim

hakılısın canım ben olsam ben de çok korkardım. acaba arkadaşın ısınamadım dedi de ondan mı etkilendin. bu gibi durumlarda ayetel kürsi nin iyi geldiği söyleniyor

psikolojik problemlerim yok baştan söyliyimde genelde buna bağlarlar ,hayatım boyunca hiç ilaç v.s kullanmadım ,
ayrıca large biriyimdir yani takıntılarım ,kuruntularım yoktur ,
herşeye güler geçerim ama dün ciddi ciddi korktum ,
etkilenmek değil eminim yani çok ta netti ,ses tonu bile şu an aklımda ,yaşlı bir kadın sesi gibi biraz kısık biraz tok bir ses ..

dua çok okurum ,o anda 3 kere ayetel kürsi okumuşumdur :18:

Bana yaşadığınız olay karabasanmiş gibi geldi. insan yorgun olunca veya bir şeyi çok kafasına takmışsa gece yatmadan önce sesler geldiğini, birinin onu tuttuğunu hissetmesi gibi olaylar yaşayabiliyor. Bilim adamları da bunu kabul ediyor ve zihin yanılgısı diyorlar. Bence fazla kurcalamayın derim, arkadaşınız da böyle şeyleri kafasına takarsa dediğiniz gibi bir de yalnız kalıyormuş psikolojisi alt üst olur:26:

korktum,ürktüm,tırstım

din alimi falan değilim o yüzden diyebileceğim tek şey bol bol dua oku.

Bu tarz konular yasak diye biliyorum forumda.

Ama böyle birşey yaşanırsa besmele çekmek gerekir. O zaman herşey normale döner.

İki ihtimal var. Birincisi psikolojik. Psikolojik bir problemininizin olmadığını belirtmişsiniz, lakin sonradan yada yeni olmayacak diye bir durum yok.

İkincisi de, ki en büyük ihtimal, uykuya dalmak üzereyken bu durumu yaşadığınız için, uyku felci dir. Netten araştırmanızı öneririm.

bu konu tam da bu gece yaşadıklarımın ardından gelince iki kelam etmeden geçemedim...ben de çok dua eden ve Allah kabul ederse namaz kılan biriyim...dün gece yatak odasında yalnız yatmak zorunda kaldım ve sanırım saat 3.00 sıralarında yatağım sarsıldı ama ne sarsılmak resmen biri eliyle hızlı hızlı sarstı,nasıl desem kalk der gibi...48 yaşında kendi halinde bir anneyim neydi bu anlamadım hemen oğlumun odasına gittim ama korkutmamak için kimseye de bir şey anlatmadım...hala etkisindeyim sanada geçmiş olsun diyeyim(başka ne denir bilemedim)

yazmak ıstememıssınız ama negıbı dogaustu olay yasadınız cıdden merak ettım,yada arkadasınız ne yasadıkı,ve yasadıysa nasıl kalıyor o evde...Allah yardımcınız olsun...

çok ayrıntı vermek istemiyorum konumun kapanmaması için ,oldu bişeyler diyelim ama adımın söylenmesi tuhaf ve ürkünç geldi o yüzden paylaşmak istedim

arkadaşımın eve ısınmama sebebi,oturduğu ev aniden satıldı ve 1 hafta içinde taşınmak zorunda kaldı ,apar topar burayı buldu çok beğenmemesine rağmen,

girişte çok aksilikler yaşamış ,evin eksiği filan çokmuş ,temizlik yaparken duvarlarda bir takım kabarmalar olduğunu ve arapça yazılara benzediğini söylemişti bende saçmalama

dedim duvar nemden filan kabarmıştır .neyseki boyacı halletti dedi ,
taşındıktan 1 hafta kadar sonra balkonun pimapen camı patlamış ,
2 gün sonra kapıda kalmış annahtar içerde kalmış ,
1 haftaya kalmadan evde böcekler çıkmaya başlamış ,ilaçlatmış kurtulmuş ,
üst komşu ölmüş yaşlıymış zaten ,cenaze çıktı kızım apartmandan dedi ,uğursuz mu nedir burası dedi..
tuhaf şeyler var kızım nazara mı geldim nedir dedi ,bende şanssızlık diyelim dedim geçiştirdik çok üstünde durmadık yani ..etkilenecek boyutta şeyler değildi yani..

Bana da oluyordu ara sıra,ama anlık korkuyordum o kadar hani nasıl desem uyku ile uyanıklık arası bir sesin bana seslendiğini duyuyordum.Anlık irkiliyorum ama bunu o uyku ile uyanıklık halindeki bilinçsizliğime veriyorum.Yani öyle doğa üstü bi olay değil bu.Sadece bilinçsiz bi rüya

Muhakkak o evde kalırsan bıdahaaaa bıldıgın duaları 3 er kez oku
Ve ev sahıbı evı muhakakk sırkelı suyla sılsın. Yerlerı !!!!!!

Bırazda banyoda basından asya doksun

Bu tıp olaylarla dalga gecmeye hıc gerek yok cunku otekı yasamın nasıl varlıgına ınanıyosak. Bu tıp olayların olabılmesı normal ben ınanıırım yanı !!!

konu içinde dalga geçen kimseyi göremedim ben ,zaten bende ciddiyetine inanmasam boşverirdim ,ama takıldım yani inandığım için ,ayrıca yine kalırım o evde yani sorun yok o konuda ,biliyorum ki koruyucu dualar insanların etrafına çelikten tel örerler ve bir çok şeyden emin uyursun ..

bazen banada olur uykuyla uyanıklık arası ve ben tam olarak hatırlayamam irkilirim kalbim çarpar telaşlanırım dua okur uyurum rabbim korusun hepimizi benim ilkokul arkadaşım şuan tedavi görüyor boşanmanın eşiğinde nerdeyse bana neler gördüğünü anlattığında şoka girmiştim resmen tarif ediyodu rabbim gözümüzdeki perdeyi kaldırmasın bizlere musallat olmasınlar çok hassas bi konu aslında

arkadasinizin size anlattigi o eve isinamama nedenlerini siz farkinda olmadan
bilinctinizda güzel bir yer edinmis
ve gecede böyle bir sey yasamissiniz
normal
farkinda olmadan etkilenmissiniz
bana bir kac kere oldu
hatta daha fazlasinida yasadim
ama biliyorum ki tamamiyle psikolojik ve ve oana bagli ruhsal seyler
beyin bunlari kendisi üretiyor
o kadar

ayyy okumayaydım keşke o kadar korkağım ki bu konularda birşey olduğundan mı hayır hiçbirşey yaşamadım Allaha şükür ama hep aklımdadır eşimde gececi bu hafta öööff, yanlız bu tarz durumlar yaşayan birkaç arkadaşım var onlarda sizin gibi anlatmak istemiyorlar sadece korkutulduk diyorlar bilmiyorum ben inanıyorum böyle şeylere, bol bol dua okumaya devam edin

keşke benim arkadaşımda bana anlatmasaydı canımcım uzun süre etkisinden kurtulamamıştım

gün içinde yaşadığım birçok şey bilinçaltıma yerleşip gece rüyama giriyor zaten ,bunları önemsemiyorum bile ,ama uyanıktım ,yeni geçmiştim odaya bir süre kar izledim ,sonra açtım yatağı girdim ,sonra birtakım şeyler oldu o ara işte anlatmadığım ,sonra zaten ismimi duydum ,ardındanda başka kelimeler ,sonra adım 3 kere arka arkaya söylenince kaçtım odadan..

bi takım şeyler derken wcye falanmı gittiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…