o seslerde neydi öyle !!!!

keşke benim arkadaşımda bana anlatmasaydı canımcım uzun süre etkisinden kurtulamamıştım

evet keşke anlatmasaymış , bende ara sıra yanlız kalmak zorunda olduğum için anlatmadıı üstelemedim de zaten, yanlız kaldığımda aklımdan bin türlü şeyler geçiyor birde söylediklerinden etkilenmiyim, bu tarz şeyleri çok düşünmekte iyi değilmiş, gel görki yanlızken aklımdan çıkmıyor

bende bir ara sürekli garip şeyler görmeye başlamıştım. bağırarak eşimi uyandırıyordum. sonra kullandığım ilacın içini okuyunca onun neden olduğunu fark ettim. ve doktorumda kesti. resmen halüsilasyonalr görüyordum...

ha şimdi hiçmi korkmuyorum. tabi korkuyorum. yatak başının üstüne Yasin kitabını koydum.. dua da ediyorum. çok şükür rahatım şimdi.

ara ara aklıma gelir ama işte dünya telaşı yanlız kalmak zorundayım sorumluluğum var 15 aylık kızımla ilgilenmem grek bu yüzden güçlüyüm

banada oldu ama bi kere adım seslendi yataktan fırladım annemin yatagına kaçtım hemen:)

korkacak birsey yok
yataga giderken bir iki sayfa kitap okuyun
kafaniz gün icersinde yasadiklariniz dolu olmasin
yatarken sadece uykuya konsantre olun
baska seyler düsünmeyin
beyin böyle birsey
bir bardak süt icin mesela
yani kisacasi rahat olun
duydunugz sesler hatta birseyler görseniz bile tamamiyle yanilsama

ha birde rahat ve deliksiz bir uyku icin hem beden hem zihin yorulmasi lazim
mesela ben yataga gitigimi bile hatirlamiyorum
hemen uyuyorum
gece bazan wc ihtiyacim oluyor uyanmisim ona bile kalkmiyorum
geri uyuyorum

Son düzenleme:
Bence yaşadığınız şey karabasan.. Tek şekilde olmuyor çünkü herkes farklı şekilde yaşıyor bu karabasan denen şeyi..

Ben de benzer bir şey yaşadım. Babam nöbetçiydi o gece annem,2ablam,teyzem vardı.Akşam sohbet muhabbetin sonunda ablamlar teyzemde kalacaklardı hepsi gitti,evde annem ve ben kaldım.Gece de annemin yanında yattım..uykuya dalmama yakın,içeriden sesler duymaya başladım..Ablamların sesi,teyzemin sesi ama resmen sohbet edip gülüyorlar.. Gözlerim açık seslere kitlendim,sonra kapı çalıyor teyzem açıyor kuzenim gelmiş "aa hoş geldin" ler.. Konuşmalar.. :18: :18: Bildiğim duaları okumaya başladım sonra anneme sesleniyorum annem uyuyor!! Sonra bir irkildim,doğruldum anne diye bağırdım..Annem de kalktı nooldu dedi,böyle böyle anlatıyorum yarım yamalak.. sonra "ammaann boş ver karabasandır yat uyu" dedi,döndü yattı.. bende tırsa tırsa uyudum :18:

Kendi evimde hiç yaşamadım böyle birşeyi ,hatta eşim uyur ben daha mutfakta bulaşık toplarım ,duş alırım ,sonra kitap filanda okur öyle yatarım ,ben evin enerjisiyle ilgili olduğunu da düşünüyorum .
Ayrıntılara gircek olursam şöyle söyliyim en net olanı şuydu ,yatmadan saate baktım saat gece 04.15 civarını gösteriyordu ,saat durmuş heralde dedim ,yaklaştım saniyesi ilerliyor,boşverdim bozuktur dedim ,bir süre kar seyrettim dedim ya hani ,sonra gözüm yine saate ilişti ,saat doğru saati gösteriyordu yani 01.05 civarını ,cep telefonumdan baktım doğru ..

annem değince benimde karabasamınım biri aklıma geldi... uyandım. sağıma bakıyorum duvar ,solum duvar, önüm arkam heryerim duvar. çocuğum o zamanlar... bağırıyorum duyan yok.. heryer siyah ve hertarafta beyaz çiçekler.... annem yanımda yatıyordu. annemin saçını hissettim ve çektim.. kadın fırladı tabi. bi baktım yan yatıyorum ve ayaklarım yerde... nasıl becermişsem onu... karabasanmış... çok korktuğum ve etkilendiğim rüyam varki... anlatsam kitap olur

böyle karabasan mı olur arkadasım.... 3 harfliler basmıs evi. bu ne beeee cok tırstım :18:

neyse canım fazla üzerinde durma düşündükçe arkası gelir

bu yorumunuzu gormeseydım psıkolojık olabılır dıyecektım pek ınanmam ama cok ılgınc gercekten tasınsınlar yınede nolur nolmaz:S

arkadaşın yada kızının bu tarz korkuları var mıydı acaba onalrda gördümü hiç :18::18:

Ben de özellikle bu sene sıkça yaşadım bu gibi durumlar.. Yatağımın sarsıldığını deli gibi hissettiğim oldu,böyle vızıltı rüzgar sesi arası bir sesle üşüdüğümü vücudumun kaskatı kesilip hareketsiz kaldığımı bilirim ve sanki biri kollarımdan tutmuş havaya kaldırmış beni deli gibi sarsmış bırakmıştı.. Gözlerimi korkarak biraz acınca kocaman bir karartı gördüm ve odam da sokak lambalarından dolayı bayağı aydınlıktır geceleri bile..Dua okuyuncaa o sarsıntı da o vızıltı da geçti..O karartı kayboldu. Neden oluyor bilmiyorum ama ürkütücü bir durum:44: Bu arada bu yaşadıklarımda ayık olduğumdan eminim. Yani her şeyi netlikle hatırlıyorum.Artık aklım oyunları mı oynuyor ben mi deliriyorum bilemiyorum

bu yorumunuzu gormeseydım psıkolojık olabılır dıyecektım pek ınanmam ama cok ılgınc gercekten tasınsınlar yınede nolur nolmaz:s

işin tuhafı eğer bişeyler görmüş veya yaşamış olsaydı muhakkak bana o gece anatırdı kendi yaşamadı demekki,o yüzden taşınmasını filan söyleyemem yani ..

