- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
Ben eski üniversitemde yurtta kalıyordum. Oda arkadaşım uyudu gece 1 gibi ben oturdum nette bakındım sonra ışığı kapatıp 4 gibi yatağa girdim. Biraz uyudum birden adım söylendi oda arkadaşımın sesi hııııı diyorum cevap vermiyo habire uğultu şeklinde konuşuyo başım yorganın içinde korkuyorum, diyorum uykusunda konuşuyo herhalde. Sonra kolumda bi'el hissettim o an refleksle bi'döndüm oda arkadaşım kolumu sıkıyo yatağımın dibinde ama o yüzü size anlatamam şuan bile gözlerim doluyo korkumdan. Sonra bi'sürü dua. Korkudan unutuyorum başa sarıyorum devamlı. En son Allah'ım karabasan gitsin, uykuya dalıyım nolur diye yalvarıyodum. Zira korkudan nefes almayı bırakın yutkunamıyordum dibimdeki duyacak diye. O an ışıklar saçtı sanki bi'şey bi'baktım dibimdeki oda arkadaşım yatağının orda tavana kadar yükselmiş. Sonra görüntü flulaştı bu arada yatağı boş tabii. Görüntü gidince yatağına baktım kız uyuyor. Ben de korkudan sızmışım. Ogünün sabahı anlattım seni gördüm diye oda tırstı. Çünkü bundan önce de o okuldan yurda gelmişti (o 1.ben 2.öğretimdim) Gayet uyanık yani duş almış odaya girmiş bi'bakmış ben yatağımda patlamış mısır yiyorum "kız sen nezaman geldin dersin vardı noldu" diyo ben sırıtıyomuşum iştahla onu yiyomuşum. Sonra yüksek sesle adımı seslenmiş ben yine gözlerimi dikip sırıtmışım. Korkmuş gitmiş odadan. Sonra günün akşamı ben geldim odaya konuşuyorum ay bugün şu bu oldu ehehehe diye konuşmuyo öyle korkmuş ki ayaklarıma bakıyo fark arıyo noldu be dedim heh tamam senmişsin dedi. Ben kimi bekliyodun diye sırıtırken "yaa X markete gidelim mi canım çok patlamış mısır istiyo şu markanın varya ondan alalım yeriz" dememle gözlerini bereltti
İşin özü şu ki oda arkadaşım yurt ortamı bilirsiniz, yatak örtüsü yoktu. Gece yorgan içinde kucağında pc oturuyo diyelim ay acıktım der ekmek yer olduğu yerde. İllaki kırıntı kalır yatakta düşer. Benim olayda ise yatağa baygın gibi girmiştim. Netten çok araştırdım. Beyin çok yorgun olduğunda uykudan geçiş yapamıyormuş gerçek dünyaya. Yani gözler açık rüyaya devam ediyormuşsun. Sonra odamızda bi'güzel okuduk dualarımızı, annem evden okudu.
Tabii ki dinle alakalı şeyler ama beyin çok mucizevi bi'şey tıbta da açıklamaları mevcut okumak gerek aslında:44: Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Ben eski üniversitemde yurtta kalıyordum. Oda arkadaşım uyudu gece 1 gibi ben oturdum nette bakındım sonra ışığı kapatıp 4 gibi yatağa girdim. Biraz uyudum birden adım söylendi oda arkadaşımın sesi hııııı diyorum cevap vermiyo habire uğultu şeklinde konuşuyo başım yorganın içinde korkuyorum, diyorum uykusunda konuşuyo herhalde. Sonra kolumda bi'el hissettim o an refleksle bi'döndüm oda arkadaşım kolumu sıkıyo yatağımın dibinde ama o yüzü size anlatamam şuan bile gözlerim doluyo korkumdan. Sonra bi'sürü dua. Korkudan unutuyorum başa sarıyorum devamlı. En son Allah'ım karabasan gitsin, uykuya dalıyım nolur diye yalvarıyodum. Zira korkudan nefes almayı bırakın yutkunamıyordum dibimdeki duyacak diye. O an ışıklar saçtı sanki bi'şey bi'baktım dibimdeki oda arkadaşım yatağının orda tavana kadar yükselmiş. Sonra görüntü flulaştı bu arada yatağı boş tabii. Görüntü gidince yatağına baktım kız uyuyor. Ben de korkudan sızmışım. Ogünün sabahı anlattım seni gördüm diye oda tırstı. Çünkü bundan önce de o okuldan yurda gelmişti (o 1.ben 2.öğretimdim) Gayet uyanık yani duş almış odaya girmiş bi'bakmış ben yatağımda patlamış mısır yiyorum "kız sen nezaman geldin dersin vardı noldu" diyo ben sırıtıyomuşum iştahla onu yiyomuşum. Sonra yüksek sesle adımı seslenmiş ben yine gözlerimi dikip sırıtmışım. Korkmuş gitmiş odadan. Sonra günün akşamı ben geldim odaya konuşuyorum ay bugün şu bu oldu ehehehe diye konuşmuyo öyle korkmuş ki ayaklarıma bakıyo fark arıyo noldu be dedim heh tamam senmişsin dedi. Ben kimi bekliyodun diye sırıtırken "yaa X markete gidelim mi canım çok patlamış mısır istiyo şu markanın varya ondan alalım yeriz" dememle gözlerini bereltti
