keşke benim arkadaşımda bana anlatmasaydı canımcım uzun süre etkisinden kurtulamamıştım
evet keşke anlatmasaymış , bende ara sıra yanlız kalmak zorunda olduğum için anlatmadıı üstelemedim de zaten, yanlız kaldığımda aklımdan bin türlü şeyler geçiyor birde söylediklerinden etkilenmiyim, bu tarz şeyleri çok düşünmekte iyi değilmiş, gel görki yanlızken aklımdan çıkmıyor
psikolojik problemlerim yok baştan söyliyimdegenelde buna bağlarlar ,hayatım boyunca hiç ilaç v.s kullanmadım ,
ayrıca large biriyimdir yani takıntılarım ,kuruntularım yoktur ,
herşeye güler geçerim ama dün ciddi ciddi korktum ,
etkilenmek değil eminim yani çok ta netti ,ses tonu bile şu an aklımda ,yaşlı bir kadın sesi gibi biraz kısık biraz tok bir ses ..
dua çok okurum ,o anda 3 kere ayetel kürsi okumuşumdur :18:
Bence yaşadığınız şey karabasan.. Tek şekilde olmuyor çünkü herkes farklı şekilde yaşıyor bu karabasan denen şeyi..
Ben de benzer bir şey yaşadım. Babam nöbetçiydi o gece annem,2ablam,teyzem vardı.Akşam sohbet muhabbetin sonunda ablamlar teyzemde kalacaklardı hepsi gitti,evde annem ve ben kaldım.Gece de annemin yanında yattım..uykuya dalmama yakın,içeriden sesler duymaya başladım..Ablamların sesi,teyzemin sesi ama resmen sohbet edip gülüyorlar..Gözlerim açık seslere kitlendim,sonra kapı çalıyor teyzem açıyor kuzenim gelmiş "aa hoş geldin" ler.. Konuşmalar.. :18: :18: Bildiğim duaları okumaya başladım sonra anneme sesleniyorum annem uyuyor!! Sonra bir irkildim,doğruldum anne diye bağırdım..Annem de kalktı nooldu dedi,böyle böyle anlatıyorum yarım yamalak.. sonra "ammaann boş ver karabasandır yat uyu" dedi,döndü yattı.. bende tırsa tırsa uyudum :18:
Bence yaşadığınız şey karabasan.. Tek şekilde olmuyor çünkü herkes farklı şekilde yaşıyor bu karabasan denen şeyi..
Ben de benzer bir şey yaşadım. Babam nöbetçiydi o gece annem,2ablam,teyzem vardı.Akşam sohbet muhabbetin sonunda ablamlar teyzemde kalacaklardı hepsi gitti,evde annem ve ben kaldım.Gece de annemin yanında yattım..uykuya dalmama yakın,içeriden sesler duymaya başladım..Ablamların sesi,teyzemin sesi ama resmen sohbet edip gülüyorlar..Gözlerim açık seslere kitlendim,sonra kapı çalıyor teyzem açıyor kuzenim gelmiş "aa hoş geldin" ler.. Konuşmalar.. :18: :18: Bildiğim duaları okumaya başladım sonra anneme sesleniyorum annem uyuyor!! Sonra bir irkildim,doğruldum anne diye bağırdım..Annem de kalktı nooldu dedi,böyle böyle anlatıyorum yarım yamalak.. sonra "ammaann boş ver karabasandır yat uyu" dedi,döndü yattı.. bende tırsa tırsa uyudum :18:
Kendi evimde hiç yaşamadım böyle birşeyi ,hatta eşim uyur ben daha mutfakta bulaşık toplarım ,duş alırım ,sonra kitap filanda okur öyle yatarım ,ben evin enerjisiyle ilgili olduğunu da düşünüyorum .
Ayrıntılara gircek olursam şöyle söyliyim en net olanı şuydu ,yatmadan saate baktım saat gece 04.15 civarını gösteriyordu ,saat durmuş heralde dedim ,yaklaştım saniyesi ilerliyor,boşverdim bozuktur dedim ,bir süre kar seyrettim dedim ya hani ,sonra gözüm yine saate ilişti ,saat doğru saati gösteriyordu yani 01.05 civarını ,cep telefonumdan baktım doğru ..
psikolojik problemlerim yok baştan söyliyimdegenelde buna bağlarlar ,hayatım boyunca hiç ilaç v.s kullanmadım ,
ayrıca large biriyimdir yani takıntılarım ,kuruntularım yoktur ,
herşeye güler geçerim ama dün ciddi ciddi korktum ,
etkilenmek değil eminim yani çok ta netti ,ses tonu bile şu an aklımda ,yaşlı bir kadın sesi gibi biraz kısık biraz tok bir ses ..
dua çok okurum ,o anda 3 kere ayetel kürsi okumuşumdur :18:
bu yorumunuzu gormeseydım psıkolojık olabılır dıyecektım pek ınanmam ama cok ılgınc gercekten tasınsınlar yınede nolur nolmaz:s
işin tuhafı eğer bişeyler görmüş veya yaşamış olsaydı muhakkak bana o gece anatırdı kendi yaşamadı demekki,o yüzden taşınmasını filan söyleyemem yani ..
bencede söyleme canım huzurları kaçmasın dediğimiz gibi uykuyla unanıklık arası diyelim karabasan işte
annem değince benimde karabasamınım biri aklıma geldi... uyandım. sağıma bakıyorum duvar ,solum duvar, önüm arkam heryerim duvar. çocuğum o zamanlar... bağırıyorum duyan yok.. heryer siyah ve hertarafta beyaz çiçekler.... annem yanımda yatıyordu. annemin saçını hissettim ve çektim.. kadın fırladı tabi . bi baktım yan yatıyorum ve ayaklarım yerde... nasıl becermişsem onu... karabasanmış... çok korktuğum ve etkilendiğim rüyam varki... anlatsam kitap olur
böyle karabasan mı olur arkadasım.... 3 harfliler basmıs evi. bu ne beeee cok tırstım :18:
Ayakların yerde mi uyuyordun??Ben de neler var neler..
Tırsma canım annem bile uykusu kaçmasın diye salladı beni.. Boş veerr diye
3harflileri aştım yaa..Varlıkları doğrudur da bizim dünyamız değil.. Görene de inanmam,konuşana da.. o korkuyu tamamen aştım çok şükür..
Konu sahibinin de bu tür bir karabasan yaşadığını düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?