işin tuhafı eğer bişeyler görmüş veya yaşamış olsaydı muhakkak bana o gece anatırdı kendi yaşamadı demekki,o yüzden taşınmasını filan söyleyemem yani ..

bencede söyleme canım huzurları kaçmasın dediğimiz gibi uykuyla unanıklık arası diyelim karabasan işte

benim de nutkum tutuldu. adını duyduğundan ve uyanık olduğundan emin misin?

bencede söyleme canım huzurları kaçmasın dediğimiz gibi uykuyla unanıklık arası diyelim karabasan işte

dediğin doğru ben huzursuz oldum onlar olmasın ,haftanın 3 günü yalnızlar evde,
yine benim kocam var kızım var ,zaten söylemeyi düşünmüyorum ,
ben bişey görmedim allah için şimdi atraksiyon olsun diye gördüm diyemem ,öyle karaltılar cisimler filan ,ama sesler ürküttü beni ,
birşey daha var ,üst katından cenaze çıkmış demiştim ya ,üst kattan kuran okuma sesleri geliyodu ,sabah sordum belki ölen kişinin kızı filan vardır ölenin ruhuna okuyordur filan dedim ,kimsesi yoktu ki yazık ,tek başına öldü gitti dedi ,boş ev kiralık yazıyo camda dedi ,oda ürküttü tabi ..

Ben eski üniversitemde yurtta kalıyordum. Oda arkadaşım uyudu gece 1 gibi ben oturdum nette bakındım sonra ışığı kapatıp 4 gibi yatağa girdim. Biraz uyudum birden adım söylendi oda arkadaşımın sesi hııııı diyorum cevap vermiyo habire uğultu şeklinde konuşuyo başım yorganın içinde korkuyorum, diyorum uykusunda konuşuyo herhalde. Sonra kolumda bi'el hissettim o an refleksle bi'döndüm oda arkadaşım kolumu sıkıyo yatağımın dibinde ama o yüzü size anlatamam şuan bile gözlerim doluyo korkumdan. Sonra bi'sürü dua. Korkudan unutuyorum başa sarıyorum devamlı. En son Allah'ım karabasan gitsin, uykuya dalıyım nolur diye yalvarıyodum. Zira korkudan nefes almayı bırakın yutkunamıyordum dibimdeki duyacak diye. O an ışıklar saçtı sanki bi'şey bi'baktım dibimdeki oda arkadaşım yatağının orda tavana kadar yükselmiş. Sonra görüntü flulaştı bu arada yatağı boş tabii. Görüntü gidince yatağına baktım kız uyuyor. Ben de korkudan sızmışım. Ogünün sabahı anlattım seni gördüm diye oda tırstı. Çünkü bundan önce de o okuldan yurda gelmişti (o 1.ben 2.öğretimdim) Gayet uyanık yani duş almış odaya girmiş bi'bakmış ben yatağımda patlamış mısır yiyorum "kız sen nezaman geldin dersin vardı noldu" diyo ben sırıtıyomuşum iştahla onu yiyomuşum. Sonra yüksek sesle adımı seslenmiş ben yine gözlerimi dikip sırıtmışım. Korkmuş gitmiş odadan. Sonra günün akşamı ben geldim odaya konuşuyorum ay bugün şu bu oldu ehehehe diye konuşmuyo öyle korkmuş ki ayaklarıma bakıyo fark arıyo noldu be dedim heh tamam senmişsin dedi. Ben kimi bekliyodun diye sırıtırken "yaa X markete gidelim mi canım çok patlamış mısır istiyo şu markanın varya ondan alalım yeriz" dememle gözlerini bereltti

İşin özü şu ki oda arkadaşım yurt ortamı bilirsiniz, yatak örtüsü yoktu. Gece yorgan içinde kucağında pc oturuyo diyelim ay acıktım der ekmek yer olduğu yerde. İllaki kırıntı kalır yatakta düşer. Benim olayda ise yatağa baygın gibi girmiştim. Netten çok araştırdım. Beyin çok yorgun olduğunda uykudan geçiş yapamıyormuş gerçek dünyaya. Yani gözler açık rüyaya devam ediyormuşsun. Sonra odamızda bi'güzel okuduk dualarımızı, annem evden okudu.

Tabii ki dinle alakalı şeyler ama beyin çok mucizevi bi'şey tıbta da açıklamaları mevcut okumak gerek aslında:44: Çok geçmiş olsun arkadaşım.

Ayakların yerde mi uyuyordun?? Ben de neler var neler..

böyle karabasan mı olur arkadasım.... 3 harfliler basmıs evi. bu ne beeee cok tırstım :18:

Tırsma canım annem bile uykusu kaçmasın diye salladı beni.. Boş veerr diye
3harflileri aştım yaa..Varlıkları doğrudur da bizim dünyamız değil.. Görene de inanmam,konuşana da.. o korkuyu tamamen aştım çok şükür..

Konu sahibinin de bu tür bir karabasan yaşadığını düşünüyorum..

Ama gerçekten rahatsız edilenler yok mu? Ben var diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…