İşin özü şu ki oda arkadaşım yurt ortamı bilirsiniz, yatak örtüsü yoktu. Gece yorgan içinde kucağında pc oturuyo diyelim ay acıktım der ekmek yer olduğu yerde. İllaki kırıntı kalır yatakta düşer. Benim olayda ise yatağa baygın gibi girmiştim. Netten çok araştırdım. Beyin çok yorgun olduğunda uykudan geçiş yapamıyormuş gerçek dünyaya. Yani gözler açık rüyaya devam ediyormuşsun. Sonra odamızda bi'güzel okuduk dualarımızı, annem evden okudu.
Tabii ki dinle alakalı şeyler ama beyin çok mucizevi bi'şey tıbta da açıklamaları mevcut okumak gerek aslında:44: Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Ama gerçekten rahatsız edilenler yok mu? Ben var diye biliyorum.
Şu yurt hikayeleri… nasıl efsaneleşmiştir. Biz de bir ara koloni halinde WC ye gidip geliyorduk… herkes korkuyor ama anlattıkça daha çok korkuluyor. Bir olay vardı. Arkadaşın biri banyoda kapı vuruluyor. Kız “kimsin dolu “ diyor ses yok… devam ediyor vurma…sonra “bekle çıkcam” diyor yok yine devam… hızlanıyor bu arada…”kız yeter artık kızıyorum” diyor ve kapıyı açıyor kimse yok… bunu da anlatan böyle yalan söyleyecek biri değil yani. Biz de bir arkadaşla odadayız gece yatacağız ve yaz okulu olduğundan kimse yok doğru düzgün. Halıda terlikle dolanırsın ya resmen içerden o ses geliyor ama kimsenin olmadığını biliyoruz. Bizzat yaşamasam inanmayacağım. Yani acabaaaa diyorum.
Konuyu açtığımda hava aydınlıktı ,hem siz yaşadıklarınızı anlattıkça hemde hava kararmaya başladıkça bende korkmaya başladım ,eve gitcem akşam ya ,kendi açtığım konudan soğudum yeminle
Ben seneler boyunca isigi acik yatmistim öyle bir olay yasadiktan sonra.
18 yasindaydim ve bir gün cok yorgun eve geldim, ozamanlar kücük kardesim 3 yasinda falan hep benimle ayni yatakta yatardi, cok severdi benim yanimda uyumayi.
Cocugun yanina yattim, ben yattiktan sonra bu döndü durdu, aglamaya basladi, mama veriyorum icmiyor, en sonunda baktim saat´de bayagi gec oldu ertesi günde okula gitmem lazim, kardesimi kucagima alip annemgilin yatakodasina götürdüm "Anne uyumuyor birtürlü, senin yaninda yatsin" dedim ve geri odama gittim.
Kapiyi kapatip yataga yattigim anda aman nasil bir gürültü anlatamam...o anda cidden cehennemdeki sesler gürültüler böyle olmali dedim...birde bir kalin bir ses bana birsey söylüyor ama hala tam olarak hatirlamiyorum ne dedigini, sadece beni suclar gibi konustugunu hatirliyorum.
Dua etmek istiyorum, dua´yi unutuyorum, hareket edemiyorum, agzimi acip bagirmak istiyorum olmuyor. Birden bire sanki biri üstüme agir bir bavul koymus ve kendiside üstüne oturmus gibi bir agirlik hissettim, resmen eziliyordum sanki. O anda ölecegim sandim ve üc kere denedik´ten sonra nihayet kelime´i sehadet getirebildim.
Sanki biri dügmeye basmis gibi hersey kesildi bir anda. Yorgani kapmisim korkumdan, yorganla agliyarak ve tir tir titreyerek annemin yatakodasina daldim. Ödü koptu kadininda, eve hirsiz girdi falan sanmis, soruyor ne oldu ne oldu diye ben zir zir agliyorum saadece.
Ondan sonra abdest almadan, Yasin duasi okumadan hic uyuyamiyordum, birde kocaman kiz annemle ayni yatakta yattim kac hafta boyunca, sonrada hep kendi odamda isigi acik birakarak.
Ozamanlar anlattigimda herkes karabasandir, nisanli kizlara cok gelir dediler. Bende nisanliydim ozamanlar. Bir kadinda yaninda cocuk oldugu zaman gelemez, cünki cocugun melekleri korur, onun yüzünden huzursuz olmus cocuk demek dedi.
Birde o dönem bir ispanyol kadinin kizina ders veriyordum ve kadin beni görünce ne oldu sana diye sorunca - cünki bayagi bir yorgun dolaniyordum, geceleri zor uyuyordum- olup bitenleri anlatmistim ona. Oda hiristiyandi, ama aynen benzeri bir sekilde oda bir kere cok korkmus yataktayken, oda sanki boguluyor gibi olmusmus ve sesler duymusmus.
Bunun üzerine doktora ve psikologa gitmis ve onlarda beyin cok yorgun oldugu zaman böyle oyunlar yaptigini söylemisler, yani öyle birsey yok, sadece biz onu gercek gibi yasiyoruz.
Seneler sonra benim erkek kardesimede oldu bir kere, 20 yasinda oglan yerde sürünerek aglamisti. Onun streside meger bir arkadasinin bir sirini sakliyormus ama hep vicdani rahatsizmis o dönemler, bu yüzdende beyini demek yorgun düstü öyle birsey gördü.
Sonra birde kuzenim, oda erkek ve 21 yasindaydi, tek basina yeni ev tutmustu ve is´ten yorgun argin eve gelip koltukta uyuyunca öyle olmus, okadar korkmuski gecenin bir yarisi evden firlamis ve arabasinda yatmis ve asla korkak biri degil, iri yari bir insan, biz en yakinlari oldugumuz icin teyzem anlatmisti, yoksa utandigindan kimseyede anlatmamis.
Ben arkadaşa anlattım abatma dedi anneme anlattım okurum ben sizi bi'güzel dedi. Cidden biri gelip bana anlatsa şişiriyo konuyu derim ama yaşamadan insan inanamıyo. Benim en yakın arkadaşım da o yürüme sesi olayına okadar alışıkki... Bi'gün böyle dedi "ya bunlar yine başladı gece odamda dolanıp duruyolar ne demeye geziyolar anlamadım uyutmadılar sesten yatıyorum ben gece nasılsa yine gelir gezerler odamda dedi. Korkmuyomusun annenle yatsana dedim. Yok ya bi'zararları yok sadece gürültü yapıyolar dedi. Cidden aşmış çünkü çok fazla araştırmış dua mı edip yatıyorum kaçamam ya diyo.
Benim ablamda tek yatamaz mesela çok tırsıyo salonda yatıyo kardeşimle ben odada tek yatıyorum:26:.
Canım, Kuranı anlayarak okuyunca bunların olamayacağını anladım. Allah'ın yarattığı sistemde nasıl ki biz bu dünyada yaşıyoruz,onlarda başka boyutta yaşıyor ve bunların karışmasının mümkün olmayacağına inanmıyorum. Ben niye oraya gitmiyorum da sözde onlar buraya geliyor?Gidip gelelim komşu da olalım
Bir de artık psikolojik rahatsızlıklar bilimsel olarak ispatlanıyor.. İnsanların o gördükleri muhtemelen bir çeşit halüsinasyon.. Ayrıca başka başlıkta da anlatmıştım Vatikan' da rahibe soruyorlar neden şeytan çıkartma ayini yapılmıyor diye,"artık şizofreni diye bir hastalık olduğunu biliyoruz" diyor..
Hepsi birleşince artık aştım yani..
O da hakketten iyi cesaretliymiş. Yani ben de korkarım bu konulardan.. bakalım bu gece bu topicte olanlar neler yapacak. Yarın yeni bir sayfada da bunu anlatırız artık
Bence yaşadığınız şey karabasan.. Tek şekilde olmuyor çünkü herkes farklı şekilde yaşıyor bu karabasan denen şeyi..
Ben de benzer bir şey yaşadım. Babam nöbetçiydi o gece annem,2ablam,teyzem vardı.Akşam sohbet muhabbetin sonunda ablamlar teyzemde kalacaklardı hepsi gitti,evde annem ve ben kaldım.Gece de annemin yanında yattım..uykuya dalmama yakın,içeriden sesler duymaya başladım..Ablamların sesi,teyzemin sesi ama resmen sohbet edip gülüyorlar..Gözlerim açık seslere kitlendim,sonra kapı çalıyor teyzem açıyor kuzenim gelmiş "aa hoş geldin" ler.. Konuşmalar.. :18: :18: Bildiğim duaları okumaya başladım sonra anneme sesleniyorum annem uyuyor!! Sonra bir irkildim,doğruldum anne diye bağırdım..Annem de kalktı nooldu dedi,böyle böyle anlatıyorum yarım yamalak.. sonra "ammaann boş ver karabasandır yat uyu" dedi,döndü yattı.. bende tırsa tırsa uyudum :18:
Burası alacakaranlık kuşağına dönmüş
Tırstım sanki bide evde yalnız kalıyorum :18:
Dediklerin çok mantıklı ama dini kaynaklar da yine onlar için bazı gerçekler söyler
Mesela:
-enerjilerinin bizden çok olduğunu
-isterlerse insanlarla iletişime geçebileceklerini ki bunu kullanan insanlar var biliyorsunuz.
-çok uzun yaşadıklarını
-dünya haricinde boyutlarda gezdiklerini vs vs vs
Allah izin vermedikçe zararları olamaz ama onlar da kendi aralarında din yaşıyorlar. Kafir olanı var, Müslüman olanı vs bu durumda olay çok karışık aslında. Olabildiğince ilgilenmemek lazım işte. Bir de inanç meselesi, örneğin Hıristiyanlar bu 3 harflilere hayalet diyor.
Yazını okuyunca aklıma geldi. Bende yurtta kalırken tam final haftası stresin tavan olduğu zamanlar gece yattım uyuyacağım. Ama bizim odalar 2 kişilikti ve odanın içinde banyo-wc de vardı neyse yan odamızdaki kız satanist değildi de nasıl desem Allahı sevmiyormuş ona hakaret olsun diye namazını tuvalette kılıyorduKağıtlara dua yazar onları yakardı gecenin bir yarısı ve böyle anormal davranışları vardı. Sonuç olarak zaten stres dolu beynim kızın anormal davranışlarını kaldıramadı sanırsam gece bana karabasan geldi :18: Adımı söylüyor biri, kalkmak istiyorum kalkamıyorum. Hiç bir şey yapamadım, gözlerimi kapadım ve bitmesi için dua ettim. Anneme durumu anlattım o da aman kızım ya bunun için mi aradın bu saatte diye bir güzel fırça attı Çok korkunç bir olaydı ama basit bir açıklaması da vardı. Yan odadaki kızın anormal davranışları zihnimde nası yer ettiyse Sonra odamı değiştirdim, böyle şeyleri de kurcalamadım hiç. En doğrusu da bu sanırsam
Yazını okuyunca aklıma geldi. Bende yurtta kalırken tam final haftası stresin tavan olduğu zamanlar gece yattım uyuyacağım. Ama bizim odalar 2 kişilikti ve odanın içinde banyo-wc de vardı neyse yan odamızdaki kız satanist değildi de nasıl desem Allahı sevmiyormuş ona hakaret olsun diye namazını tuvalette kılıyorduKağıtlara dua yazar onları yakardı gecenin bir yarısı ve böyle anormal davranışları vardı. Sonuç olarak zaten stres dolu beynim kızın anormal davranışlarını kaldıramadı sanırsam gece bana karabasan geldi :18: Adımı söylüyor biri, kalkmak istiyorum kalkamıyorum. Hiç bir şey yapamadım, gözlerimi kapadım ve bitmesi için dua ettim. Anneme durumu anlattım o da aman kızım ya bunun için mi aradın bu saatte diye bir güzel fırça attı Çok korkunç bir olaydı ama basit bir açıklaması da vardı. Yan odadaki kızın anormal davranışları zihnimde nası yer ettiyse Sonra odamı değiştirdim, böyle şeyleri de kurcalamadım hiç. En doğrusu da bu sanırsam
Kıza bak imza atıp yollasaydınız ya kızı. Ben hayatta uyuyamazdım. Bizim yurda şizofren bi'arkadaş gelmişti ileri seviyeymiş onda bile uyuyamamıştık sonra yurt göndermek zorunda kaldı tuvalete giriyorduk birden karşımıza çıkıyordu gecenin 3nde 4nde ki tuvaletler koridorda ortak, tek kişilik. Ani hareketleri vardı, pat diye gece 4te odaya girerdi. Hastalığa bi'şey demiyorum yanlış anlaşılmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?